Connect with us

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: Mi most is a győzelemért lépünk majd pályára

A szövetségi kapitány lehetőséget ad a fiataloknak is.:

:

Ma újra összecsap Ausztriával a magyar válogatott, amely már kvalifikálta magát a kontinensviadalra. A gárda szövetségi kapitánya Sztojan Ivkovics nyilatkozott a BB1.hu-nak a mérkőzés előtt.

– Minden meccsnek van tétje, mi most is a győzelemért lépünk majd pályára. Négy forduló után biztosítottuk a helyünket az Európa-bajnokságon úgy, hogy ebből három találkozót idegenben vívtunk meg. Eddig próbáltunk párhuzamosan az eredményesség mellett lehetőséget adni a fiataloknak is, Pongó Marcell és Filipovity Márkó is pályára lépett, ma pedig Pongó Máté is bevetésre kerül. A következő mérkőzésen szeretnénk a többi fiatalt is bevetni, hiszen nekik alaphelyzetben nincs lehetőségük összemérni az erejüket az európai elittel. Most láthatják majd, hogy hol tartanak jelenleg és mennyit kell dolgozni ahhoz, hogy elérjék ezt a szintet.

A magyar válogatott mai meccskerete: 

Pongó Marcell, Pongó Máté, Keller Ákos, Vojvoda Dávid, Szabó Zsolt, Ferencz Csaba, Horti Bálint, Perl Zoltán, Filipovity Márkó, Eilingsfeld János, Kemal Karahodzsics, Váradi Benedek.

A találkozó – amelyet az M4 Sport is közvetít – 19 órakor kezdődik.

Fotó: fiba.com

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SztojanivkovicsSajkavasipasiMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Sztojanivkovics
Olvasó

A következő generáció, Pongó, Filipovity bebizonyította, hogy érdemesek a bizalomra! Gratulálok a játékosoknak, büszke vagyok rájuk!

Sajka
Olvasó

“A szövetségi kapitány lehetőséget ad a fiataloknak is.” 🙂

Perl 26, Váradi 26, Pongó Máté 28, Keller 32, Vojvoda 31, Szabó Zs 35, Ferencz 36, Horti 32, Eilingsfeld 30, Krahodzsics 32

Előre fiatalok!!

vasipasi
Olvasó

Hajrá! Szurkolok!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, né’da, hogyan kimaradt Eilingsfeld Jani a keretbű’ ! 😉

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés