Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szurkolói információk a Férfi Magyar Kupára

Az MKOSZ közleménye.:

:

Április 6-7-én, azaz szombaton és vasárnap rendezik a budapesti BOK Sportcsarnokban a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa idei négyes döntőjét.

A kétnapos torna előtt szeretnénk a szurkolókkal néhány hasznos információt megosztani.

– A csarnok környezetében korlátozott számú lesz a parkolási lehetőség, ezért arra kérjük Önöket, hogy aki teheti, érkezzen tömegközlekedéssel. Amennyiben mégis kocsival érkeznek a helyszínre, várhatóan az Asztalos Sándor utcán lesz a legnagyobb esély parkolóhelyet találni.

– A délelőtt és kora délután megrendezésre kerülő Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupára érkezők az Ifjúság útja felől tudják megközelíteni a csarnokot. A Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa esetében ugyanez érvényes a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, az NKA Universitas Pécs és az SZTE-Szedeák szurkolóira, míg az NHSZ-Szolnoki Olajbányász drukkerei a Dózsa György út felöl léphetnek majd be a csarnokba, ahogy az az alábbi térképen is látható.

– Kérjük, hogy aki elhagyja a csarnokot, kilépésnél kérjen karszalagot a kijáratoknál, mert csak ennek birtokában térhet vissza az adott napon.

– Kérjük, hogy az 1×2 méternél nagyobb zászlókat előre küldjék meg csapatuknak, akik ellenőrzésre továbbítják a részünkre.

– A bódult, alkoholos állapotban érkező szurkolók belépése megtagadásra kerül.

– Kérjük, hogy a lépcsőket a tűzvédelmi szabályok és egyéb előírások miatt tartsák szabadon.

– A csarnokban kamerarendszer üzemel, a szabálysértések rögzítésre, az elkövetők azonosításra kerülnek.

– A büfé készpénzmentesen működik, ennek megfelelően elektronikus fizetőeszközzel készüljenek a tornára.

Forrás: MKOSZ

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés