Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: A pofonok után fel kell tudni állni és erősebbnek lenni

A szövetségi kapitány sosem tapasztalt még ekkora nyomást és bizonytalanságot.:

:

Mint ismert, Ferencz Csaba a magyar válogatott mai tesztelése után pozitív koronavírus-tesztet produkált. A nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics nyilatkozott Vojvoda Dávid helyzetéről is beszélt a BB1.hu-nak.

Vojvoda Dávid azért maradt Magyarországon, mert a sok negatív között volt egy pozitív teszt is. A mai tesztelést követően valóban van egy pozitív esetünk, mindenki karanténba került közülünk. Ferencz Csaba a pozitív, de teljesen tünetmentes, ő szeptemberben is már produkált már pozitív tesztet. Valószínűleg újabb vizsgálatok jönnek, várjuk a következő lépéseket. Mindenki a szobájában tartózkodik, a taktikai megbeszélés és a videózást is lefújtuk. Nyilvánvalóan stresszes a helyzet. Remélem, megértik az emberek, hogy sokkal könnyebb azoknak, akik nincsenek itt ebben a két hétben a válogatottal, mert sosem tapasztaltam ekkora nyomást és ekkora bizonytalanságot. Remélem, tudatosul mindenkiben, ez valóban egy embertelen dolog. Ebben a tíz napban nem volt sok öröm, inkább a harc és a bizonytalanság jellemezte az elmúlt időszakot. A férfiak azért férfiak és azért erősek, mert minden pofon után felállnak és még erősebbek lesznek. A vírus alattomos, nem tudjuk, hogy hol vár minket, ezzel nem szabad szórakozni. Mindenki vigyázzon magára és a családjára. Vegyük komolyan ezt a helyzetet, mert holnap lehet, hogy bárki más lesz beteg.

A kapitány egy videót is küldött arról, hogy jelenleg hogyan tartják a kapcsolatot a stábtagok:

Fotó: Magyar férfi kosárlabda-válogatott

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
pecs007makelovenotwar69vasipasildd Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Most megint mit akart mondani azon túl hogy ő mekkora harcos??? Azt, hogy alattomos a vírus? Vagy stresszes és bizonytalan a helyzet? Ezt pontosan tudja az ország nagy része és sajnos tíz- és százezrek testközelből élik át a negatívumokat: állások szűnnek meg, vállalkozások/egzisztenciák kerülnek veszélybe, nagy valószínűséggel már mindenkinek az ismeretségi körében van áldozat vagy súlyos beteg. Tudjuk Stojan, hogy mit hozott a vírus – természetesen átérezzük a sportolók helyzetét is, de jobb lenne egy profi tárgyilagos nyilatkozat, mint egy ilyen önpolírozás/kifelé mutogatás. Hangsúlyozom, tisztában vagyok azzal, hogy mennyire nehéz egy ilyen helyzetben nyugalmat sugározni vagy folyamatosan a munkára koncentrálni,… Olvass tovább »

pecs007
Olvasó

Azért legyünk őszinték, én itt éppen az olvastam, hogy épp a mentősök meg az egészségügyi dolgozók munkáját méltatja átérezve a helyzet komolyságát…

https://bball1.hu/sztojan-ivkovics-mi-sportolok-ne-sirjunk-egeszseges-emberkent/

ldd
Olvasó

Kövezzetek meg… de én nagyon tisztelem, hogy a legnehezebb helyzetben a legkeményebb … és a hitét át tudja adni a többieknek.

vasipasi
Olvasó

Arról nem is beszélve, hogy leveszi a terhet a játékosairól!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés