Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

SZTE-Szedeák – MVM-OSE Lions

A Szeged ott folytatná, ahol a KTE ellen abbahagyta.

SZTE-Szedeák - MVM-OSE Lions

Alsóházi rájátszás, 4. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00.

Szeged: Woolridge - Locke - Cohill - Bognár - Lake.

Oroszlány: Riddley - Balsay - Gholston - Thomas - Polutak.

Az alsóházi rájátszás negyedik fordulójában, Szeged az Oroszlányt fogadja. A hazaiak nagyon fontos mérkőzést nyertek meg hétvégén a Kecskemét ellen, míg az Oroszlány sorozatban második mérkőzését veszítette el a Playoutban.

Simándi Árpád, SZTE-Szedeák: Az Oroszlány nagyon jó minőséget képvisel, remek csapatuk van, azt gondolom nagyon fontos lesz, hogy ugyanolyan energiákkal vágjunk neki a mérkőzésnek, mint az tettük a Kecskemét ellen szombaton, ebben előre léptünk mindenképp. Illetve szerintem a tranzíciós szituációk levédése lesz a kulcs, öt az öt elleni támadásra kell kényszerítenünk az Oroszlányt, ehhez jó lepattanózás és az eladott labdáink számának limitálása szükséges. Szeretnénk a szurkolóinknak győzelemmel kedveskedni.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: Az első és legfontosabb az az lesz, hogy védekezésben kellő agresszivitással és energiával játszunk, kulcsfontosságú feladat Woolridge és Locke limitálása. Tudjuk, hogy hazai pályán nagyon veszélyes csapat a Szeged, de erejüket az is megmutatja, hogy a Szedeák az egyetlen csapat, amely idén kétszer is megverte a Falcót. A védekezés mellett az lesz még fontos, hogy támadásban kollektív kosárlabdát játszunk, az eladott labdáink számát csökkenteni kell. Az a célunk, hogy minél hamarabb visszatérjünk a győztes útra, fejlődnünk kell, ez korábban működött, bízom a csapatomban.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Hajrábányászmajdmvmose!Szegedi kék Recent comment authors
Hajrábányászmajdmvmose!
Olvasó

Hajrá OSE!

Szegedi kék
Olvasó

Hajrá Szeged!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés