Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

SZTE-Szedeák – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Ellentétes formát mutat a két csapat.

SZTE-Szedeák - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Alsóházi rájátszás, 3. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Frányó Péter, Pozsonyi László, Nepp László Oszkár (Zalai Ákos István)

Szeged: Woolridge - Locke - Cohill - Bognár - Lake.

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Az alsóházi rájátszás harmadik fordulójában, a Szeged a Kecskemétet fogadja. Ellentétes formát mutat a két csapat, hiszen míg a Szedeák két vereséggel kezdte a playoutot, addig a KTE két sikerrel.

Simándi Árpád, SZTE-Szedeák: Úgy gondolom, hogy teljesen egyértelműen a védekezésben nagyobb energiákat kell mozgósítanunk, mint tettük azt a Paks és a Körmend elleni playout mérkőzéséken. A kulcs is ez lesz, fel kell javulnunk, mert 96 dobott pont idegenben elég kellene, hogy legyen a győzelemhez. Fontos lesz még a lepattanózás, a Kecskemét egy rutinos csapat, amelyik most jó formában van, nem lesz könnyű mérkőés a szombati.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Én úgy gondolom, hogy kicsi, vagy nincs is különbség a csapatok között. A playoff első három csapatán kívül mindegyik hasonló erőt képvisel a bajnokságban. A Szeged egy nagyon jó és szimpatikus csapat, gratulálok nekik a kupában elért eredményhez. Továbbra is tartom, hogy nincs rossz játékos, csak rossz edző. Nem vásárolunk, dolgozunk és közösséget építünk. Szegeden is szeretnénk egy jó meccset játszani, csakúgy, mint az előző két fordulóban. Szerencsére mindenki egészséges. Legutóbb Lukovic egy edzés után állt vissza közénk, és most is számíthatunk rá. Szurkolóink biztatására ezúttal is számítunk.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Cannibalpeszama Recent comment authors
Cannibal
Olvasó

Ma is tanultunk valamit Sztojan. A fiad jó játékos ezek szerint te meg szar edző vagy. Aztán ha megint kikaptok nem elbújni újra.

peszama
Olvasó

Hajrá Kecskemét!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés