Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics marad a kapitány

Meghosszabbították a szerződését.

  •   :

:

Megállapodott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének vezetése és Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány, így a július végén lejáró szerződést meghosszabbítva folytatja munkáját a férfi nemzeti csapat élén a szakember – adta hírül a hunbasket.hu.

Mint ismert, a válogatottal kiválóan szereplő Ivkovics mester klubedzői szerepvállalása miatt (a Kaposvár kispadjára ült le) a szövetség felbontotta a kapitány szerződését. Az MKOSZ elnöksége még május végén hatalmazta fel Szalay Ferenc elnököt és Bodnár Péter főtitkárt arra, hogy miután Sztojan Ivkovics megszüntette az összeférhetetlenséget, azaz távozott a rövid ideig betöltött klubedzői posztról, kezdjék meg a tárgyalásokat a folytatásról.

– Azt fontosnak tartom leszögezni, hogy az elnökség teljes mértékben elégedett Sztojan Ivkovics munkájával – mondta a Hunbasket.hu-nak Bodnár Péter főtitkár. – Az eredmények őt minősítik, a férfi válogatott jelenleg is vezeti Eb-selejtezős csoportját, így minden a folytatás mellett szólt. Egy nagyon fontos kitétel mind a férfi, mint a női szövetségi kapitány szerződésében szerepel: nevezetesen a saját szakágukban nem vállalhatnak élvonalbeli edzői feladatokat.

Bodnár Péter hozzátette: gyorsan megállapodtak Sztojan Ivkoviccsal, nem volt vitás kérdés, így minden adott ahhoz, hogy folytatódjon a sikerszéria.

– Ugyanazokkal a feltételekkel kötöttünk szerződést a kapitánnyal, mint ami az előző megállapodásban szerepelt. Ezúttal az Európa-bajnokság végéig szól az érvényessége, remélhetőleg egy újabb sikeres időszak áll a válogatott előtt.

Hasonlóan örült a megállapodásnak Sztojan Ivkovics.

– Nagyon boldog vagyok, hogy lezárhattuk ezt a kérést, most már csak a munkára kell koncentrálnunk. Én úgy gondolom, ennek az esetnek mindenki számára volt tanulsága, amivel okosabbak, bölcsebbek lettünk.

Ivkovics hamarosan a válogatottal is találkozik, ugyanis augusztus elején egy kéthetes edzőtáborba vonulnak Vojvoda Dávidék.

Fotó: fiba.com

  •   
23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
SkcforeveratibácsiskarpskyttO1GGecse J. Márió Recent comment authors
Skcforever
Olvasó

Éljenek a Tóth Norbik, Karahodmittomén hogy a faszba írják-ok, Rujákok stb a válogatottban. Éljen Ivko akit Voja, Perl és a többiek zsenialitása mentett meg mikor abszolút fogalmatlan volt a meccseken. Éljen a hagyjuk ki a legjobb centereket a válogatottból csak mert nem lettek cucikák felfogás. Éljen a Csorvási végig küzd hajt egy felkészülést majd az utolsó pillanatban a kaharodi még mindig fasz se tudja hogyírják cimbit viszem el helyette, mielőtt kijelentettem, hogy az Európa bajnokságra csak olyan játékost viszek el aki végigcsinálta az alapozást. Éljen Ivko aki tudta h szerződést bontanak vele ha leül egy kispadra, de csak azért is… Olvass tovább »

atibácsi
Olvasó

A döntést, nagyon helyesen, a válogatott játékosai hozták meg.

Godemperor
Olvasó

Te normális vagy? Mondjuk a gyárban összehívják a brigádot, aztán megkérdezik tőlük hogy kit szeretnének főnöknek? Melyik univerzumban működnek így a dolgok?
Sztojan is erre hivatkozott, ami már akkor is röhej volt. Mert megkérdezte a játékosokat. Hát nem a játékosokat (beosztottakat) kell megkérdezni, hanem a munkaadóját baszki. Azért ne a farok csóválja…

atibácsi
Olvasó

Megpróbálok a te stílusodban válaszolni. Csak, hogy értsd! Te Tudatlan! Vettél már részt alulról és felülről vezérelt, motivált, tervezett projektben? Na, mi a különbség? Ha tudod miről írok, tudod a választ, ha nem, rókázd csak ide a primitív véleményed!

Gecse J. Márió
Olvasó

Molnár Marcinak minél előbbi felépülést kívánok! Bár ahogy nézem, hosszú ideig lesz még sérült!…

ipasop
Olvasó

Mégis mire számított itt bárki is a károgók közül?Ez a legjobb megoldás, nincs miről beszélni! Ivkovicsnak vannak furcsa dolgai, de:
A tények ,az eredmények makacs dolgok! Lehet itt jönni hogy ilyen szerencse,meg bővitették a létszámot meg a tököm tudja még hogy mit mantrázik a sok semmirekellő irigy ingyenélő a kosárlabda lebzselő tintás marhák sokasága. 40 év után EB-n részvétel, pont! 2 győzelem és tovább jutás pont! Nagy a sansz hogy egymás után kétszer is sikerül ez a csoda pont!
Tehát kedves megkeseredett félresöpört, sakálként üvöltő cucikák, hogy is van ez?

Godemperor
Olvasó

Pontosan. A tények makacs dolgok:

-Szerződést szegett. Pont.
-Normális helyen páros lábbal rúgnák ki. Pont.
-Nem a Kaposvári állását mondta vissza, hanem a válogatottbelit. Ennyire fontos a válogatott. Pont.

Nos, akkor hogy is van ez?

A mondandód további részéről meg annyit, hogy általában mindenki magából indul ki.

O1G
Olvasó

Nem azok a tények, amik neked tetszenek. Az, hogy egy megemelt létszámú EB-re jutott ki az egy tény, akkor is ha speciel ez nem támasztja alá az írásodat. Ahogyan az is, hogy nem 40 év után jutottunk ki az EB-re, hanem 18. Ez persze nem válasz arra, hogy jó döntés Stojan vagy sem, csak ha már belemész abba, hogy mik a tények, akkor érdemes lenne kicsit pontosabban.
Attól pedig, hogy sok pejoratív jelzőt teszel a mondandódba, még kevésbé tűnsz objektívnek, helyette jóval inkább elfogultnak.

Magdi anyus
Olvasó

Én csak egy dolgot szeretnék üzenni Sztojan “Cucika” Ivkovicsnak. Remélem, eljut hozzá ez az üzenet:

Kedves Sztojan, remélem, hogy legközelebb behívod a fiamat, Gézát is a válogatottba, mert mostanában ügyeskedik! Kint játszik a Mucsaröcsögei másodosztályban, ami azért nagy szó! Mucsaröcsögében nem kerülhet be akárki az első osztályba.

Ja, és a Vilikémet ültesd le a kispadra! A szakmai tudása megvan hozzá, szokta nézni az Euroligát!

ipasop
Olvasó

csicsaja babaja alszik már a babuka. Talán sok volt a pia ma is? Eriggy igyá még

Soros György
Olvasó

Ivko maradt a kapitány,
hideget és meleget kap is ám!
De mint tudjuk, az első a csápot,
Ezért nem lesz ő soha rántott!

😂😂😂😂🛵🛵🛵🛵

Soros György
Olvasó

Arról volt szó, hogy lemondasz, tökfilkó. 😝
Na akkor a Lórántot se fogjuk már többé magyar válogatott mezben látni.

Tesito
Olvasó

Pont erre gondoltam én is…

skarpskytt
Olvasó

Hálisten!

Sajka
Olvasó

Naná!!! Hiszen első a “csapot”
Mindenesre ez jobban áll neki, mint okoskodni egy NB I-es csapat kispadján.

Bezse
Olvasó

Vihar volt a biliben , hál’ isten hamar felragyogott a nap

KPSVRKK
Olvasó

Dupla öröm!

Marko_tropojából
Olvasó

Nagy meglepetés nem volt a döntés.
Véleményem szerint lehet, hogy megosztó személyiség, és nagyon sokan nem kedvelik.
De az is tény, hogy a játékosok szeretik, és Ő is kiáll értük. Végrehajtják a kéréseit, és az utóbbi időkben igenis értünk el jó eredményeket. Tudom, hogy Lórántot kellene Karahodzsics helyett, és Löbrondzsémszet Tóth helyett, stb. (Na jó, azért Hortit én sem játszatnám). De amíg az eredményeket hozza, addig maradjon Ő a mester. Ha majd a játékosai kikezdik, akkor el kell gondolkodni a váltáson. Én pedig egyszerű szurkolóként, és magyarként, majd drukkolok a csapatnak. Hajrá magyarok!

MAFCdrukker
Olvasó

Lehet, hogy népszerűtlen leszek, de szerintem ez egy jó hír. Abba, hogy, a háttérből irányít-e Sztojan, szerintem nem sok beleszólása van az MKOSz-nek. A válogatottnál mutatott eredményei pedig tényleg nem rosszak. És nem volt cucikázás sem, igazán elégedettek lehetünk a nyilatkozatával.

Beniben
Olvasó

Annyira boldog vagyok….
A magyar kosárlabda aranykora eljő újra!
Allelujah!!!

SárgaPárna
Olvasó

Jó döntés! Sok sikert! Hajrá Magyarország!

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

További sok sikert Stojannak és a Válogatottnak!

basketbull
Olvasó

Elképesztően váratlan fordulat kéremszépen :O

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés