Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sztojan Ivkovics: Több csapat a vásárlást választotta, mi pedig dolgoztunk

Edzői értékelések a szerdai mérkőzések után.:

:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kometa Kaposvári KK 81-68 (15-12, 20-11, 26-22, 20-23)

Sztojan Ivkovics : Ez a négy hónap edzői karrierem legnehezebb négy hónapja volt. Alapvetően úgy dolgoztam mindig, hogy én raktam össze a csapatot, most pedig időközben kellett átvenni a keretet. Más csapatoknál beindult a vásárlás, igazolások dömpingje, de én kitartottam a kecskeméti elvek mellett. Mi egy gyönyörű városban élünk. Megkaptunk minden támogatást, és ezt sikerült úgy gondolom meghálálni. Van mögöttünk egy Akadémia is, amelyre bátran tudunk támaszkodni. A srácok igazoltak engem a mai napon, hogy nincs rossz játékos, csak rossz edző. Több csapat a vásárlást választotta, mi pedig dolgoztunk. Szerintem rászolgáltunk ma a győzelemre, és így az A-csoportos tagságra. Szeretném megköszönni polgármester asszonynak is a támogatást, sokat jelentett számunkra a törődése. Köszönöm szépen mindenkinek, aki mellettünk volt.

Dalibor Damjanovic : Gratulálok a Kecskemétnek. Mindkét csapaton nagy volt a nyomás. A KTE előnyben volt, mert hazai pályán játszhatott, és rutinosabb játékosok is alkotják, akik több hasonló szituációt is megéltek már. Sok eladott labda és rossz dobószázalék jellemzett minket az első két negyedben. A második félidőben már feljavultak a távoli dobásaink, de a védekezés továbbra sem ment, könnyű pontokat kaptunk. Ha nincs jó védekezés egy ilyen kemény és fontos meccsen, akkor nagyon nehéz nyerni. Nagyon fáj most a vereség, és hogy nem sikerült kiharcolni a bennmaradást. Nagyon sok nehézségünk volt, sérülések és még sorolhatnám. A playoutban volt egy jó szériánk, ami reményt adott, de aztán az ASE elleni vereség úgy gondolom elvette az önbizalmunk. Még van egy meccsünk a bajnokságból, azt szeretnénk még tisztességgel, profi szemlélettel megvívni.

MVM-OSE Lions – SZTE-Szedeák 108-78 (29-23, 28-21, 21-18, 30-16)

Váradi Kornél : Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez, egy nagyon sportszerű élvezhető mérkőzést játszottunk, amikor jó ritmusban kosárlabdáztunk és megfelelően ment a labda, akkor lehetett is látni, mennyire tudjuk élvezni a játékot, és ez milyen támadó potenciállal jár. A védekezésünk is agresszívabb ilyenkor. Külön öröm, hogy az utolsó hazai mérkőzésünkön ilyen játékot tudtunk adni a szurkolóinknak, így tudtunk elbúcsúzni a hazai pályánktól, és hogy ez a közös ünnep itt a fiataljainkkal egy győzelemmel lett megkoronázva. Még van egy mérkőzésünk, azon is dolgozunk tovább, és harcolni fogunk a legjobb eredményért. Külön örülök, hogy senki nem sérült meg és pályára tud lépni.

Simándi Árpád : Én is gratulálok az Oroszlánynak, ma ők voltak a jobb csapat. Mi egy kicsit rossz felfogásban kosárlabdáztunk, de nyilván nagyon nehéz volt motivációt találni a múltkori mérkőzés után. Emocionálisan úgy gondolom nehéz feltöltődni egy ilyen mérkőzés után. Még egyszer gratulálok az Oroszlánynak, abszolút megérdemelten nyertek. Nyilván egyetlen pozitívum volt, hogy akik eddig kevesebbet játszottak, ők több lehetőséget kaptak, és azt gondolom, hogy ennek mindenképpen örülnünk kell.

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
21 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
SvenVassenatorheraklithMagasmagasemberpeszama Recent comment authors
Sven
Olvasó

Lófejű keresztapa hazudik mondatonként legalább 1x. Lényeg, hogy a hálózata működőképes maradt, minden kritikus félhet, a lóvé folyik tovább. Köszönjük a támogatást polgármesterasszony!

Vassenator
Olvasó

Több csapat a vásárlást választotta, mi pedig majdnem kiestünk…

heraklith
Olvasó

Ivkó a példaképem. Nincs a bb1-en még egy ekkora troll.

Borbély Lajos
Olvasó

“…nyugdíjasokkal…”

Borbély Lajos
Olvasó

„Van mögöttünk egy Akadémia is, amelyre bátran tudunk támaszkodni”
No, és mégis kit adott az híres akadémia az első osztálynak?
Az “akadémisták” helyett (feltehetően nem olcsó) nyugdíjasok volt tele az idei Kecskemét. Semmivel sem különb ez a klub a többinél, nem kellene annyira verni a mellet…

Hagyadmár...
Olvasó

Maestro idén megúsztad a kiesést mert jól keverted a lapokat! Tudtad hogy Kecskemét is bűn szar lesz,ezért nyakunkra küldted a Váradi, meg a Fazekast. Nagyon remélem jövőre jössz a helyünkre a B csoportba. Hogy valaki rángatná meg a nagy karvaly orrodat!

Magasmagasember
Olvasó

Varadi+Fazekas: 4-6 40%
Damjanovics+Filipovity+Jean-Marie: 9-14 (Abbol 9 meccs volt az alsóhazi meccseken) 39%

Talán nem a sokkal olcsóbb Varadiban és Fazekasban volt a probléma.

Eddiee Irwine
Olvasó

Sikerült egy újabb gyomorforgató nyilatkozatot lehozni. Valóságtartalma csekély! „most pedig időközben kellett átvenni a keretet.” – mivel szakosztály igazgató, minden igazolást felügyel, nem beszélve az összes délszáv játékos visszaoszt neki! „Más csapatoknál beindult a vásárlás” (Csak) Lukovicot hozta, aki (SPA 1, GRE1, FRA1,SRB 1,GER 1,SLO 1,) Írtam is előzőekben Fofo-nak ilyen kaliberű játékost még esélye sem volt igazolni. Liga egyik legjobb légiósa, és nem alsópolcos ára van… „ Megkaptunk minden támogatást, és ezt sikerült úgy gondolom meghálálni.” ez így van, top 4ben a költségvetés!!! majdnem kiestünk, vicc teljes vezérkar jelen volt a mérkőzésen „Van mögöttünk egy Akadémia is, amelyre bátran… Olvass tovább »

Lipót
Olvasó

Tisztelt Eddiee Irwine!

Társadalmi összefogás útján megkaptuk beutalóját, így nincs más dolga, csak eljönni hozzánk. Várjuk jelentkezését, hogy mikor szeretné megkezdeni a kezeléseket. Jó egészséget és gyors felépülést kívánunk!

peszama
Olvasó

Extra bolondságokat hordasz össze de már megszoktuk. Legközelebb ha jössz kapsz egy díjat is mint legelkötelezetebb károgó.

Eddiee Irwine
Olvasó

Egy összetett mondatot rakj össze! Semmi indoklás, semmi tartalom…Talán jobban járnál, ha először megfontolnád azokat az elképzeléseket, amelyeket megosztasz, mielőtt belevágnál a hozzászólásba. A véletlenül kirohanó, gúnyos megjegyzések helyett érdemes lenne egy kicsit több időt szánni a gondolatok átgondolására és a tiszteletteljes kommunikációra.

Elképesztő sötétségben vagy!

Born2Ball
Olvasó

Ivkovics bazdmeg…
Ez teljesen hülye.

peszama
Olvasó

Nálad szerintem okosabb!

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Nem tudom ez a bohóc csak hergeli a népet, vagy tényleg addig mondogatja ezeket a hazugságokat, amíg igaznak hiszi. Akadémia? 0 élvonalbeli játékossal. Ki-ki meccsen bennmaradni és utána glóriát rajzolni a fejed fölé? Szánalmas!
Sajnálom a kecskeméti kosárszerető embereket! Így megvezetni őket! 🙂

Kaposkosár KKK
Olvasó

Kaposváron is dolgoztál te görény, a 3 éves terveddel együtt!!

peszama
Olvasó

Van még a kaposvári IC-re másodosztályra jegy?

paprika
Olvasó

https://bball1.hu/uj-jatekost-igazolt-a-kecskemet/
Tényleg nem vásároltak :)))))))))))

Lipót
Olvasó

Tisztelt paprika!

Társadalmi összefogás útján megkaptuk beutalóját, így nincs más dolga, csak eljönni hozzánk. Várjuk jelentkezését, hogy mikor szeretné megkezdeni a kezeléseket. Jó egészséget és gyors felépülést kívánunk!

pirosf
Olvasó

Képes sikertörténetként beállítani, hogy egy 14 csapatos bajnokságban a 13. helyen végeztek.
Kész ez a faszi.

Bucibaba
Olvasó

Sajnálom, hogy kiesett a Kaposvár, remélem sikerül visszajönniük az A csoportba !

russelalba
Olvasó

Az utolsó előtti helyről tolja a demagóg barom a észosztást… Igazi alja szar.

albc
Olvasó

Bicskás gecik megvették a ” sztár ” filipovics narkót azt mentek is a helyükre. Erről pofázott a jenő.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Te már rég a helyeden vagy, gondolom elmegyogy intézetbe vagyis remélem te fasszopó buzi

albc
Olvasó

Ez az! Add ki magadból másodosztályú. 🙂

Kaposkosár KKK
Olvasó

))))))))

Hoppácska
Olvasó

…bárcsak a helyesírásról is beszélt volna. 😀

albc
Olvasó

Téged érintett volna.

Alulu
Olvasó

Szóval melyik iskolában dolgozol?

albc
Olvasó

Középiskola.

Alulu
Olvasó

Tudod értelmezni a melyik és a milyen szó közötti különbséget.?

Kaposkosár KKK
Olvasó

))))))

albc
Olvasó

Másodosztályú. 🙂

albc
Olvasó

Nyilvános. Csak tudd használni a netet.

Dennis
Olvasó

Ivkovics TE BOHÓC!!!

SárgaPárna
Olvasó

A másodosztályból nem kiabálunk felfele!!!!!!

WestChampi
Olvasó

ose

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés