Connect with us

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics háborúba hív, a veteránokat is várja a buborékba

Szerinte a válogatott szünet alatt szigorítások jönnek, de addig megjöhet az esze mindenkinek.:

:

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány volt Korpás Gábor műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Kicsi hadsereg, de kitartó

A mesteredző elmondta, hogy alkalmazkodni fognak a helyzethez, amit a FIBA teremtett és igyekeznek a buborékba is jól teljesíteni az Eb-selejtezőkön.

Megfogok hívni minden játékost, aki eddig játszott a csapatban, azokat is, akik már bejelentették, hogy visszavonulnak, mert, nem tudjuk, mi vár ránk. Minden katona, aki él, akik elmentek nyugdíjba, azok is vissza fognak térni. Kicsi a mi hadseregünk, de kitartó. Az biztos, hogy egy tisztességes magyar válogatott fog pályára lépni

– mondta a kapitány.

Ivkovics azt mondta az MKOSZ és a klubok is partnerek abban, hogy segítsék a válogatott felkészülését.

Biztos lesznek új szabályok, szigorítások

A kapitány – a BB1.hu után – a Digi Sportnak is beszélt arról, hogy mit gondol arról, ami a magyar bajnokságban történik.

– A lényeg, hogy vannak meccsek. Biztosan vannak sumák dolgok, és vannak tisztességes megoldások. Tudom, hogy válogatott kerettagok is betegek, olyan is van, ahol az egész család elkapta a vírust. Sokkal nehezebb a helyzet annál, hogy marakodjunk. Az MKOSZ komoly támogatást ad a csapatoknak, ha nincs bajnokság, akkor nincs ez a segítség. Enélkül pedig a klubok 80%-a nem működik jövőre. A mostani helyzetben nem az a lényeg, ki nyer, a lényeg, hogy játszunk, hogy túléljünk. Sajnos van, aki ezt nem érti – mondta a kapitány.

Ivkovics beszélt arról is, tudomása szerint a válogatott szünetig adnak esélyt a jelenlegi szabályoknak, ha nem működik, akkor új szabályok, szigorítások jönnek.

Addig meg kell adni az esélyt, hogy mindenkinek megjöjjön az esze

– fogalmazott.

A teljes beszélgetés: 

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
vasvillaGézukaPbaskBezseArtur Doki Recent comment authors
vasvilla
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! Játszani kell a meccseket, reméljük a PVSK (mint az első csapat aki halasztott a covid miatt) után az Alba, ZTE és a többiek is hamarosan játszani fognak. Látom a paksi Cucikák lázadnak. Nem tudom miért? Jó lenne ha ki tudnák fejteni, mi a problémájuk! Hónapok óta olvasom, hogy bizonyos klubokat és embereket, kiemelten mocskolnak. Pécsen tegnap hallottam… hogy Pakson is van több mint érdekes téma.

Gézuka
Olvasó

ne de majd te, szent Sztojan majd megmentesz mindenkit…inkább az mkosznál szólnál a haverodnak annak a kis dugónak, Bodnárnak, hogy gondolkozzon már néha mielőtt katona módjára leosztja a lapot

Pbask
Olvasó

comment image

Bezse
Olvasó

Nyugodtan diszlájkolhattok, de teljesen igaza van cucikának

Artur Doki
Olvasó

…ismét elgurult a pirula…
Gondolom a rossz emberek továbbra is rossz státuszban maradnak…

MAFCdrukker
Olvasó

Har-col-jatok! Har-col-jatok!

calamites
Olvasó

Nafasza, ez is háborúzik.
🤔🤔🤔🤔

Ewing
Olvasó

Ja…én is azt hittem, az O1G saját kiváltsága….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés