Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: Ez a siker nem papírforma

Perl Zoltán szerint az első perctől az utolsóig küzdöttek, megérdemelték ezt a sikert. 

  •   :

:

Mint ismert, a magyar válogatott szenzációs győzelmet aratott Montenegróban, miután 88-84-re múlta felül a vendéglátókat a podgoricai Bemax Arénában. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány és a 19 pontig jutó Perl Zoltán nyilatkozott.

Sztojan Ivkovics: Elsősorban szeretnék gratulálni a szervezéshez, Podgorica jó házigazda volt. Jól játszottunk, kevés eladott labdát vétettünk és tudtuk kontrollálni a játékot. Individuálisan és az egy-egy elleni szituációkban erősebbek voltunk. Ez a siker nem papírforma, hiszen Montenegró papíron jobb nálunk. Boldog vagyok, mert a hivatalos mérkőzéseket tekintve most már csak Szerbia hiányzik a balkáni országok közül, amióta én vagyok a szövetségi kapitány.

Perl Zoltán: Először is szeretnék gratulálni mindkét csapatnak, egy intenzív meccset játszottunk. Mindkét együttes jól játszott. A legutóbbi mérkőzéshez képest eszközöltünk néhány változtatást védekezésben és támadásban is és úgy gondolom, hogy ez nagyon jól működött. Az első perctől az utolsóig küzdöttünk, megérdemeltük ezt a sikert.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés