Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szrecsko Szekulovics: Mostantól mindenki motiváltan játszik ellenünk

Sebastjan Krasovec sportszerűen gratulált, keresi a játékosai helyét a csapatban.



:

:

Az Oroszlány ellen szerezte meg negyedik győzelmét a Naturtex-SZTE-Szedeák. Szrecsko Szekulovics csapata lépett eddig legtöbbször pályára a bajnokságban, produkciójával pedig alaposan meglepett mindenkit. Erről is beszélt az OSE Lions elleni győzelem után az edző.

– Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Minden mérkőzésen tanulnunk kell valamit, senki se gondolja azt, hogy könnyű győzelmek vannak ebben a bajnokságban. A harmadik negyedben elvesztettük a ritmust, ebben lehet én is hibáztam, mert korán küldtem be a fiatalokat. Örülök, hogy jól kezdtük az idényt, biztos vagyok benne, hogy a Szeged ellen mindenki motiváltan játszik majd a folytatásban. Köszönjük szurkolóink biztatását – mondta Szekulovics.

Az OSE edzője gratulált a Szegednek, elismerte keresi még játékosai helyét a csapatban.

Gratulálok a Szegednek! Az elején elengedtük az ellenfelünket, onnan pedig bár próbáltunk, de nem tudtunk visszajönni. A Szedeákbna játszik a liga egyik legjobb játékosa, Govens, aki sokadik virágzását éli. Ahogy Pakson, úgy most is túl sok támadólepattanót engedtünk az ellenfelünknek, aki 26 büntetőt is dobhatott, mi csak 13-at, egyértelműen keményebbnek kell lennünk a folytatásban. Új csapattal dolgozom, egyelőre keressük mindenkinek a megfelelő helyét, ki hol tudna a legtöbbet segíteni a csapatnak. A lényeg viszont ebben a helyzetben, hogy van kosárlabda és meccseket játszhatunk, de javulnunk kell a folytatásban – mondta a találkozó után az oroszlányiak edzője, Sebastjan Krasovec.

Címlapfotó: Frank Yvette, Délmagyarország

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszArtur Doki Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Két szimpatikus mester.
Nekünk a cél ugyanaz, mint tavaly: playout nélkül bentmaradni. A Szeged viszont szebb álmokat szövögethet, mint az előző szezonban. Masszív kis csapatot rakott össze Szrecskó. Sok sikert nekik a folytatásban!

Artur Doki
Olvasó

A Szöged idén komoly tényező lesz…vagy már az is.
Ott lehetnek a nyóc környékén.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés