Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sztojan Ivkovics: Innentől a mi kezünkben van a sorsunk

Edzői értékelések.:

:

Egis Körmend – SZTE-Szedeák 104-96 (31-20, 19-29, 22-19, 32-28)

Kocsis Tamás: Először is gratulálok a csapatnak, mert tényleg nagyon mélyen voltunk, abban bízok, hogy ez a győzelem átszakít egy gátat és elkezdünk újra hinni abban, hogy jó csapat vagyunk, mégha az utóbbi eredmények nem is ezt bizonyították. Úgy gondolom, most mindenki átérezte, hogy ez egy nagyon fontos meccs, nagyon nehéz mérkőzés volt, a Szeged egy jó csapat, amely másfél héttel ezelőtt megverte a Falcót. Tudtuk limitálni hellyel-közzel a két amerikai játékost, betaláltunk a túloldalon, helyén volt a szívünk és a kezünk is. Nagyon fontos volt ez most nekünk!

Simándi Árpád : Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen vereség után. Nyilván az eredmény megmutatja, hogy 96 dobott pont az azt gondolom, hogy rendben van idegenben, de 104-et kaptunk. Egész egyszerűen a védekezésünk volt az, ami nem állt össze. A 2. negyedben volt egy periódus, amikor jobb volt a védekezés, akkor igazából meccsben is voltunk, de egész egyszerűen sokkal jobban kell védekezni ahhoz, hogy meccset tudjunk nyerni.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – MVM-OSE Lions 99-82 (21-21, 27-17, 25-23, 26-21)

Ivkovic Stojan : Számomra ez a két meccs nagyon fontos volt, mert innentől a mi kezünkben van a sorsunk. Most következik három fontos idegenbeli meccs. Az első ötből négy van idegenben, nekem mint edzőnek, nagy a felelősség, hogyan fogunk készülni. Mai meccs első félidejében kontrolláltuk a játékot, másodikban eladott labdák voltak és támadó lepattanókat engedélyeztünk, nem volt az igazi. Ezen kell még dolgozni. Végén kicsit örömjátékba csaptunk át, amit én nem annyira szeretek, de persze a közönség meg ezt kedveli. Bármi lesz a vége, ez a két meccs igazolt engem, hogy a pénz nem minden a kosárlabdában. Külön köszönöm a kecskemétieknek, hogy kitartottak mellettünk, amikor gödörben is voltunk. Köszönet a közönségnek. Nem az edzőnek, nem a játékosoknak, hanem nekik jár köszönet. Sok helyen nem értik ezt, hogy nemcsak a pontok számítanak, hanem a közösség, a hozzáállás. Mi becsülünk Kecskeméten mindenkit, és ezért tudunk 2012 óta működni. Készülünk a további megmérettetésre. Hajrá Kecskemét! OSE-nak további sok sikert kívánok.


Váradi Kornél : Szeretnék gratulálni a KTE-nek, mert végig fegyelmezetten játszottak. 19 eladott labdánk volt, és ezekből, illetve második szándékból 22 pontot kaptunk, ami egy olyan előny az ellenfélnek, amit nehéz tartani. Ebből már az előző meccsen is voltak problémáink. Itt kezdődött Kecskeméten az alapszakaszban egy győzelmi sorozatunk, és most itt ért véget. A jó védekezés, és abból való pontos és gyors támadások jelentették az igazi fegyverünket. Erre az útra kell visszatalálnunk. Dolgozunk tovább, hogy védekezésben és támadásban is orvosoljuk a hibákat a legrövidebb idő alatt, hiszen szombaton újabb komoly összecsapás vár ránk.

Atomerőmű SE – Kometa Kaposvári KK 92-88 (23-23, 21-23, 31-16, 17-26)

Sebastjan Krasovec : Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, kemény összecsapás volt, pont amire számítottunk. A harmadik negyedben sikerült nagyobb előnyt kidolgoznunk, de az utolsó 4 percben elvesztettük a fókuszt és a sérülések miatt rövid rotációval is kellett dolgoznunk. Minden hibánkat kihasználták a végjátékban, de talán ma szerencsésebbek voltunk, ráadásul Ihring extra dobásának köszönhetően tudtuk tartani az előnyünket. Fontos győzelem a mai, de még messze vagyunk a végétől, készülünk az Oroszlányra.


Dalibor Damjanovic : Gratulálok a Paksnak és a csapatomnak is. A Paks nagyon jó csapat, úgy gondolom, hogy ha a szezon során nincs ennyi sérültjük, akkor egészen biztosan nem a Play-out-ban kötnek ki, ha őszinték akarunk lenni nem ide való csapat. Meg vagyok elégedve a csapatommal, küzdöttünk, mindenki 100%-ot adott bele. Egy kiélezett találkozó volt a mai egészen a 25. percig, ott a Paks meg tudott lépni, viszont a pozitívum az, hogy nem adtuk fel még ekkor sem, a végéig küzdöttünk, ahol nem volt szerencsénk, hiszen Ihring extra hárompontosával eldőlt a mérkőzés.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CsakajótCibuláre BucimbungaKPSVRKK Recent comment authors
Csakajót
Olvasó

Ivkovicsnak politikusnak kellene majd állnia. Ezt a demagóg dumát….Pl. egy választás előtt nagy haszna lehetne egy pártnak ilyen “szóvivő”-ből.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Dalibor, te melyik meccset nézted? Még könnybe is lábadt a szemem a nyilatkozatodtól! Mindenki 100%-alékot nyújtott?! Hát ez mekkora baromság! Pl. Boris, saját csapata ellen valóban “tökéleteset” nyújtott, a légiósok mind “parádéztak”, “remekül” dobtak kintről is, meg büntetőből, azt se tudták sokszor hol vannak! Azt elhiszem hogy elkeseredetten akartak, inkább erőlködtek, de fényévekre voltak a 100%-tól! Márkó vette a hátára a csapatot (mint régen gyakran az édesapja), le a kalappal, neki ment, de egyedül sajnos kevés volt!
Dalcsi, te valami álomvilágba varázsolódtál…

KPSVRKK
Olvasó

Igen Dalibor, fontos, hogy te elégedett legyél és sok pozitívumot konstatálj! Kedvelem ezt a sztoikus nyugalmat a kiesés szélén, köszi!
És köszönöd a szurkolók támogatását is, akik hétközben elmennek veled és az utolsó pillanatig támogatnak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés