Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: Csak a pozitív dolgokkal foglalkozunk

Helyzetjelentést adott a szövetségi kapitány, két játékos csatlakozott, Hendlein a napokban érkezhet.:

:

Hétfőn megkezdte az összetartását a szlovéniai buborék előtt a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics adott rövid helyzetjelentést a BB1.hu-nak:

– Három napja dolgozunk együtt a válogatottal. A magyar bajnokságban játszó kosarasok itt vannak velünk, hozzájuk csatlakozott Golomán György Belgiumból és Darrin Govens is, aki kijöhetett a karanténból, úgyhogy most már öt az öt ellen is tudunk készülni.

Korábban beszámoltunk már róla, hogy a csapaton belüli dobóversenyt az “öregek” nyerték, amelyhez kapcsolódóan a szakember megjegyezte, hogy Tóth Norbert hatból hat triplát küldött a helyére. Ezután kitért a korábban pozitív koronavírus-tesztet produkáló Hendlein Roland helyzetére is.

– Hendlein Roland tesztje azóta negatív lett, a napokban komplett vizsgálaton esik át a Sportkórházban. Nagyon jól esett mindenkinek, hogy minket hívott elsőként a teszt után és jelezte, hogy a válogatott rendelkezésére áll. Most várjuk a többieket is. Mindenkinek el kell fogadnia, hogy nincs semmiféle titkolózás, csak próbálunk kizárólag pozitív híreket sugározni és a mérkőzésre fókuszálni, nem pedig a külső körülményekre. Zárószóként szeretném felhívni a figyelmet a helyes maszkhasználatra, vigyázzunk egymásra. Hajrá magyar kosárlabda!

A szövetségi kapitány hozzátette, hogy Filipovity Márkó klubjánál az emberek 70-80%-a beteg, viszont a magasember egyelőre nem mutatott tüneteket, az ő teszteredménye a napokban lesz meg.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

 

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Chikán SándorSárgaPárnaKPSVRKKMAFCdrukker Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Sztoján!!!!!! Sajnos komolyan gondolod a Tóth Norbertet??????? Egyébként viccnek nagyon jó !!!!

SárgaPárna
Olvasó

Imádom ezt a palit!!!!!

KPSVRKK
Olvasó

Végre Roli, ez egy nagyon jó hír!

MAFCdrukker
Olvasó

“Sztojan Ivkovics: Csak a pozitív dolgokkal foglalkozunk”
Akkor akinek negatív a covid-tesztje, azt be sem hívja a válogatottba?

Elnézést!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés