Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sztefan Szavics: Még nem nyertünk meg semmit

“A Falco nagyon erős, játékosai tudják, hogyan kell fordítani.”:

:

Mint ismert, a Körmend elvette a Falco pályaelőnyét és 2-1-es vezetéssel várhatja a pénteki, negyedik mérkőzését a finálénak. A piros-feketék magasembere, Sztefan Szavics adott interjút a Nemzeti Sportnak, melyben többek között elmondta, hogy nehezebb lesz még egyszer megverniük a Szombathelyt, mint ahogyan az előző két győzelmet megszerezték.

Felejthetetlen és hihetetlen meccs volt, de még nem nyertünk meg semmit. A Falco nagyon erős, játékosai tudják, hogyan kell fordítani. Elég, ha csak a tavalyi döntőt idézzük fel, amikor ugyanitt, a saját csarnokukban a Szolnok ellen egy kettőről, az utolsó negyedben tízpontos hátrányból álltak fel, egyenlítettek, és végül idegenben lettek bajnokok. Természetesen nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy elvettük a pályaelőnyüket, de úgy érzem, még egyszer megverni őket nehezebb lesz, mint ahogyan az előző két győzelmet megszereztük.

A játékos ezen felül beszélt arról is, hogy a szezon során rengeteg megpróbáltatás érte a körmendieket, de ezek csak még jobban összekovácsolták a klubot. A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RedbidatibácsiMilivojMotorosKormend3 Recent comment authors
Redbid
Olvasó

De de Sztefan, ti már most is nagyon nagyon sokat nyertetek, de örülök, hogy azokon kívűl ennyire komolyan gondoljátok egy sokkal kézzelfoghatóbb aranyos érték megszerzését is!!

Pokol vár a Falcóra!! 🙂
Hajrá SZTEFAN, Hajá MTE!!

atibácsi
Olvasó

A kérdések. Tud még egyszer a Körmend olyan extra energiával, akkora kivételes mentális plusszal játszani, mint legutóbb? Talán. A Falco mer még egyszer olyan szégyenteljes produkciót előadni, mint a saját közönségük előtt kedden? Biztos nem! Egy biztos ( vagy nem)! Amelyik csapat holnap nyer, az tuti bajnok lesz! És meg fogja érdemelni!

Motoros
Olvasó

Stefan🥁🥁🥁🥁

Kormend3
Olvasó

Nehez lesz. Pokolian nehéz.

Milivoj
Olvasó

De meglesz, mi is szurkolunk nektek!

Kormend3
Olvasó

Akinek jutott jegy remelem oda rakja magat. Sok divat faszfej allt a sorba). rengeteg olyanak nem jutott jegy akik evek ota szurkolnak a csapatnak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés