Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szrecsko Szekulovics: Ha egy pici esélyünk is lesz rá, akkor meg akarjuk nyerni a tornát

Krasznojárszkból jelentjük.:

:

Jó volt nézni az Arena Severben tréningező szegedieket, öt perc után meg lehetett állapítani – a tavalyi sikereket követően – az idei szezon csapatán is látszanak már Szrecsko Szekulovics munkájának nyomai. Fegyelmezett, de jó hangulatú edzés, jó kémia a légiósok és a magyar játékosok között, egymásért is dolgozó kosarasok.

Pedig nincs könnyű dolga az Európa Kupa selejtezőjére készülő Szedeáknak. A FIBA döntésének értelmében már a TFT Szkopje elleni első párharcot Krasznojarkban kell megvívnia a magyar bronzérmesnek, hogy siker esetén, pár napon belül újabb két mérkőzés megnyerésével eljussanak a csoportkörig.

Nagyon jó, hogy két napja már itt vagyunk, egy picit megtudjuk szokni az ötórás időeltolódást. A regenerálódás, az alkalmazkodás jelenti a legnagyobb problémát. Teljesen más időpontban edzünk, más időpontban lesz a mérkőzés. Azt látom, a játékosok jól reagálnak a helyzetre, jó edzéseken vagyunk túl. Az oroszok jó házigazdák, minden gördülékenyen megy. Jó felkészülés van mögöttünk, készen vagyunk

– mondta munkatársunknak Szrecsko Szekulovics.

A tréner az ellenféllel kapcsolatban elmondta, nehéz helyzetben vannak, mert a macedón bajnokság még nem kezdődött el, így csak a felkészülési mérkőzését tudták elemezni.

Gyorsindítás, tranzíció, ez jellemzi az ellenfelünket. Kevés a pozíciós játékuk. Van két macedón válogatott játékosuk, különösen az irányítóra kell figyelnünk. Az amerikai légiósaik atletikusak, szeretik a gyors kosárlabdát, mennek a lepattanókért. Nagyon fontos, hogy erre odafigyeljünk és tudjuk kontrollálni a palánk alatti játékot

– tette hozzá.

FIBA Europe Cup-selejtező:

14:30: TFT Szkopje – Naturtex-SZTE Szedeák

A tréner arról is beszélt, hatalmas öröm a klubnak, nagy siker a szegedi kosárlabdának, hogy itt vannak a sorozatban. Megemlítette a klub elnökét Kardost Pétert, aki nagyon sokat tett ezért.

Nem turistáskodni jöttünk. Nem akarunk hazamenni egy meccs után. Nehéz lesz, de, ha egy pici esélyünk is lesz rá, akkor meg akarjuk nyerni a tornát. Négy nap alatt három meccset kell nyerni a csoportkörért, nem ígérkezik könnyűnek

– jelentette ki.

Remek alapokat adhat a szolnoki mérkőzés

A Naturtex-SZTE Szedeák a magyar bajnokság első fordulójában a Szolnoki Olajbányász otthonában, egylabdás meccsen kapott ki. Arról is kérdeztük Szrecsko Szekulovicsot, hogy azon a találkozón szerzett tapasztalatok pozitív, vagy negatív hatással voltak a csapatra az EC-selejtező előtt.

– Az a találkozó, de az egész felkészülésünk bizakodásra adhat okot. Igyekeztünk úgy összeállítani a programot, hogy modellezzük a mostani szituációt, ezért volt az is, hogy egy szolnoki felkészülési meccs után után másnap elmentünk Kaposvárra. A bajnoki nyitány abból a szempontból volt más, hogy ott élesben történtek a dolgok, pontosan láttuk, hol tartunk. Ha azt csináljuk, amit a Szolnok ellen, akkor a Szkopje ellen tudunk nyerni.

 

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Kendeffy BotondMarillionBuborkaPajtiBáDoki Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Lehet valahol nézni?

Marillion
Olvasó

Hajrà Srecko….hajrà Szeged….egész Szombathely veletek!

Buborka
Olvasó

Lehet majd valahol nézni a mérkőzést?

PajtiBá
Olvasó

Hajrá, Fiúk! Minden meccseteket követjük itthon.
CSAK A SZEDEÁK!

Ewing
Olvasó

Meg akarjuk nyerni…jesszusom, basszátok, tényleg nincs ott egy magyarul tudó valaki..?

Doki
Olvasó

A helyesírással még baj van!!!

Ewing
Olvasó

Megtudjuk szokni….basszus, csak azt javítják, amire felhívja az ember a figyelmet. Dilettáns banda…

SárgaPárna
Olvasó

Igazságtalan ez az egész rendszer…
Szrecsko veled vagyunk, hajrá Szeged!

hp12
Olvasó

Hajrá Szeged ! Hajrá Szrecsko !

Redbid
Olvasó

Hajrá Szeged, mindent bele!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés