Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

SZTE-Szedeák – Budapesti Honvéd Sportegyesület

Mindkét csapat két vereségből érkezik.

SZTE-Szedeák - Budapesti Honvéd Sportegyesület

Bajnokság, 16. forduló.
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Farkas Gábor, Kovács Nimród (Téczely Tamás)

Szeged: Woolridge - Locke - Balogh - Bognár - Lake.

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Henry - Peringer.

A bajnokság 16. fordulójában, a Szeged a Honvédot fogadja. Mindkét csapat számára fontos lenne a győzelem, hiszen két vereségből érkeznek.

Nikola Lazics, SZTE-Szedeák: „Nehéz mérkőzés vár ránk. Az utóbbi időben a Honvéd nagyon jól kosárlabdázik. Nem ugyanaz a csapat lép ellenünk pályára most, mint másfél hónappal ezelőtt. Újra játszik a Simon Kristóf és Wesson Jr. is negyedik légiósként érkezett a klubhoz. Zalaegerszegen és a DEAC is ellen is nyerni tudtak, valamint a bajnokság két listavezető csapata ellen – az ALBA és Falco ellen – nagyon szoros mérkőzést játszottak. Brown és Dokovic az utóbbi időben sokkal jobb teljesítményt nyújt, Henry játéka pedig egy biztos pont, és a magyar fiatalok is jól szerepelnek. Jól védekeznek és a támadásban több opciójuk lett ezzel, hogy bővült a keret. Saját stílusban próbálunk majd játszani, de biztos nem lesz könnyű meccs.”

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: „Tiszteljük a Szeged csapatát. Egy nagyon jó gárdáról beszélhetünk, akik megmutatták, hogy az eddigi mérkőzéseken is kiválóan játszottak nagyobb csapatok ellen, nem véletlen van hét győzelmük. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű Szegeden pályára lépni, de azt gondolom, hogy az utóbbi négy meccsen látszódott, hogy jó irányba haladunk. Nagy csatára számítok és sok sikert szeretnék kívánni mind a két csapatnak. Szeretném kiemelni még egyszer, hogy nagy tisztelet jár Lazic edzőnek és csapatának az eddigi teljesítményükhöz!”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés