Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics szerint jól szolgálta a felkészülésünket az elmúlt időszak

Váradi Benedek: A cél most az lesz, hogy a felkészülési mérkőzésekből levonjuk a tanulságokat.:

:

Mint ismert, a magyar válogatott 84-64-es vereséget szenvedett Horvátországtól a litvánok elleni vb-selejtező előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. A lefújás után a mieink szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics értékelt:

– Ez az időszak nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. A második félidő nagy részében Hanga Ádám nem játszott, kipróbáltunk minden opciót. Abszolút elégedett vagyok, remélem, hogy a magyar szurkolók akik kilátogattak, ők is boldogok.

A nemzeti csapat irányítója, Váradi Benedek is elmondta a gondolatait az elmúlt időszakkal kapcsolatban.

– Amennyire lehetett, biztos vagyok benne, hogy sikerült felkészülni a litvánok elleni vb-selejtezőre. Örülünk annak, hogy sérülés nélkül megúsztuk ezt a felkészülést, a tervezett munkát elvégeztük. Arra is jó volt a horvátok elleni edzőmeccs, hogy olyan magasemberek ellen játszattunk, amilyen játékosokkal majd szembenézhetünk a világbajnoki-selejtezőkön és az Európa-bajnokságon. Szerintem sikerült felkészülnünk, a célunk most az lesz, hogy az elmúlt négy felkészülési mérkőzésből levonjuk a tanulságokat. Ilyenkor más képet kapunk, mint amikor egymás ellen játszunk és tudjuk, hogy mik a feladatok. Ki fogjuk elemezni az eddigieket és maximálisan fel fogunk készülni.

Fotó: Pókász Endre/MKOSZ

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés