Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szurkolói fotókkal is biztathatjátok a magyar női válogatottat az Európa-bajnoki selejtezőn

A Magyarország – Spanyolország mérkőzésen a hangulat garantált lesz.:

:

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazásának köszönhetően a helyszíni hangulat tovább fokozódhat a Magyarország – Spanyolország Európa-bajnoki selejtezőn, hiszen szurkolói fotókkal is buzdíthatjátok a lányokat – egyenesen a pálya melletti kijelzőkről – írja a hunbasket.hu.

Izgalmas mérkőzésre számíthatunk a 2023-as női kosárlabda Európa-bajnoki selejtezőjén. A Magyarország – Spanyolország mérkőzésen a hangulat garantált lesz, a szervezők azonban nem feledkeznek meg azokról sem, akik nem tudnak személyesen ott lenni az eseményen, de szívesen kifejeznék támogatásukat a nemzeti csapat felé.

Ennek érdekében elérhetővé válik a ‘Seyu – Együtt a győzelemért! innovatív alkalmazása, amelynek köszönhetően a szurkolók motiváló üzenetekkel ellátott fotókat tudnak beküldeni az eseményre. A képek a helyszíni, közvetlenül a pálya melletti kijelzőkön jelennek meg, így mindenki megmutathatja, hogyan szurkol a magyar csapatnak – akár távolról, otthonról is.

A Seyu applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény nevével fémjelzett keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép kikerül a Szekszárdi Sportközpont pálya melletti kijelzőire, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött képekkel.

Ahhoz, hogy szurkolóként felkerülj a kijelzőkre, nem kell mást tenned, mint:

1. Töltsd le a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS)
2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
3. Jelöld be kedvencnek: MKOSZ
4. Válaszd ki: Magyarország – Spanyolország
5. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

VAGY: Használd az alábbi weblinket a képküldéshez: https://bit.ly/Magyarország_Spanyolország
(Kérünk, a linket böngészőből nyisd meg!)

Az esemény nevével fémjelzett szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken. A Seyu a mérkőzés után a szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

A magyar csapat számít a támogatásodra! Küldj Te is egy szelfit nekik!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés