Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sztojan Ivkovics: Mindenkinek üzenem, Magyarország az első és legfontosabb, nem az egyéni érdekek.”

Nyilatkozatok a vasárnapi mérkőzés után.:

:

Magyarország – Bosznia-Hercegovina 87-77 (19-23, 27-14, 17-23, 24-17)

Magyarország

Benke Szilárd: “Először is köszönöm a szurkolóinak a támogatást az utolsó hazai mérkőzésünkön is ebben a sorozatban, nagyszerű hangulatot teremtett mindkét szurkolótábor, szerettünk volna javítani a litvánok elleni meccs után, megcsináltuk amit megbeszéltünk a találkozó előtt, fegyelmezetten játszottunk és sikerült jobban lepattanóznunk, mint Szarajevóban, ezeknek volt köszönhető a győzelem.”

Sztojan Ivkovics: “Gratulálok a csapatnak és a szövetségnek az elmúlt 11 évben mindent megtettek azért, hogy működjön a válogatott. Szombathely, mint mindig most is nagyon jó házigazda volt, mindenhonnan jöttek az országból, maximális tisztelet nekik, mindenkinek üzenem, Magyarország az első és legfontosabb nem az egyéni érdekek.”

Bosznia-Hercegovina

John Roberson: “A magyar csapat minden dicséretet megérdemel, az első pillanattól keményen játszottak, az első félidőben hagytuk őket ritmusba kerülni, jó dobóik vannak és ezt ki is használták. Mi is mindent beleadtunk, nem egyszerű a sok utazás mellett ez, a csapattársaim is megérdemelnek minden dicséretet, büszke vagyok a csapatunkra, ma sajnos egyszerűen nem jött ki a lépés.”

Aziz Bekir: “Gratulálok a magyaroknak, nagyszerű hangulatú mérkőzés volt ez. A döntő az volt, hogy ma különösen jól dobták a hármasokat, tudtuk, hogy jó dobóik vannak, de ma extra napot fogtak ki, voltak szituációk, ahol jól védekeztünk, de ez sem volt elég. A második félidőben javult a játékunk, ki is egyenlítettünk, apróságokon ment el a meccs – a továbbjutás szempontjából ez nem számított, hiszen Montenegró nyert -, hálával tartozok a játékosaimnak és még egyszer gratulálok ellenfelünknek!”

Fotó: Bálizs Zsuzsa

 

A BB1.hu és az MKOSZ megállapodásának értelmében a magyar válogatottal foglalkozó cikkeinket Facebook oldalunkon lehet kommentelni. Ezt a cikket: itt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés