Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szrecsko Szekulovics: Lehet, hogy nem folytatjuk együtt

A szegedi edzőt nagyon elkeserítették a látottak.:

:

Csalódottan nyilatkozott a Falco elleni vereség után a szegediek sikeredzője, Szrecsko Szekulovics. Az edző kilátásba helyezte a távozását a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

Köszönöm a közönség bíztatását, a csapat nem úgy reagált, ahogy azt a szurkolóink érdemelték volna. Mi most nem vagyunk jó csapat, sok hibát csináltunk. Az első félidőben kaptunk ki, mert ez a Falco nagyon fáradtan érkezett ma hozzánk, de nem tudtunk élni vele. Tíz labdát adtunk el, könnyű kosarakat engedtünk nekik. A Falco ellen nem lehet ezt megengedni, ellenük 100%-os koncentráció kell. Nekem ez most nehéz helyzet, de lehet, hogy nem folytatjuk együtt. Mindent megpróbáltam, de a csapat nem reagált rá. Nem úgy ment a labda, ahogy kértem, mindenki a saját statisztikáját javította a végjátékban.

– mondta a tréner a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, majd hozzátette, ez a mostani Szeged, nem az ő csapat.

Nagyon gyengét produkáltunk. Biztosan én is hibáztam, Keller Iván ma keveset játszott, ez az én felelőségem. A Falcotól nem szégyen kikapni, de amit ma láttam az nagyon nem tetszett. Hibázunk, nem reagálunk. Megpróbálunk valamit csinálni, javítani, vagy én megyek. Szégyellem, amit ma produkáltunk

– mondta.

Újságíró kérdésre elmondta, nem szabott ultimátumot a vezetőségnek, de egy ilyen helyzetben a legjobb a takarítás, vagy ő, vagy a játékosok.

Nincs más megoldás

– mondta.

29 hozzászólás

29
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Vicces fiú vagy, SullyagyasJólnézünkMIKISárgaPárnaPojaca Recent comment authors
agyas
Olvasó

Kálmán, Doyne, Csirics, Kazlauskaz, Alekszejev. Ez a recept.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Alston és Hunt a probléma, Sekulovics csúnyán benézte őket!
Cserélni kell mindkettőt!

Marillion
Olvasó

Szegeden ragaszkodnak hozzád mert tudják hogy Srecko nem egy átlag edző,a tavalyi keret adott volt a jó teljesítményre,most meg szinte új csapatot kell építeni! Még adj magadnak és a csapatnak pár kört aztán ha nem megy akkor mond ki hogy viszlát! De olvasva a kivánságlistát az ország tőbb pontján is tárt karokkal várnának,ennél nagyobb elismerés nem kell!

Kováts Imre
Olvasó

Az edzőnek bizonyára igaza van, de annak idején Kaposvárról is idény közben távozott. Ne égette magát. Mi szerencsére győztünk Pécs ellen, de gyakorlatilag a kezdő öt játszott. Szerencsénk volt, na meg Lazicsnak ( aki nem csak nézte a meccset, hanem látta is).

Sztolle
Olvasó

Ha nyer a csapat? csupán szerencse. Nem munka csak szerencse!!!
Ha kikap? Na ugye ÉN megmondtam!!! ÉN tudom!!!!
Lazic meg csak ül….

Kováts Imre csak “jószándékból”!
Köszönjük!!!

Kováts Imre
Olvasó

Nem a győzelem volt a szerencse, hanem szerencsések, mert egy vereség után Lazics nagy valószínűséggel vette volna a “kalapját” (olvasd el Lazics nyilatkozatait és gondolj a holnapra is) Mellesleg, van neked önálló gondolatof vagy csak ‘kováts” fóbiád van és csak “kontrázni” tudsz lényeglàtás híján. Vigasztaló magadat azzal, hogy nem vagy ezzel egyedül.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Nem bántsd Imrét, hiszen ő mindig csak jót akar. Bár a győztes meccs cikkénél most nem volt ideje gratulálni a csapatnak, de ha pénteken ne adj’ Isten nyer az Alba Kaposváron ismét meglesz a markáns (természetesen csak jóindulatú, csak az aggódását kifejező) véleménye.

Kováts Imre
Olvasó

u.a. troll

Artur Doki
Olvasó

Az a nagy szegedi kérdés,hogy a tavalyi pazar szereplés ismétléséhez szükséges anyagi szintlépés adott-e?
Van kotta cserélni 2,esetleg 3 zsoldost?
Úgy emléxem,hogy Hunt esetében bazíroztak,tudták hogy nem kiugró képességű player,de bevállalták.
Alston viszont totál csalódás,főleg hogy a nemzetközi meccseken meg jó volt( ahogy emléxem)…mondjuk az Ő esetében már a pécsi előzmények elgondolkodtatóak voltak,lehet nem igazoltam volna le.

Hamarosan lesz egy hónap pauza,lesz idő rendezni a sorokat…

Csíkosnapernyő
Olvasó

Ebben a helyzetben nem tökösség felállni és otthagyni a csapatot,hanem cserbenhagyás. Próbálja meg helyrehozni,amit elrontott. Bízom benne,hogy marad és légióscsere lesz!

hajrabulls
Olvasó

A tököst úgy értettem, hogy ki meri mondani, hogy ez a helyzet éppen a csapatnál. Olvasgatva más csapatok szurkolóinak kommentjeit itt a bb1-en, nem sok edző viselkedik így hasonló helyzetben. Nagyobb divat a terelés és a másik irányba nézés. Egyetértek Veled, hogy az lenne a legjobb, ha maradna és a légiósok cserélődnének (Personst kivéve).

Csippa
Olvasó

Ez nem az edzőkre jellemző tulajdonság, hanem mai társadalmi kórisme sajnos, minden szinten…

hajrabulls
Olvasó

Érdekes és tökös nyilatkozat. Őszintén szólva vártam már, hogy mikor történik valami ilyesmi, mert Hunt és Alston teljesítménye eléggé alul marad a légiósoktól elvárt szinttől (főleg utóbbira igaz ez, aki nem tudja elkapni a labdát, vagy bedobni a ziccert). Ezen a meccsen azonban szerintem semmivel nem volt több egyénieskedés, mint bármelyik korábbin. Inkább azt valószínűsítem, hogy már jó ideje túl sok számára a “majd én megoldom” helyzetek száma és ezt többször próbálta megoldani, de most telt be a pohár nála. Szerintem elsősorban Cook-ra gondolt egyébként, mert ő látványosan sokszor megy bele értelmetlen 1-1-ekbe, vagy néha akár 1-4-ekbe, aminek többnyire eladott… Olvass tovább »

Golo Batio
Olvasó

Nagy hiba lenne, ha Szrecskónak kellene mennie…Sajnos a 4 légiósból Alston és Hunt totális betli, Cook pedig statisztikái ellenére nem nagy segítség — pont mert semmi más nem érdekli csak a statisztikái. A magyarokkal semmi baj nincs, sztem ezt mi a szegedi közönség is látjuk, Persons igazi vezér, szóval légióscsere kell és a majd 1 hónapos szünetben ami a DEAC meccs után jön össze lehet itt rakni egy masszív csapatot a lejobb 8-ra. Nagy formátumú edző Szercsko, abból is látszik hogy ezt a nyilatkozatot meglépte, remélem velünk marad.

nagysandor
Olvasó

.

Csippa
Olvasó

Azért az is furcsa, h az első szezonja mindenhol extra volt, utána meg lejtmenet. ?

hajrabulls
Olvasó

Szeged esetében a tavalyi szezon pontjainak kb 80%-át termelő 4 légiós teljes egészében lecserélődött. Nagyon nehéz lehet úgy új légiósokat hozni, hogy sosem látta őket élőben játszani, sajnos benne van a pakliban, hogy balul sül el. Tavaly volt 1 kiváló, 2 nagyon jó és egy jó. Idén 1 kiváló, 1 jó és 2 gyenge. De Szrecsko legalább felismeri ezt és nyíltan beszél is róla, nem söpri a szőnyeg alá a problémákat. És fontosabb neki a saját értékrendje, mint a fizetése. Nagyon tisztelem őt.

Csippa
Olvasó

Szal ezek szint csak a játékosokon múlik és az ő kiválasztásukon és egyéni képességeiken Sekulovic csapatainak sikeressége, mert am elég streetballt nyom ez a Szeged idén, viszont a képességek esetlegesek, ezért sincs állandó forma.

hajrabulls
Olvasó

Természetesen nem csak ettől függ. Nagyon sok fronton van hozzáadott értéke az edzőnek (taktika, edzésmunka, rotáció, motiváció, stb, stb), de a játékosok minősége adja szerintem a legkomolyabb korlátot (a Spurs sem szárnyal, pedig Popovich szerintem az egyik – ha nem a – legjobb edző). Ráadásul Szrecsko szerintem jó hatással van a játékosokra, lásd Bognár, aki mióta Szegeden van, hatalmasat fejlődött. Szóval más keze alatt lehet, hogy még gyengébben szerepelne a csapat. De tény, hogy ha valaki nagyon szinten alul teljesít, akkor az edző felelőssége, hogy megoldást találjon.

Vadkakas
Olvasó

Szrecsko, várunk Debrecenbe szeretettel!

Hajrá DEAC!

Baller
Olvasó

Mi szívesen látunk Zegen, legalább az eredeti tervezett felállásból valami megvalósulna!

vasipasi
Olvasó

Én a szegedi vezetők helyében lehet inkább a légiósokat cserélném, mint Sreckot elengedjem.

pecs007
Olvasó

Ki látta a meccset, kire gondol Szrecsko, hogy mennie kell?

Milo
Olvasó

Alston egyértelműen. Teljes átjáróház vele a védelem. Amikor fent volt a pályán, akkor a Falco azt csinált támadásban, amit akart és kb minden támadásból kosár is született. Mellette támadásban sem tudja azt hozni, amit elvileg kellene. Üres ziccert kihagyott vagy 3-4et. Teljes káosz a faszi. De Hunt sem az igazi, őt is cserélni kellene, de legalább ott van cserében Bognár, aki meglepően jó szezont produkál. De Alstont tuti cserélni kell, ha valahogy rájátszásba akarnak kerülni.

Vulcano
Olvasó

Én nagyon sajnálnám, mert Szrecsko egy remek edző. Azt viszont jó látni, hogy van Magyarországon olyan edző is, akiben még maradt egy kis tartás, és nem ragaszkodik vaskarommal a pozícióhoz, mint néhány kollégája, akiket nem nevezek meg. Pedig nekik tényleg lenne bőven miért félre állni. Szrecsko nem egy kókler, hanem egy szakember, aki tényleg szívén viseli a csapatot és vállalja a felelősséget. Ritka az ilyen manapság.

Pojaca
Olvasó

162 lájk az igen, szerintem rekord.

Vulcano
Olvasó

Most már 180. Durva…

nagysandor
Olvasó

Szerintem akinek nem megy Albán, nálunk Kaposváron, Pécsen, Jászberényben, Pakson az közelebb van a kóklerhez mint a szakemberhez. Most is jön a hullámvölgy, kicsit kellene dolgozni, kitalálni új dolgokat, akkor inkább lelépek.?.? Azt a nem kevés játékosa is elmondta már, hogy taktika nem sok, itt a labda és játszatok. Ez akkor működött amikor volt egy Falco kerete ill. egy tavalyi Szeged. Az a csapat idén is bronzérmes lenne……

SárgaPárna
Olvasó

Jól van nagysandor, te kurva hülye vagy.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés