Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

SZTE-Szedeák – MVM-OSE Lions

Hatalmas bravúrgyőzelem után, újra hazai pályán a Szeged.

SZTE-Szedeák - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 5. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Cziffra Csaba Zsolt, dr. Mészáros Balázs, Minár László Balázs (Hartyáni Zsolt)

Szeged: Woolridge - Locke - Balogh - Bognár - Lake.

Oroszlány: Riddley - Szabadfi - Gholston - Hollis-Jefferson - Polutak.

A bajnokság 5. fordulójában újabb nehéz feladat vár az SZTE-Szedeák együttesére. Nikola Lazics alakulata ugyanis ezúttal az MVM-OSE Lions csapatát látja vendégül, mely legutóbb  a Budapesti Honvéd ellen aratott győzelmet, ezzel jelenleg 3 győzelem és 1 vereség a mérlege. A Szeged az előző fordulóban nem kis bravúrt produkált, a címvédő Falco Szombathelyet múlta felül, ezt a sikersorozatot pedig pénteken is folyatatni szeretnék.

Nikola Lazics, SZTE-Szedeák: “Az Oroszlányt egy nagyon jó csapatnak tartom. Idén remekül választották ki nemcsak a magyar játékosokat, de a légiósokat is, ráadásul, Simon Petrov személyében egy tapasztalt, jó szakember irányítja a csapatot. Látszik rajtuk a fegyelmezettség és az összeszokottság, ami hatalmas fegyvert jelent számukra, így tehát biztos, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Mi az előző forduló során egy hatalmas győzelmet arattunk, ami természetesen dicséretre méltó, de egyben hatalmas nyomás is, most ugyanis be kell bizonyítanunk, hogy nem csupán a véletlen műve volt a siker, hanem igenis kiérdemelt. Be kell valljam, nem vagyunk egyszerű helyzetben, sok nehézség hátráltatta a felkészülésünket, sok esetben pedig nem is tudtunk normál ritmusban edzeni. Ennek ellenére azonban meg tettünk minden tőlünk telhetőt, szeretnénk pénteken is a legjobb formánkat mutatni, s ahogy mondani szoktam, meglátjuk ez mire lesz elég.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Következő ellenfelünk egy nagyon magabiztos csapat, de meg is van rá az okuk, hiszen az előző fordulóban a címvédő Falco ellen arattak hatalmas győzelmet. Éppen ezért, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan rendkívül felkészülten kell pályára lépnünk, ugyanis főleg idegenben, biztosan nem lesz egyszerű dolgunk. Negyven percig koncentráltnak kell lennünk, hiszen a siker érdekében utazunk Szegedre. Werner Viktor továbbra is hiányzik a keretből, de rajta kívül remélhetőleg mindenki bevethető lesz.”

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Papp Bence GáborPojacaRedbleck88 Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Szerintem ez meglepően sima vendég lesz! 2.6-t ajándék a tipón, a Szerencsejáték ezt a meccset nagyon benézi!

Pojaca
Olvasó

Lehet mínuszolni, semmi bajom a Szegeddel de az OSE jobb csapat. Megtévesztő hogy megverték a tökfilkót, 2 bl meccsük között nem tudtak felpörögni. A minuszolók bánhatják majd, hogy nem fogadták meg a tanácsom, 2.6 szorzóért nagy pénzzel kell rakni az Oroszlányra!

Pojaca
Olvasó

Le is vitték, már csak 2.1! Rájöttek a bukik!

Papp Bence Gábor
Olvasó

Akarsz róla beszélni?

Redbleck88
Olvasó

Hát ismét egy kemény idegenbeli mérkőzés! A Szeged egyre jobban játszik és a Falco elleni siker után gondolom még jobban fel vannak tűzelve! Nálunk nagyon jó lenne ha valamelyik magyar játékos végre extrát tudna nyújtani! Remélem tudunk csapatként játszani és akkor meg lehet az újabb győzelem!
Mindent bele! Hajrá OSE Hajrá Bányász! ♥️??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés