Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sztojan Ivkovics: Ötödik alkalommal is a második meccsen voltunk jobbak

A két vezetőedző, valamint Lukas Palyza és Perl Zoltán értékelt.:

:

Lukas Palyza: Az első félidőben jól játszottunk, a második negyed végén gyorsindítássaikkal akadtak problémáink. A második félidőben hagytuk a magyarokat ritmusba jönni, és kinyílt az olló. Fiatal csapat vagyunk, nincs semmi szégyellni való a teljesítményünkön.

Jan Pospisil Gratulálok a magyaroknak, nem titok hogy a keretünk tele volt fiatalokkal, előfordulnak ilyen mérkőzések. Az első félidő jó volt, második félidőben a magyarok nagy nyomást helyeztek a fiataljainkra, és kihasználták az adódó lehetőségeket. Ennek ellenére büszke vagyok a fiúkra, hiszem, hogy fényes a jövőnk.

Perl Zoltán: Nagyon örülök a győzelemnek, sokkal jobban játszottunk, mint Bosznia ellen. A mérkőzés elején sok hiba csúszott be, de második félidőben sikerült a váltás. Reméljük, hogy ott leszünk majd a világbajnokságon.

Sztojan Ivkovics: Köszönöm mindenkinek aki eljött, jó közönség előtt játszottunk újra. Ez volt az 5. ablak, megint sokkal jobban játszottunk a második meccsen, mint eddig mindig. Csapatként  mozaik vagyunk, aminek idő kell hogy összeálljon, örülünk a győzelemnek.

Fotó Bálizs Zsuzsa

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés