Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: Sok szerencsét és a legjobbakat kívánom nekik!

A szövetségi kapitány is üzent a válogatottnak.:

:

Túl van az utolsó edzésén a magyar válogatott a portugálok elleni vb-selejtező előtt. Igaz a csarnok azóta sem lett melegebb – a portugál televízió munkatársai például kabátban végezték az utolsó simításokat -, a játékosok maximális koncentrációval hajtották végre a Pór Péter-Váradi Kornél kettős utasításait.

A feldobásig már csak pár óra maradt hátra tehát, így a koronavírus miatt otthon tartózkodó szövetségi kapitányt, Sztojan Ivkovicsot kértük meg, hogy üzenjen a srácoknak, valamint hogyléte felől is érdeklődtünk:

– Jól érzem magam, nincsenek tüneteim. Bizakodó vagyok, mivel holnap PCR tesztet csináltatok és ha negatív lesz, akkor még az is lehet, hogy a franciák elleni meccsre el tudok menni. Van egy kis halvány remény arra, hogy összeálljon ez az egész, de ha nem, akkor is tudom, hogy fiúk maximálisan odateszik magukat. A legjobb magyar edző van most ott a csapattal, jó stáb segíti a munkát, úgyhogy biztos, hogy mindent kihoznak ebből a helyzetből. Pór Péterről kevés ember tudja, hogy ő az utolsó magyar edző, aki kétszer egymás után magyar bajnok tudott lenni, sőt az elmúlt tíz évben nem is lett aranyérmes magyar tréner (a magyar állampolgársággal is rendelkező Sztojan Ivkovics 2016-ban lett aranyérmes a Szolnokkal – a szerk.). Kicsit furcsa érzés kerülget, mert tíz éve vagyok szövetségi kapitány, kilenc éve dolgozom együtt ezzel a generációval és ez lesz az első meccsük nélkülem. Sok szerencsét és a legjobbakat kívánom nekik! Külön szeretnék gratulálni az élő legendának és Közép-Európa legcsinosabb gyúrójának, Hermann Jánosnak, aki ma ünnepli a születésnapját.

19.00: Portugália–Magyarország (M4 Sport)

Fotó: fiba.com

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Charlietörrögszultánred-black01FishcarverSárgaPárna Recent comment authors
törrögszultán
Olvasó

Báne is kétszer nyert bajnokságot az elmúlt 10 évben. Igaz ő kettős állampolgár, nem tiszta Magyar…

SárgaPárna
Olvasó

Én a két ládikó sört behűtöttem, jönnek a haverok, szurkolunk a cucikáknak!

Fishcarver
Olvasó

Neked vannak haverjaid? Ugyan már!

red-black01
Olvasó
Charlie
Olvasó

Én a helyszínen iszom ki a győzelmet.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés