Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Sztojan Ivkovics: a legutóbbi keret nagy része jelen pillanatban nem áll rendelkezésre

“Szeretnénk felvidítani és örömet okozni azoknak, akik minden nap küzdenek értünk.”:

:

Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány szerint a legutóbbi keret nagy része jelen pillanatban nem áll rendelkezésre a koronavírus-járvány miatt a férfi kosárlabda-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőin.

– Nem szeretek azokkal foglalkozni, akik nem lesznek ott, nekik természetesen gyógyulást kívánok. A februári, Ukrajnában szerepelt 12-es keretből nyolc-kilenc játékos beteg, vagy karanténban van, egy ember híján mindenki pozitív koronavírus-teszten esett át korábban. Ezért nem is tudjuk, hogy milyen állapotban lesznek a srácok, de a mögöttünk álló évek bizonyították, hogy bízni kell a rendszerben. Most nyugalomra van szükségünk, és érkezni fognak még játékosok az egészségesek közül. Van egy rendszerünk, erős hierarchiában élünk, mindenki tudja a dolgát. Az egész világ harcol a vírussal jelenleg, vannak olyan emberek, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint a sportolók. A hozzáállásunkkal szeretnénk megmutatni, hogy van értelme ennek a harcnak, aki kifut majd a pályára, mindent megfog tenni a győzelemért. Szeretnénk felvidítani és örömet okozni azoknak, akik minden nap küzdenek értünk. A régi és a mostani válogatottak közül is mindenki bejelentkezett a bevetésre és ez a legnagyobb öröm számomra. Napi szinten tartom a kapcsolatot a betegekkel, mindenki várja, hogy minél gyorsabban meggyógyuljon, mi is várjuk őket – erősítette meg az M4 Sportnak elmondottakat a BB1.hu-nak a szakember, aki csak közvetlenül az indulás előtt kíván majd keretet hirdetni.

A kapitány egyben emlékeztetett arra, hogy a nemzeti csapat az elmúlt tizennégy Európa bajnoki-selejtezőjéből tizenkettőt megnyert, és Szlovéniában is helyt kíván állni.

Ljubljanában november 28-án az osztrákokkal, 30-án pedig a házigazdákkal találkozik a válogatott, amely százszázalékos, 2/0-s győzelmi mérleggel vezeti az F-csoportot. Ukrajna és Szlovénia 1/1-gyel következik, míg az osztrákok 0/2-vel állnak. A kvartettből az első három jut ki a 2022-re halasztott Eb-re, amelynek Csehország, Georgia, Olaszország és Németország ad otthont.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SárgaPárnaRedbidMAFCdrukkerRózsabimbóBuborka Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Lóránt Petit ne is akarjátok, online fesztiválok vannak!!!!

MAFCdrukker
Olvasó

Ivkovics még egy pár hete azt mondta, hogy minden katonára számít a háborúban. Remélem, ez azt jelenti, hogy félreteszi régi sérelmeit, és tényleg MINDEN bevethető magyar játékos közül válogatja ki a kerettagokat.

Redbid
Olvasó

Na aki tovább is lát az orra hegyénél az már csak ezért sem veszik össze jobbra balra sok mindenkivel, mert gondolna olyan eshetőségre is, (pláne mert a sportban ilyen egyébként is előfordulhat) amikor többen is nem állnak rendelkezésre!! Még a végén a sokat emlegetett “cucikákat” kell elővenni és akkor hogyan lesz? 🙂 Bár én ezt továbbra sem értem, hogy kik ők, mik ők, nekem ez olyan megfoghatatlan! Pláne, hogy egy embernek annyi ellensége lenne, hogy állandóan azokat emlegeti? Mert ha igen akkor meg azért kehet, hogy az mégsem véletlen?? Kicsit olyan mint az UFO téma, kevesen láttak, de sokan állítják,… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

A rosszfiúk közül senkire nem számít a mester?

Buborka
Olvasó

Azt is szeretnénk tudni, hogy milyen bővebb keretben gondolkozik a kapitány úr.

Bezse
Olvasó

” egy kivétellel MINDENKI volt már koronás ” – klassz !

Hubie Brown
Olvasó

Az kimaradt, hogy mikor lesz a kiutazás, és milyen feltételek vannak.
Valamint az itthoni felkészülés mikor kezdődik.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés