Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szoros meccset nyert Nyíregyházán a DEAC

Sokáig vezettek a hazaiak.:

:

A DEAC  idegenben győzte le 81-77-re a Hübner Nyíregyháza BS együttesét a két csapat felkészülési mérkőzésén.

A nyíregyháziak  Facebook oldalának beszámolója:

A Sitku Ernő Emléktorna után sem állt meg a munka, szerda este a DEAC ellen játszottunk felkészülési mérkőzést. Mindkét csapatban voltak hiányzók, nálunk kisebb sérülés miatt Jaycee Hillsman és Bazsó Brúnó hagyta ki a találkozót. Remek védekezéssel, jó lepattanózással és nagy energiával kezdtünk, ami több könnyű kosarat eredményezett (11–3).

A második negyed elején pontatlanná váltunk, ezt a Mócsán Bálint vezette debreceniek kihasználták és egy pillanatra átvették a vezetést. Marek Dolezaj elöl és hátul is jó volt, Jordan Williams is aktívan játszott, majd a játékrész felénél Darius Perry kezébe vette az irányítást és zsinórban szerzett hét pontot.

A fordulás után is voltak szép momentumaink, például Williams labdaszerzése után Szobi Dániel zsákolt nagyot, talpra ugrasztva ezzel a hazai kispadot. Hullámzóan folytatódott a meccs, hol a debreceniek indultak be, hol nekünk jött jó periódusunk. A negyed végén megint mi irányítottuk a játékot, Kass Balázs a mezőnyben, a magasemberek a palánk alatt jól védekeztek, támadásban főleg Harrison Hendersontól jöttek kosarak. (56–48)

A negyedik etap elején rosszul védekeztünk, a DEAC tízpontos hátrányból egyenlített 5 perccel a vége előtt. Ekkor szép labdajáratás után Kiss Benedek dobott hármast. Innentől fej fel mellett haladtak a felek, és már csak egy perc maradt az órán, amikor a vendégek hárommal elléptek. Henderson egy büntetőt értékesített, majd triplát dobott a Debrecen, amire még Perry válaszolt hármassal, de a maradék 18 másodperc már nem volt elég az egyenlítésre, a DEAC két sikeres büntetővel lezárta a mérkőzést.

Hübner Nyíregyháza BS–DEAC 77–81 (23–15, 19–21, 14–12, 21–33)

Nyíregyháza: Perry 23/12, Kiss 5/3, Dolezaj 6, Williams 7, Henderson 14. Csere: Mokánszki Má. 2, Fazekas 9/3, Kass 6/3, Szobi 5/3.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés