Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics Hanga Ádámról: Inkább örülni kellene, hogy a magyar kosárlabdának egy ilyen nagykövete van

A szövetségi kapitány találkozott a válogatott klasszissal.

  •   :

:

Mint ahogy beszámoltunk róla, az MKOSZ főtitkára, Bodnár Péter és a magyar válogatott szövetségi kapitánya Sztojan Ivkovics élőben tekintette meg Hanga Ádám és a Real Madrid legutóbbi, Zalgiris Kaunas elleni mérkőzését. Ennek kapcsán kerestük fel a nemzeti csapat vezetőedzőjét.

Úgy tudjuk, hogy Spanyolországban tartózkodott az elmúlt napokban. Sikerült találkoznia Hanga Ádámmal? 

– Igen, mindkét nap találkoztunk, amíg kint tartózkodtunk, ez volt a célunk, ezért is mentünk. Arról szóltak az egyeztetések, hogy Hanga Ádám a 2022-es Európa bajnokságon és bármikor, amikor ideje és a szabályok engedik, akkor a válogatottal tart, de ez nem volt kérdés, ez eddig is így volt. Ezekkel a kellemes találkozókkal párosult egy nagyon jó meccs is a Zalgiris ellen, ahol a hátvéd nagyon jól szerepelt.

Vannak olyan hangok, akik nehezményezik, hogy miért nem játszik többet a nemzeti csapatban.

– Nekem, mint edzőnek természetesen hiányzik az ő klasszisa, de nem hiszem, hogy Magyarországon bármely kosárlabda szeretőnek problémája kell, hogy legyen ezzel. Nagyon remélem, hogy aki követi a sportágat, az tisztában van vele, hogy nekünk van egy sztárunk, aki eddig a Barcelonában játszott, most pedig a Real Madridban pattogtat, ami szerintem egyedülálló a hazánkban. Én nem nehezményezem, hogy nincs a válogatottal és úgy gondolom, hogy a többieknek is inkább örülnie kellene, hogy a magyar kosárlabdának egy ilyen nagykövete van.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Rózsabimbóejjha Recent comment authors
trackback

[…] meg Hanga dm s a Real Madrid legutbbi, Zalgiris Kaunas elleni mrkzst. A kosrlabdval foglalkoz BB1.hu nev portl ennek apropjn krdezte a szvetsgi kapitnyt.Mindkt nap tallkoztunk dmmal, amg kint tartzkodtunk, ez volt a clunk, […]

Rózsabimbó
Olvasó

“A szövetségi kapitány találkozott a válogatott klasszissal.”
Melyik válogatott klasszisa Hanga?

ejjha
Olvasó

Nem kell állandóan a feszkógyártás. Mindig meg kell keresni a pozitív dolgokat. Nekem például kifejezetten szimpatikus, hogy ha már Hanga nem tud játszani a válogatottban, akkor legalább az edző el tud menni hozzá egy jót kávézni, beszélgetni.
És az is tetszik, hogy van egy kosárlabda nagykövetünk. Ez szuper dolog. Esetleg ha lesz olyan, hogy kikap a válogatottunk, erre kell gondolni és máris mindenkinek jobb kedve lesz. Szóval senki se sírjon, látni kell a jó dolgokat!

trackback

[…] […]

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés