Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sztojan Ivkovics: Ez a mérkőzés sok pozitívummal szolgált

A két szövetségi kapitány értékelt.:

:

Mint ismeretes, a magyar válogatott szűk rotációja ellenére is, óriási küzdelemben maradt alul két ponttal, a házigazda lengyelek ellen. A mérkőzést követően a két szövetségi értékelte a látottakat.

Sztojan Ivkovics, Magyarország: Először is gratulálok a lengyeleknek! Az elmúlt 11 évben talán ez volt az első egylabdás mérkőzés amit elveszítettünk, számomra ez is bizonyítja, hogy ez az időszak milyen jó volt. A magyar kosárlabda stabil lábakon áll, egy erős csapat ellen végig meccsben voltunk, hajtottunk szívvel-lélekkel, annak ellenére is, hogy szűk volt a rotációnk. Köszönöm mindenkinek a szurkolást. Fókuszáltan kosárlabdáztunk, ez a meccs is sok pozitívummal szolgált, amiből lehet építkezni. A portugál keret erősebb, mint volt, fizikális csapat, biztosan kemény mérkőzés vár ránk.

Igor Milicic, Lengyelország: Az első mérkőzés mindig nehéz házigazdaként, ez most sem volt másképp. Azt gondolom, hogy jól bírtuk a nyomást, elégedett vagyok az eredménnyel. Az első félidőben sok támadólepattanót engedélyeztünk, a második félidőre ezt sikerült kiküszöbölni, ami kulcskérdés volt a győzelem szempontjából. Örülök, hogy a mérkőzés végén is ott tudtunk lenni fejben, jó dobáskiválasztással dolgoztunk és sikerült minden helyzetben megoldást találni az akadályokra. A kezdőnk nagyon jól működött, viszont a kispadtól nagyobb energiát és jobb védekezést várok.

A BB1.hu és az MKOSZ megállapodásának értelmében a magyar válogatottal foglalkozó cikkeinket Facebook oldalunkon lehet kommentelni. Ezt a cikket: itt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés