Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szrecsko Szekulovics a történelmi siker után: tudunk ennél is jobban játszani szerdán

Német csapat legyőzésével juthat az Európa Kupa küszöbére a Szeged.:

:

Sikerrel vívta meg fennállásának első nemzetközi meccsét a szegedi kosárlabdacsapat. Szrecsko Szekulovics együttese remek játékkal, 92-76-ra nyert az északmacedón TFT Szkopje ellen.

Mi egy kis klub vagyunk, nagy siker ez nekünk. Történelmi győzelem, hiszen ez volt a Szeged első nemzetközi meccse kosárlabdában. Az ilyen tornák természetéből adódóan, az első találkozó mindig nagyon nehéz, de megoldottuk. Az elején nem kosaraztunk jól, de folyamatosan javultunk. Jól reagáltunk a kihívásokra, tudtunk változtatni, rendben volt a csapatmunka. A lefújást követően bementem az öltözőbe, azt láttam, hogy a játékosok óriási ünneplést csapnak. Nagyon jó volt ezt megélni

– mondta a BB1.hu helyszínen lévő újságírójának a tréner.

A Naturtex-SZTE Szedeák szerdán, magyar idő szerint 12 órakor, a Medi Bayreuth ellen folytatja. Még kettőt kell nyerni a csoportkörhöz.

Ez egy másik mérkőzés lesz, Medi Bayreuth erős csapatnak számít a német bajnokságban. Visszamegyünk a szállodába és a rendelkezésünkre álló idő alatt a lehető legjobban felkészülünk belőlük. Nem feltartott kézzel megyünk bele a csatába, van esélyünk ellenük. Tudunk a mainál is jobban játszani, reméljük, elég lesz

– mondta Szekulovics.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Hubie BrownArtur DokiMarillionhp12Bencur2021 Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

A németeknél játszik egy bizonyos Terry Allen,aki ismerős lehet…
19/9-et tolt vasárnap,kikaptak a Giessentől 86-74
Erős csapat,skalp lenne a javábol

Marillion
Olvasó

És most milyen sokat érne egy tele csarnok Magyar szúrkolókkal…(akár az ország minden tájáról is)….”egy vérből valók vagyunk”…gyerűnk fiúk…gyerünk Szeged!

hp12
Olvasó

Csak így tovább ! Hajrá Szeged !

Bencur2021
Olvasó

Azert azt megjegyezném h a német csapat vasarnap jatszott utoljara teljesen frissek, Szegednek pedig a mai es holnapi meccse kozottt meg 24 ora sem telik el… nem valami korrekt ez igy. Az egesz lebonyolitas.

Hubie Brown
Olvasó

Igen, ez elég igazságtalan lebonyolítás. Bezzeg a döntő előtt meg belefér egy nap pihenő a programba. De minden helyszínen így van. Annyival gázabb a Szeged helyzete, hogy ők ráadásul ma a korábbi meccset is játsszák, a házigazdák miatt. Így tényleg egy nap sem telik el.

Bencur2021
Olvasó

Meg nem is lenne ezzel gond, ha a német csapat is jatszott vna tegnap.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés