Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szünetelteti Juhos Levente szerződését a Sopron

Jelenleg nem számíthatnak a játékára.

  •   :

:

A Sopron KC vezetőedzője, Braniszlav Dzunics továbbra sem számíthat korábbi játékosára, a volt válogatott Juhos Leventére.

A klub honlapja számolt be róla, hogy a 31 esztendős, a négyes és az ötös poszton egyaránt kiemelkedő teljesítményre képes korábbi válogatott kosaras ugyan edzésbe állt a csapatnál, de a térde sajnos begyulladt, így nem léphetett pályára az edzőmeccseken.

Mint írják, a magasember folyamatosan kezelteti sérült térdét, de tekintettel arra, hogy jelenleg nem számíthatnak játékára, a klub – amellett, hogy minden rendelkezésére álló orvosi segítséget megad Leventének a felépülése érdekében – átmenetileg szünetelteti a tapasztalt kosaras szerződését. Az erősítő edzéseket folyamatosan végző játékos abszolút megértő volt az eset kapcsán és ő is azon dolgozik, hogy mielőbb csatasorba állhasson.

Fotó: olajofficial.hu

  •   
10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MivanmivanGézukaBlizzardmaxxBezse Recent comment authors
Blizzard
Olvasó

Versenysportra alkalmatlan. Sokan vagyunk így mások is, a tehetség sajnos nem minden.

Mivanmivan
Olvasó

Tévedsz. Nagyon is elég. Látod, milyen tehetséges, mindig el tudja adni magát valaki baleknek (nálunk is itt lébecolt 2 szörnyű évig…)

maxx
Olvasó

Képességei alapján (magas, nem mozgássérült és még kosarazni is tud) a Falco kivételével bárhova beférne. Viszont sajnos már évek óta állandóan sérült. A Sopron sem hülye, valószínű úgy igazolták le hogy ha az orvosi vizsgálaton feltárt problémái miatt nem tud játszani akkor nem vagy alig kap pénzt.

Bezse
Olvasó

túlértékelt primadonna , karrierje végét járja

Dallas
Olvasó

Ha valaki önhibáján kivül nem játszik egész évbe nehéz normálisan megfogalmazni a kommentet,de ez mégiscsak PROFI sport,én is lennék űrhajós, de eltanácsoltak… szemetek 🙂

Zsarkov
Olvasó

A soproniak is többen lesznek nélküle, bármelyik fiatalt teszik a helyére, benne legalább lesz fejlődési potenciál…, Juhos már – elég régota- egy lyukas garast se ér…, ennek ellenére havi 1-1,5M-ért évek óta nyaral, pihen…, és mindig van olyan hülye, (beleértve magunkat is) aki ezt a dupla nullát (vagy inkább mínuszt) finanszírozza…

hp12
Olvasó

Sajnálom, meg minden, de azt is látni kell, hogy Szegeden kívül sehol sem tudott folyamatosan és eredmènyesen játszani.

Rolex
Olvasó

Begyulladt a térde…
Annak meg a szeme volt begyulladva aki sopronba vitte…
❤️🖤

Gézuka
Olvasó

Hál istennek tőlünk elment, csak ez számít!

eskace
Olvasó

Madár… meg az egész vezetés is, hogy idehozta. Az egy dolog hogy ide Sopronba a magyarok nem szívesen jönnek, de azért azt hiszem lenne máshova is rakni azt a pénzt.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés