Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: Puszilok mindenkit

Azt mondta, az ő csapata számára a fáradtság nem létezik.:

:

A nemzeti csapattal legutóbb 52 évvel ezelőtt, 1969-ben fordult elő, hogy egymás után két Európa-bajnokságon vett részt. Érthetően boldog volt az osztrákok legyőzése után a magyar válogatott sikerkapitánya, Sztojan Ivkovics.

Köszönöm a srácoknak, tegnap este is meccsünk volt, de frissek voltak. Az osztrákok elfáradtak, de nálunk a fájdalom és a fáradtság nem létezik. Ennél bővebbet most nem tudok mondani, puszilok mindenkit innen a mínusz húsz fokból

– nyilatkozta az M4 Sportnak a szakember a lefújás után.

51 hozzászólás

51
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
MarillionAranyalbaronaldmcsopronfanSajka Recent comment authors
Veszprémi Vagyok
Olvasó

Kézilabda szurkoló vagyok, a magyar kosárbajnokságot nem követem, csak a válogatottat. Megemelem a kalapomat, büszke lehet mindenki erre a csapatra. A kézilabdában is vannak ellentétek, viták, de amikor a válogatott játszik, akkor teljesen mindegy ki van a pályán, ki az edző, egységesek vagyunk, egymást mellett szurkol szegedi és veszprémi!
Több sportági vezető is elismeri Ivkovicsot, mert a kosárlabda egyre jobb Magyarországon, a válogatott sikeres. De nektek mi a bajotok?! Ott van a válogatott az Európa-bajnokságon! Hajrá magyarok!

sopronfan
Vendég
sopronfan

Látom új vagy még itt 🙂

ronaldmc
Olvasó

A kosárlabda Mocsai Lajosa…

Sajka
Olvasó

Az eredményekkel senkinek sincs problémája. Valóban ez megsüvegelendő. Régen volt, amikor ennyire sikeres volt a férfi válogatott A legtöbb normális kosárszurker számára Ivkovics bicskanyitogató stílusa, meg a szelektált válogatási elvei zavarók. Ha valamelyik játékos egyszer valamiben ellentmondott, vagy épp bármilyen ok miatt nem vett részt valamelyik válogatott összetartáson onnantól megbélyegzett lett és a válogatottnál többet nem vették számításba. Ráadásul állandóan a szurkolók reakciójával fogélalkozik és nyökögve előadott interjúiban kiszólogat tenyeres-talpas stílussal a szurkerek, vagy éppen az általa nem favorizált játékosok felé. Ivkovics karakteres pofa, bizonyára fontos szerepe van az eredményekben, a kiválasztott játékosai is kedvelik, de sokak számára egy megosztó,… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Pontosan!!! A csapatnak, a válogatottnak szorítunk és szurkolunk!!!!

Sztojanivkovics
Olvasó

Kedves Sajka! Nagyon örülök ennek a hozzászólásnak, egy dolgot hiányolok, ezek pedig a konkrétumok.

1. Azoknak az utánpótlás válogatott játékosoknak, akik komoly indok nélkül lemondták a válogatott szereplést, véleményem szerint nincs helyük a felnőtt válogatottban, ameddig nem mutatnak megbánást. Ezek a fiatalok döntő többségében rendes gyerekek, nem maguktól hozzák meg ezt a döntést, hanem rossz sugallatot kapnak. A magyar kosárlabda jövője szempontjából is kiemelten fontos, hogy ezt a folyamatot megállítsuk.

2. Kérlek, mondj egy olyan felnőtt játékost, aki nem kapott meghívót a válogatottba?

3. Ha neked ötleted van arra, ki legyen a jövő válogatottjának a tagja, aki erősítést jelent, szívesen meghallgatom.

egismte1
Olvasó

Kizárt, hogy te lennél Ivkovics! Max egy megbízottja, vagy bértolnoka! Aki nem tud tökéletesen beszélni magyarul, az nem tud helyesírási hiba nélkül írni, tökéletes magyarsággal fogalmazni

Sajka
Olvasó

Oké Stole, nyugodj meg… 😉
Puszillak én is… 🙂

basketballfan
Olvasó

Egy szövetségi kapitánynak bárhol a világon, bármelyik sportágban, tudnia kell viselkedni.
Ez az ember provokál, megosztó, be-beszól a magyar szurkolóknak, tudatosan ellenszenvesen viselkedik.
Pontosan beleillik a mai elvárásokba, ami az országban dívik.

Sztojanivkovics
Olvasó

Kedves basketballfan! Nem a szurkolóknak szól az én hozzászólásom, hanem a Cucikáknak. A szurkoló és a Cucika között hatalmas a különbség. A szurkoló szereti a csapatát, kiáll mellette jóban és rosszban. Ti Cucikák a saját frusztrációtokat, sikertelenségeteket levezetitek a játékosokon. Elég szörnyű élni ezt a kettős életet. Naközben kilépsz a sötét szobából, s megszűnik az erőd és a bátorságod, elszántságod. Addig ezek a fiúk kijönnek a pályára, sokszor milliók előtt vállalják az arcukat, s kiteszik a szívüket és a lelküket a győzelemért. Hol sikeresek, hol kevésbé, de mindig tisztességgel és becsületesen teszik a dolgukat, küzdenek a magyar színekért.

vasipasi
Olvasó

A többségnek semmi baja nincs Ivkóval, amit meg mások felvetnek az többnyire hülyeség is, szakmai alapja sincs semmi.

Noname
Olvasó

Ebben tévedsz! A kosárlabda rajongók döntő többsége utálja!

basketballfan
Olvasó

Sztojanivkovics és vasipasi
Láthatóan nem sikerült megérteni, amit írtam.
Pedig igyekeztem egyszerűen fogalmazni.
Szakmáról egy szót sem írtam, viselkedésről igen.
Egy nemzet szövetségi kapitánya nem lehet harcban a nemzet, sőt a játékosok egy részével.
És ha sikeres is valaki, nem attól sikeres, hogy ostobán viselkedik.

Sztojanivkovics
Olvasó

Szervusztok Cucikáim! Remélem mindenki jól van, nálunk -20 fok van! Braking news: 2030-ig maradok szövetségi kapitány! A legjobb szórakoztató műsort évek óta ti adjátok nekünk, tárgyalunk az MTVA-val, hogy legyen M6-os csatorna a Cucika shownak.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ez a beszéd, Mester ??

SárgaPárna
Olvasó

Szia Mester! Jó, hogy itt vagy köztünk, Cucikák között!

fmunkacsi
Olvasó

Szép volt fiúk, köszi Sztojan, hogy jövőre megint lesz miért szurkolni az Eb-n!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Generalisszimusz 8-0 Cucikák.
Alsó hangon. ?

Aranyalba
Olvasó

Nem tudom ki vagy, de add vissza Szabi telefonját 🙂 miért pont 8:0 ?

Godemperor
Olvasó

“nálunk a fájdalom és a fáradtság nem létezik”

Bírom az ilyen közhely puffogtatást. Már hogyne létezne, látszott is a játékon.

A fiúknak gratulálok!Meg kell próbálni hozni a maradék két meccset is. Mondjuk nem ártana ehhez, ha a szakmai stáb összedobna valami koncepciót a támadásokhoz, mert eddig az nem nagyon volt. A 85 perc alatt talán ha volt 3-4 kidolgozott figura, akkor sokat mondok. Centerek ignorálását abszolút nem értem.

mestergohome
Olvasó

Kapitány úr nem csak abban a néhány percben akkor kéne tüzelni a játékosokat mikor jövünk fel közel az eredmény után. Ültél végig, mint egy nyugdíjas a művház díszteremben. Puszi

Kendeffy Botond
Olvasó

Ivkovics olyan, amilyen. Sok jogos kritika lett leírva. De hozza az eredményeket. Így nehéz megkérdőjelezni. Persze, hogy provokál. De gondolom, annyira nem hüle, ha Allen és Golomán rendelkezésre áll, akkor nem a két “erős ember” Kemál és Horti lesz a keretben. Mezőnyben nagyjából meg vagyunk, habár irányítóposzton van némi lyuk. Ide jöhet még Govens és Hanga. Keller tegnap tényleg rossz volt támadásban, de védekezésben aránylag jól védte az osztrákok sztár centerét. Neki mindenképpen helye van a válogatottban. Támadásban még egyszer nem lesz ennyire gyenge. Szóval nálam az ideális 12-es EB-keret a következő: “Hanga, Govens, Váradi, Perl, Vojvoda, Benke, Ferencz, Filipovity,Eilingsfeld,… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Már megbocsáss de azzzal a megjegyzéseddel, hogy Ivkovics “hozza az eredményeket” nagyon nem értek egyet, mert a tegnapi mérkőzés ismét éles páldája volt, hogy a csapat hozza az eredményeket! A tegnapi győzelem is nagyban volt köszönhető annak, hogy a végére elfelejtette azt a “csodálatos” félpercenkénti rotálását, amivel összezavarná az ellenfelet, de azt hiszem most is minket zavart ez jobban, és végre azok a húzóemberek akik nemzetközi színtéren is képesek letenni az sztalra, azok végre el tudták kapni a fonalat és megynyerték neki, nekünk a meccset!! Óriási tisztelet, elismerés, és köszönet nekik!!!!! Hajrá Magyrok! Persze tudom, a csápot az csápot, és… Olvass tovább »

Noname
Olvasó

Puszilhatod!
Már tolom le!!!

Luffanat
Olvasó

Azért tényleg elkeserítő,hogy az EB-re való kijutás pillanatában mennyi a negatív komment. Lehet egy edzőt szeretni vagy utálni, de emberek, éppen most jutottunk ki az Európa bajnokságra! Örüljünk egy kicsit!
Én például szintén nem vagyok nagy híve a sűrű rotációnak, de a tegnapi meccset azzal nyertük meg, hogy a végére mi maradtunk frissebbek. Az osztrákok a végjátékban háromszor adták el a labdát, mert fáradtak voltak, és ezzel nyertünk.
Ez egy edzői taktika eredménye volt, és bejött.
Hajrá magyarok!

Vilis79
Olvasó

Te teljesen vakon vagy, edzői taktika??? Nézted a mérkőzést? Elképzelés nélküli játék, filipovity aki kicsattan az önbizalomtól azt se tudta mit kell csinálni. Forray elemzi az ellenfelet??. Az pedig had engedtessék már hogy kritizáljunk. NEM ELLENÜK, hanem értük. Magamból indulok ki. Képzeld el mi lenne ha nem ez a fogyatékos irányítaná. Hajrá magyarok!!

hullahopp
Olvasó

Rettentően sokáig gondolkoztam, hogy hozzászóljak-e, de annyi a savanyú fasz, hogy egyszerűen muszáj. Nektek akkor is előjönne az aranyeretek az idegeskedéstől, hogy ha a magyar válogatott Eb-t nyerne. A legszomorúbb az egészben, hogy úgy adjátok itt elő magatokat, mintha olyan óriási kosárszakértők lennétek és ha valaki kicsit összeszedettebben fogalmazza meg a világi nagy baromságát, arra ugranak egyből 60-an és bólogatnak, mintha muszáj lenne, minden tartalom nélkül. Nézzük például Boban kolléga tegnapi, meccs alatti ámokfutását, volt belőle bőven: Boban kolléga szerint “Jól hangzik, hogy kétszer kinn vagyunk az EB-n egymás után, csak azt kéne hozzátenni, hogy közben kibővítették a létszámot.” =… Olvass tovább »

Vilis79
Olvasó

A mutatott játék képe alapján ítélkeznek többen is, koncepció nélküli játék, fogyatékos, az öt jogosan fikázó szurkolókkal foglalkozó kapitány, most is gúnyolódik, “puszilok mindenkit”. A játékunk bontásból és az abból való kiosztásokból áll. Nincs centerjátékunk, Keller képzetlen, fakezű, agyatlan is, a fizikumával tud talán vmit hozzátenni (lepattanó, centerek kiszorítása). Kemal nem tud futni, ugrani, dobni, szerintem ebben benne van minden. Horti még nála is képzetlenebb. Szabó Zsolt említést se érdemel, arc van, semmi más. A külső sorunk nagyon jó, bár nehéz elmenni Benke és Perl érzelmek nélküli arca mellett. Csináljak csináljak, de mintha a vér hiányozna belőlük. Voja extra, filipovity… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Jogosan fikázó???? Mit tettek le ezek az emberek a kosárlabda asztalára???? Nem bírom, de vele jutottunk ki az EB-re másodszsor! A játékosai bizalmát élvezi!
Jogosan fikázó???? Akkor a magyar sporttársadalom hülye, mert mesteredzői címet adott Ivkovicsnak???? Az őt fikázó “zsenik” meg a magyar kosárlabda elitje…. Mesélj még!
Ahogy elmondták, minden csapatban kell melós is, aki a piszkos munkát elvégzi! A világon egy válogatott sincs, aki a legjobbakkal áll ki, mert nem lenne hiearchia, csak anarchia! Kosárlabdában nem lenne elég labda a pályán… Fociban Spanyolország is Raul nélkül nyert a nagy tornákon…

Vilis79
Olvasó

Nem ment át neked amit írtam. Próbáld meg értelmezni, a szakmai hozzáértésén pedig mostmár elég komolyan lehet vitatkozni. Az biztos hogy kiáll a játékosaiért, akik szeretik, de nekem az a véleményem hogy egy kuruzsló. Hallgasd miket mond időkérésnél. A tegnapi mérkőzés ékes bizonyítéka volt a szakmai háttérmunkának, a sleppje ott van körülötte, Forray vicc. Peti csak dísznek van ott. Engem fog igazolni a következő meccs is.

redmiller
Olvasó

Oké, vicc…
Melyik csapat kispadján dolgozol, hogy jobban értesz hozzá??? Na, zsenikém, ha jobban értesz hozzá, akkor minimum NB1/A-s edző kell, hogy legyél!
Fofó nem lehetsz, akkor Kovács Adrián? Vagy Váradi Kornél? Nem hiszem…

Vilis79
Olvasó

Nem vitatkozom fogyatékosokkal!

redmiller
Olvasó

Akkor ne irogass…. ???

Vilis79
Olvasó

Mégis szánok rád egy kis időt,?, hátha a kis pont agyad felfogja mire gondoltam. Nem vagyok kosárlabda edző, nagyon szeretem ezt a sportágat. 1. Nem értek hozzá semennyire, de azért azt tudom hogy az hogy ne add el, nyugodj meg, nagyon messze van a szakmai felkészültségtől. 2. Az emberi kvalitásai nagyon messze vannak egy szövetségi edzőtől, inkább olyan szerb maffiózó feelingje van. 3. Érvekkel támadsz alá hogy miért jó nekünk hogy egy ilyen ember irányítja a válogatottat. 4. Ha már elkezdtél személyeskedni, akkor megkérdezem, rokonok vagytok, vagy csak a csicskája vagy? 5. Úgy gondolom ez a válogatott jobbat érdemel, szakmailag,… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

1. Mégis megkérdőjelezed a hozzáértését… 2. Évvel nem vitázom, mert nem lehet… Annyi megjegyzés, hogy az embereiért tűzbe megy, szó szerint! 3. Mert s játékosai kiállnak mellette, fegyelem van és mert az 1999 csapat óta jobb kerettel se sikerült jobb eredményeket elérni. Nála lett újra vonzó a válogatott, ő választotta, építette fel. 4. Annyira jó viszonyunk is volt, hogy Kecskemét meccs után ugattunk is egymással és sokáig nem is beszéltünk! Ma már beszélünk, de nem vagyunk még haverok se! (Fofó más tészta, vele nagyon jóban vagyok.) 5. Kit??? Sorold! Viszont a játékosai kiállnak mellette. 6. Senki vagy, de jobban értesz… Olvass tovább »

Aranyalba
Olvasó

Tudod mit jelent a szó szerint kifejezés , Red? Tényleg kemény gyerek ez az Ivko, ha a játékosaiért szó szerint tűzbe megy 🙂

Sajka
Olvasó

Baszki Redmiller! Ne légy már ennyire kretén….. Ha megnézel egy filmet és szóvá teszed, hogy gagyi, akkor mi van?? Filmrendezőnek kell lenni valakinek, hogy véleményt mondjon?? Itt is, ha valaki a nagy Mestert kritizálja, mert esetleg valamivel jobb és olajozottabb játékot várna, már egyből mesteredzőnek kellene lennie, hogy hozzászólhasson?? Te nagy el vagy tájolva kisdobos. Te lehet, hogy megszoktad az Ivkovics féle kontrollált, folyamatos rotálású meccseket ott Kecskeméten, de hidd el…a jó kosárlabdától eléggé messze van a válogatott játéka. Jó játékosok alkotják ezt a válogatottat (és még lehetne ennél is jobb, ha…) és küzdenek, kaparnak is, nagy gratuláció a győzelemért… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Azért van különbség….
2000es években ott volt Dávid Kornél, Gulyás Robi, Boros, Mészáros Z., Siku, Kálmán, Németh Isti, stb.
1999 után még sem sikerült kijutni, pedig milyen játékosok voltak??? Mire lettek volna képesek, ha Stojanhoz hasonló ember ül a kapitányi székben??? De mi lett utána? Sorra mondta le mindenki a válogatottságot! Ciki volt válogatottnak lenni….

Marillion
Olvasó

Minden szavad és mondatod ül…(Keller és Kemál a magasság megvan…egy-egy lepattanó és blokk és ennyi…ez kurva gyenge)… ha az EB-re sem visz magával a centerjátékra alkalmas játékost akkor csak beköszönni fogunk!…De gratuláció a csapatnak hogy újra ott vagyunk!

KD
Olvasó

Szemben egy-két szolnoki véleménnyel Szili mégis a legmagasabb szinten játszik.

egismte1
Olvasó

Ahogy tátott szájjal, tehetetlenül állt a pálya szélén ????

SárgaPárna
Olvasó

Igen, mert nem volt ott gazdád, a Pista, hogy edzést tartson helyette, hogy meccseljen, ahogy a saját pöcegödrében teszi!

SzhelY
Olvasó

Te lófaszjóska mekkora egy gyökér vagy hogy anyád nem tudott lehuzni a budin

SárgaPárna
Olvasó

Már majdnem eltettem magam holnapra, de most inkább bontok még egy sört!
Ivko! Ne törődj a sok fasszal! Gratulálok!

bányász
Vendég
bányász

Mély gödör aljából gratulálni… elég vicces 😀

SárgaPárna
Olvasó

Figyi, most fáradt vagyok, de reggel bekaphatod…

Marillion
Olvasó

Ahhoz hogy valaki is bekaphassa…meg kéne mutatnod magad….na ez az amihez továbbra is gyáva senkiházi vagy!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Miért törődne veled? Azt sem tudja ki vagy.

piros710321
Olvasó

Nyugi, ha Ivko akarja tudni, hogy ki ez a kis gyökér akkor megtudja! Volt már rá példa! Ez a kis pöcs azért nyalja itt a seggét, mert ha ekézné akkor holnap már lebukna! Sztem Pista is tudja ki ez, csak nagyivben le…rja, jókat röhög magában a szenvedésein!

SzhelY
Olvasó

Van bent valami

Marillion
Olvasó

Puszilgassátok csak egymást Ivkóval…meg egyebeket is….összeilletek!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés