Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A legjobb négybe kerülne az ASE

Szurkolói ankétot tartottak.:

:

Csütörtökön 18:30-as kezdéssel az ASE Csarnokban szurkolói ankétot tartottak, ahol több fontos témát érintettek a sportszimpatizánsokkal együtt, íme a legfontosabbak:

Elmondták, hogy a csarnok felújítása jó ütemben halad, szeptember 29-re reményeik szerint átadható állapotban lesz. Megújult a csarnok előtti térkő, a férfi és női mosdók felújításra kerültek, elkészült egy kompletten új, a modern igényeknek megfelelő VIP helység, kialakítottak egy plusz öltözőt és lecserélték a palánkokat.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének és az MVM Paksi Atomerőműnek köszönhetően megvalósult egy olyan projekt, amit már nagyon régóta szerettek volna, azaz egy teljesen új kültéri streetball pálya került kialakításra, amivel a céljuk természetesen az, hogy egy olyan kosárlabdázásra alkalmas közösségi teret teremtsenek, ahol modern körülmények között sportolhatnak a sportág szerelmesei. A pálya használata ingyenes lesz, a csarnok portáján kaució ellenében lehet majd a kulcsot felvenni, illetve leadni. A pálya megnyitóját október 8-ra, a felnőtt mérkőzésük előtt tervezik.

Komoly célok lettek meghatározva a szezon előtt, a top négybe kell kerülnie az ASE-nak, ezért igyekeztek a nyáron ennek megfelelően játékosokat igazolni, amihez megfelelő anyagi körülményeket teremtettek. Maliek White, Keith Wright Jr., Derrick Woods, Duda Sanadze és Mario Ihring egyöntetűen elmondták, hogy nagyon jól érzik magukat Pakson, a stáb és a játékostársak is családtagként fogadták őket és olyan hangulatot teremtenek, amitől szinte „otthon” érzik magukat.

Eilingsfeld János előreláthatólag nem fog a bajnoki rajtra a rendelkezésre állni, az orvosokkal egyeztetve folyamatosan kezeléseket kap, de egyelőre nem 100%-os még az állapota. A hétvégi kaposvári tornát Mario Ihring betegség miatt hagyta ki, Maliek White-nak az achillese húzódott meg egy kicsit, Gulyás Milán a szegedi mérkőzésre szintén beteget jelentett, Duda Sanadze térde pedig a terhelések hatására bevizesedett, várjuk a vizsgálatok eredményét és az orvosi stáb javaslatait.

Gulyás Róbert beszéde után szurkolói kérdések következtek, amikre válaszolva először Eilingsfeld János elmondta, hogy a klub és ő is azon van, hogy minél előbb rendeződjön a sérülése, kezelésekre jár, gyulladáscsökkentőt szed, ha minden jól megy jövő héten elkezdhet mozogni.

Csirke Ferenc elmondta, hogy csapatként fognak funkcionálni, ezzel tavaly sem volt problémájuk. Az nagyobb gond, hogy nem tudtak teljes kerettel felkészülési mérkőzést játszani, azonban mindenképpen pozitívum, hogy a fiatalok éltek a kapott lehetőségekkel. A Morgen Ferdinánd és az Orosz László Emléktornán is mindenki odatette magát, hangulatilag nagyon rendben van a gárda. A vezetőedző elmondása szerint a szerdai szegedi mérkőzést nem tudja értékelni, hiszen ennyi hiányzóval nem volt értelme a játéknak, szombaton viszont Pécsett már más lesz a helyzet.

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
kormendinekjoHeindrichKovàcsIstvànPojacaMilivoj Recent comment authors
kormendinekjo
Olvasó

Jó lesz idén a Paks, 1-3.-ban lesznek.
Csak az MTE!

Heindrich
Olvasó

Nehéz volt fotózni úgy fotózni a szurkolókat hogy soknak látszódjanak 🙂

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ha ez a Paks 4-be megy, akkor tuti, hogy ZTE-Szeged döntő lessz! ???????????????????

Pojaca
Olvasó

A Pakssal idén számolni kell, Feri zsenialitása ki fog jönni, 5-8 közé várom őket, de kis szerencsével meg lehet a 4. hely is.

Milivoj
Olvasó

Ferencnek rendesen ki van nyitva a napfénytető ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés