Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics elégedett a felkészüléssel

A magyar válogatott kapitánya beszélt a felnőtt és az U20-as válogatottról.:

:

Kecskeméten készült együtt a válogatott, hogyan értékeli ezt a rövid időszakot?

A felkészülés jól sikerült,  nyilván a keretben való hoznak változásokhoz mi is alkalmazkodtunk. Fontos, hogy egységesen csapatként működjünk a mérkőzéseken, ehhez elvégeztük a szükséges munkát. Jelenleg maximálisan a bosnyákokra koncentrálunk, utána pedig egyből a csehekre összpontosítunk.

Nyilván központi téma a bosnyákok két legnagyobb sztárjának hiánya, nem olyan rég a két csapat már az Eb-n összecsapott. Átalakította-e ez valamennyiben a mérkőzésre való készülést?

Nálunk is vannak hiányzók, náluk is ezzel nem különösebben foglalkozom, ez nem az én dolgom, azokra fókuszálunk, akik játszanak pénteken. A csapat készen áll a mérkőzésre, mindent megteszünk a győzelemért. A bosnyák válogatott nem két emberből áll, nagyon kemény mérkőzésre számítok.

Elkezdte a munkát az U20-as válogatott edzőjeként is, mik az első benyomásai?

Az első benyomásaim pozitívak, fiúk alázata és elhivatottsága nem hiányzik,  de ők is látják, hogy van miben fejlődni. A legnagyobb lemaradást fizikalitásban érzem, nem lehet taktikával az izomerőben, gyorsaságban meglévő különbséget eltüntetni, mert ezt nem 20 éves korban kéne elkezdeni. Remélem, hogy nyárig sikerül sokat előre lépnünk, ezért dolgozunk.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
GézukakosarszakmaSzhelYYoWassupFampiros-fekete Recent comment authors
piros-fekete
Olvasó

A pénteki meccset adni fogja a tv?

Gézuka
Olvasó

Duna World-öt írja este 8 tól.

Gézuka
Olvasó

mi nem tetszik mínuszolós gyökér? nézd meg a műsorújságot te fogyatékos

Gecse J. Márió
Olvasó

Nem csak Nurkic és Musa fog hiányozni, hanem Halilovic és Sulejmanovic is! Ez így már egy 50-50% meccs, a csehek ellen meg mi vagyunk az esélyesebbek, mert ott meg 7(!) fontos játékos hiányzik. Jó lenne élni a lehetőséggel és mindkét meccset behúzni!

vasipasi
Olvasó

Szerintem azt Ivko már többször bizonyította, hogy a felnőtt válogatottból, amit lehet azt ő kihozza.
Az U20-as szerepvállalása nagyon érdekes “kalandnak” ígérkezik, továbbra is tökös és merész vállalásnak érzem részéről. A mostani nyilatkozata meg őszinte az u20-as állapotokról, ez első lépésnek jó.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Mit csináltak az akadémiákon, meg hova lett a mérhetetlen mennyiségű TAO pénz?

pirosf
Olvasó

Hangyaeleséget vettek belőle.

YoWassupFam
Olvasó

Amíg ennyi megélhetési UP edző van addig édes mindegy az a tao pénz. Szakmailag is van lemaradás főleg ahogy megyünk az egyre fiatalabb korosztályok edzőihez. Idejét múlt módszerek, legtöbbnél 0 motiváltság és stb. Tehetséges gyerekek adottak, körülmények is a legtöbb helyen. Egyértelmű hol a baj.

SzhelY
Olvasó

elvitte a nagy magyar vezetőnk

kosarszakma
Olvasó

Az U20 tökös és merészen bevállalós főkapitány úr biztos látja ezt (is) a Mercedes-Benz Akadémia ablakán kinézve. Első körben talán őt kellene megkérdezni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés