Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szrecsko Szekulovics: Igyekezünk visszatérni a helyes útra

Edzői nyilatkozatok péntek estéről.:

:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Naturtex-SZTE-Szedeák 100-86 (31-28, 25-14, 24-24, 20-20 )

Forray Gábor, KTE: Köszönöm Váradi Kornélnak, a csapat korábbi edzőjének, hogy segítette a munkámat! Igazi csapatmunka volt ez a részünkről, mindenki hozzátett a sikerhez. A Szeged többször is megközelített minket, de a közönség segítségével rendre átlendültünk a holtponton. Nehéz meccsek jönnek sorra ezután is, dolgozunk keményen tovább, hogy eredményesen folytassuk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a Szegednek sok sikert kívánok a folytatásra.

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok Forray Gábor kollégámnak, hogy győzelemmel tért vissza az élvonalba! Vereségünket a rossz védekezésünknek köszönhetjük, túl sok támadó lepattanót engedtünk ellenfelünknek. 86 dobott ponttal meccset kellene nyerni idegenben. Igyekezünk visszatérni a helyes útra.

MVM-OSE Lions – Atomerőmű SE 86-65 (21-16, 20-18, 31-19, 14-12)

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Először is gratulálni szeretnék a csapatomnak, ahogyan Mário is mondta, igazán jó volt nézni ahogyan ma dolgoztunk.Az elejétől kontrolláltuk a mérkőzést, nagyon jó volt a védekezés, elkötelezetten játszott mindenki. Volt persze néhány hiba, de nagyon koncentrált volt mindenki. Aki ma játszott, mindenki odatette magát védekezésben és támadásban is mindenki kivette a maga részét. Ezt a pillanatot kell felhasználunk az elkövetkezendő mérkőzésekre, mert ha Így tudunk játszani, akkor nincs mitől félnünk

Teo Hojc, ASE: Először is szeretnék gratulálni a hazai csapatnak ezért a győzelemért, nagyszerű volt az atmoszféra is amit a szurkolók biztosítottak és mindenképpen külön szeretnék gratulálni a barátomnak Sebanak, nem csak ezért a győzelemért de azért a munkáért is, amit ennél a csapatnál évek óta végez. Ma sajnos csak egy csapat játszott kosárlabdát és ez nem a saját csapatom volt, úgy gondolom hogy a mi klubunk a lehető legjobban bánik a játékosaival, nincsen rajtuk felesleges nyomás és azt gondolom hogy mi együtt csapatként ezt el kell kezdenünk viszonozni minél hamarabb mert több tiszteletet érdemel a klubunk és a szurkolóink is, akik ma is ide utaztak támogatni minket. Ezt nem tehetjük meg velük. Természetesen elfogadható ha elvesztünk egy mérkőzést, de az, hogy hogyan veszítjük el, az viszont nagyon nem mindegy. Nem láttam ma semmi küzdeni akarást, elképzelést, semmi csapatmunkát és ez jobban fáj mint maga a tény, hogy elvesztettük a mérkőzést. Meg kell találnunk a módját hogy kimásszunk ebből a gödörből, hiszen a csapat már megmutatta hogy tud jó kosárlabdát játszani, de ez a mai nem volt elfogadható és én vezetőedzőként mindent meg fogok tenni azért hogy ezen minél gyorsabban javítsunk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés