Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szoros meccsen, ZTE győzelem

Nagyot küzdött a Kaposvár.

Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK 80-77 (29-22, 15-17, 12-20, 24-18)

Bajnokság, 2. forduló
Zalaegerszeg
Kapitány G., Tözsér D., Sörlei A. (Dr. Páli K.)

Zalakerámia ZTE KK: Wilson 21/6, Németh Á. 4, Polster -, Révész 6/3, Harris 15. Cserék: Simo -, Barnett 8/3, Bonifert -, Horti 6, Guyton 16/12, Heron 4.

Kaposvári KK: Hilliard 17/3, Krjanski 7/3 ,Plézer 5/3, Ford 19,Martin 25. Cserék: Price 2, Csorvási -, Hendlein 2, Paár -.

A szerdán a Körmendtől vereséget szenvedő ZTE a Kaposvár ellen szeretett volna javítani a bajnokság második fordulójában.  Nikola Lazics fiai viszont a Kecskemét elleni idegenbeli sikert meglovagolva – kiválóan védekeztek, mindössze 62 pontot kaptak Hendleinék – újabb skalpra vágytak, ezúttal Zalában.

Bővült a zalai rotáció: Teo Cizmic a fiatal Csuti Kornélra és Mustapha Heronra is számíthatott. A KKK is teljes kerettel várhatta az összecsapást, melyen immár volt csapata ellen lépett pályára a ZTE új csapatkapitánya, Révész Ádám.

Jól kezdett a ZTE, a túloldalon a Dennis Rodman-re hajazó Martin tartotta a lépést, majd a tavalyi szezont még Egerszegen kezdő Plézer lopott ügyesen labdát és szerzett kosarat. 16-9-nél érezte úgy először Lazics mester, hogy ideje tanácsokat adni játékosainak. Teo Cizmic négy magyarra váltott, a KKK pedig elkezdte a felzárkózást. Hazai szempontból a legjobbkor jött Guyton triplája, a negyed végeredményét azonban Kranjski dudaszavas kosara jelentette. 29-22-re a ZTE vezetett.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Állandósult a 7-8 pontos hazai fór, s továbbra is Martin volt a kaposvári pontfelelős. A kecskeméti siker egyik kovácsa, Hilliard csak a 15. perc környékén talált be először, ezt követően azonban egy jobban jött fel a somogyi alakulat. Éledt a kb. 60 fős somogyi tábor is, főleg, amikor Fod is betalált és már csak egy volt közte. Ismét hazai tripla adta a mentőövet a ZTE-nek, előbb Wilson, majd Guyton volt eredményes távolról. 44-39 volt a félidei eredmény, teljesen nyílt volt a találkozó; a hazaiaknál Wilson és Harris, míg a vendégeknél Ford és Martin emelkedtek ki. A ZTE uralta a palánk alatti területeket, Nikola Lazics leginkább a támadólepattanók miatt bosszankodhatott, teljesen jogosan: 11-szer kaparintották meg a kaposvári palánk alatt a játékszert az egerszegiek.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Németh Ákos szép megmozdulásainak tapsolhatott az egerszegi publikum, hasznosan játszott a Körmendről érkezett játékos. Révészről nagy teher esett le, amikor kintről betalált, ezt követően azonban néhány kétes játékvezetői ítélet kapcsán kissé felpaprikázódott a hangulat. Mindebből a KKK jött ki jobban, Kranjski hármasával átvették a vezetést. Ez volt a 2. sikeres hármas vendégoldalról, a 14. próbálkozás után… Pontatlanul játszott a ZTE, Hilliard büntetőkkel növelte háromra a vendégek előnyét a negyed végén.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

56-59-ről kezdődött a záró negyed, Harris 2+1-e, majd Guyton okos hármasa ismét zalai előnyt jelentett. Németh Ákos szépen blokkolta Hilliardot, majd ismét Guyton talált be, de Martinnak mindig volt válasza. Körömrágós lett a meccs, hol egyik, hol másik csapat vezetett 1-2 ponttal, jól szórakoztak a kilátogató nézők. Wilson és Martin pontcsatáját is hozták ezek a percek, miközben mindketten begyűjtötték 4. faultjukat is. Amikor egy pontos hazai előnynél Wilson estében szerzett hármast, robbant a csarnok. A négy pont azonban még nem volt életbiztosítás, az utolsó percben egy pontra zárkózott a somogyi csapat. Faultoltak a vendégek, ám mindkét büntető sikeres volt, s bár maradt még 3,7 másodperc, a KKK nem jutott dobásig. 80-77-re győzött a ZTE, meggyőző fölénnyel nyerve a lepattanócsatát – végül 16 támadót kapartak össze az egerszegiek, – és szerdával ellentétben higgadtak tudtak maradni a kritikus utolsó percekben is. A Kaposvár nem bírta el Price betlijét és távolról is nagyon indiszponáltan dobott – légiós-sora 0/13-as lőlapot tudott felmutatni a triplavonalon túlról… A ZTE-ben a 21 pontig jutó Wilson és az izmos dupla-duplát felmutató Harris (15 pont, 10 pattanó) vitték a prímet, de Németh Ákos és Polster Attila is hasznosan kosarazott. Ha nem is könnyen, de a hazaiak megérdemelten nyerték meg a szoros találkozót.

Fotók és tudósítás: Bálizs Zsuzsa

70 hozzászólás

70
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
51 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
kid67Kareem Abdul-JabbarVicces fiú vagy, SullyholapenzemLebronz dzsemsz Recent comment authors
Lebronz dzsemsz
Olvasó

Mindig mondtam, hogy a soproni es egerszegi a ket legprimitivebb szurkolotabor..

Skcforever
Olvasó

A legprimitívebb meg az az ember, aki egy szurkolótábort pár ember alapján ítél meg. Sem a soproni sem az egerszegi közönség nem tehet arról, hogy a B-közép hogyan viselkedik.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Itt egyertelmuen egyre gondolunk, kinek nem inge..

zsoti
Olvasó

szép volt fiuk!bár azt hittem 20 ponttal nyerünk.de ez sem rossz.hajrá ZTE!

Bogyó
Olvasó

Alakul ez, egyre jobb a csapat.

Mike21
Olvasó

Gratulálok zegiek a győzelemhez! Jó volt 2020 február után ismét meccsen lenni, pláne idegenben. Kellemes meglepetés volt, hogy ennyien eljöttek. Ha 1 labdás meccset buksz, az mindig külön bosszantó, főleg, hogy abszolút nyerhetőnek tűnt meccs közben a lelátóról, pedig nem játszottunk jól, sőt. Zegieknél több jó egyéni extra is teljesítmény volt, szinte végig vezettek, momentum náluk, bár bíztam benne, hogy a nyomást nem bírják el a szoros végjátékban, mint a körmendiek ellen. A küzdés, hajtás abszolút oké, volt tartásunk ismét idegenben. Price pontjai és feljavulása hiányzott, valós tudása alatt teljesített, remélem OSE ellen javít. Az utolsó támadásunkat érdemes lesz visszanézni… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Heron hogy mozgott?

lujo
Olvasó

Látszott rajta a kihagyás, küzdött hajtott, de sokszor rossz döntései voltak támadásban.

Skcforever
Olvasó

Én csak úgy érdeklődöm, mivel semmi infóm, mi folyik nálatok Egerszegen? Szezon eleje van, 1győzelem 1vereség, ráadásul az a Körmendtől. Bármi kisülhet még a szezonból, Artúrt lehet szeretni, nem szeretni, de szerintem a munkát beleteszi. Akkor mi a probléma? Miért fenyeggetőzik szurkoló, miért a csapat-Artúr-játékosok között van probléma ha elv Stáriccsal van ki mindenkinek a fasza? Miért nem kap a csapat és Artúr is legalább 6-7 meccsnyi időt, mielőtt mindenki egymásnak ugrik? Vagy csak én laikus kívűlálló látom full szarul a helyzetet? Tényleg érdekelne, mivel szar, hogy Egerszegen ilyen szappanopera folyik. Köszi a normális válaszokat. Pacsi

Skcforever
Olvasó

*szurkolók-Artúr-játékosok

Eztneked
Olvasó

Te szurkoló vagy és nem egy ezek közül az Egerszegi balfaszok közül, akik bohóc festésben jönnek meccsre bomlasztani.. teljesen egyetértek veled. A probléma , hogy az elmúlt években túl közel lett engedve ez a 6-8 fő a csapathoz . El lettek kapatva. Senki sem szankcionálta az öltözőbe járáshoz hasonló szitukat, most, hogy ez másképp van, fel vannak haborodva. Szidják az Arturt, budapesti ciganyoznak..Azt gondoljak, eloadasra jönnek ahol, ha nem felel meg az produkcio számukra akkor fel vannak hatalmaz a a számonkérésre és a kritikára. Azt közben három értelmes mondatot nem bírnak mondani és természetesen nem értenek a játékhoz . Ja… Olvass tovább »

Director
Olvasó

Pandémia ide Vírus oda,botrányosan kevesen voltunk ma is… Elszomorító, hogy mennyien távolmaradnak a csapattól.Én elhiszem, hogy itt mindenki haragszik,de itt én se az ügyvezetőnek szurkolok.Attól tartok Puskás érkezése fordítva sült el,pedig ő nem akar rosszat.

LaBe
Olvasó

A lakosság kb.60%-ának van véd.kártyája. A szurkerek kb. leképezhetik a lakosságot. Ahogy olvastam OSE-nál is fél ház volt. A győzelemnek örülni kell, a többi reméljük alakul. Hajrá ZTE!

BalkanFanatic
Olvasó

Nem értem … Zalaegerszegen csak bankkártyával lehet belépőjegyet venni ,aki kivárta az emiatt érthetetlenül feltorlódott sort és csak magyar forintja volt az bánatosan kulloghatott haza . Sokan hosszú várakozás után elkésve jutottak be a csarnokba. Egy pénztár , hat biztonsági őr biztosította a gyors belépést ….

Bezse
Olvasó

Pontos tudòsìtàs. Lepattanózás és triplák: ezekben sokkal jobb volt a ZTE. Ehhez jött még a Price betli. Nem értem Lazicot, hogy miben bízott vele kapcsolatban ? Bárkit beküldött volna, jobban járunk. Ráadásul beesett az összes clutch dobás a zalaiaknak, volt belőlük vagy hat. Megérdemelten nyertek.

Kováts Imre
Olvasó

Én azért a csapatkapitány betlijéről sem felejtkeznék meg: 2 pont, 2 lepattanó!

Hagyadmár...
Olvasó

Jó lenne ha abba hagyná már Roli basztatást. Köszönjük!

Bezse
Olvasó

A Roli kritikája jogos. Nagyon gyenge volt tegnap (is) . Lazic ott őrjöngött, hogy a faxnak pöcizget , fogja meg a labdát , aztán zsákoljon… Bár szerintem húsz éve pöcizget, nem fog már változni

KPSVRKK
Olvasó

Az még + 10 centi 🙂
Amúgy senkinek nem volt kedve lepattanózni.
Gyakran 3 védőnk (magasember!) közül 1 támadó dobott lepattanóból kosarat.
Kell a fejmosás.

Kováts Imre
Olvasó

Kinek a nevében adsz felmentést a csapatkapitánynak az elbliccelt alapozásért, azért, hogy cserben hagyta a társait?

Hagyadmár...
Olvasó

Ezt engedd már ha lehet. Kihagyta az egész alapozás? Szerintem nem, pár nap plusz szabadság volt neki. Jó lenne ha lapoznál már a mesekönyvbe.

Kováts Imre
Olvasó

Pontosan két hét volt az a”pár nap”.

hm
Olvasó

Roli jelenleg az élő kaposvári kosárlabda. Annyit tett már ezért a klubért, hogy ennyi idősen, örülhetünk, hogy még játszik. Lehet, hogy tegnap nem nyújtott sokat, lehet, hogy nem volt szép dolog az alapozás alatti kimaradása, de jelenleg csak tőle igazán KKK a KKK. Tavaly is közel dupla duplát átlagolt, idén is sokat fog segíteni.
Kikaptunk egy 5 légiósos Zetétől idegenben a szezon második meccsén 3 ponttal. Ne temessük már az egészet. Nem bajnoki címre hajtunk, engedjük el. Volt egy kemény felkészülésünk, ami nem is sikerült rosszul, évek óta először. Jön az Ose itthon, koncentráljunk arra. Szerintem..

Kováts Imre
Olvasó

Alig több mint négy évvel ezelőtt a weboldalamon egy hosszabb, a KKK helyzetét elemző írásomban azt írtam, hogy “Kimondom, ha nincs Hendlein Roland, nincs kaposvári KOSÁRLABDA CSAPAT”. Ma is ez a véleményem, azonban értékrendbéli kérdés, hogy a fiatal kaposvári játékosok számára milyen példaképet tudunk felmutatni.Megjegyzem, kezdettől fogva figyelemmel kísérhettem játékossá válását, tudom mit adott és tudom, hogy mit kapott. A város nem adósa.

Hagyadmár...
Olvasó

El kell menni ankétra aztán meg lehet kérdezni szemtől szembe az illetékesektől!

Kováts Imre
Olvasó

Mit?

holapenzem
Olvasó

kovács imre Úr! ? ott tetszett lenni zalaegerszegen , vagy böfög bele a nagyvilágba??? kiváncsi lennék hány hazai meccsen fog ott ülni és szurkolni , vagy csak böfög szokás szerint…
Fogalmatlanul fröcsög…

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Imre csak hozza a formáját, egy pozitív, támogató vagy LEGALÁBB semleges véleménye nem volt a kaposvári kosárlabdázásról hosszú évek óta. Elképesztő az a rosszindulat, ami árad belőle. Nála nincs nagyobb rosszakarója a csapatnak, max. Géza bácsi, akivel szépen egy húron pendülnek.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Vicces fiú vagy … megint.
Hülyeség, hogy rosszakarója vagyok a csapatnak, úgymint Imre sem az. Egy oldalon vagyunk, egy csapatnak szurkolunk.
Legfeljebb a kritikai észrevételünket írjuk le, amiért minket hülyéknek tituláltok egy páran, de lelketek rajta. Imre ezt főleg nem érdemli meg, ő sokat tett le ezért a csapatért.
Az én sportkarrierem 10 év délszláv kosárlabda, és 35 év maratonfutás. Csúcsteljesítményem 100 km lefutása 8 óra alatt, amiért abban a szezonban Európa 50 legjobbjába soroltak.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

UI
Egyébként igaza van Imrének.
A felkészülés elkezdődött, a csapatkapitány két hétre elhúzott nyaralásra. Ennek meg is lett a következménye, 2 lepattanó ezen a meccsen. A kevés lepattanónk miatt veszítettük el a meccset.
Valamikor Roli volt a lepattanó király a bajnokságban, számított is rá Lazics edző. De most biztosan változtatnia kell, új csapat-konfigurációval remélem meg fogja oldani ezt a problémát.
A szankció nem ismeretes.
A klub csak annyit írt, hogy ez belső ügy, amit lezártnak tekintenek.
Puska úr, ez így korrekt?
Mármint, a klub kap egy “valag” pénzt a költségvetésből, aztán nincs semmi elszámoltatás, semmi tájékoztatás.

Kováts Imre
Olvasó

Felesleges Géza reagálni ezekre a primitív kommentekre. Honnét is tudnák, hogy nekem milyen szerepem volt a kaposvári kosárlabda elismertségének megszerzésében, az NBI-be jutásban, sikeres nemzetközi szereplésekben, a Balaton Füszért Kupa sorozat megszervezésében, a “Kosárlabda Városa” cím megszerzésében, a megyei-városi bajnokság megszervezésében, az utánpótlás csapatok támogatásában, a rendszerváltás körüli években a csapat fennmaradásában (a SÁÉVV-BÁZIS cégek megszűnésének átvészelésben), a csapat NBI-ben való maradásában, a két bajnoki cím megszerzésében, a csapat anyagi támogatásának a megszervezésében. Persze, azért vannak még néhányan, akik erre emlékeznek, csak hallgatnak, mert ezek a kommentek színvonal alattiak. Ezek az alacsony IQ-val rendelkező kommentelők még gondolatban sem születtek meg,… Olvass tovább »

Borbély Lajos
Olvasó

A ZTE-nél hosszú évek óta először megfelelő hosszúnak tűnik a pad. Ez jól jön majd a bajnokság második felében.

Tomi
Olvasó

Jó lesz ez. Van 6 magyarunk, abból elég ha 2-3 hozz meccsenként egy erős közepest. Úgy nyertünk ma, hogy senki nem volt extra… vagyis Wilson megmentette a seggünket, de úgy tűnik hogy nála ez talán alap. Barnet még nem tálalja a helyét, de bele fog jönni. Harris is többet fog bírni, ha lesz kondija. Látszik hogy kihagyta az alapozást. A védekezésünk, lepattanózásunk átlagon felüli lesz. Barnet is jó védő és látszott hogy akarnak is. A pontosabb játékot meg Teo össze fogja rakni. Németh Ákos ma nagy király volt, ő kellett ide. Horti nem lesz mindig jól használható, de bizonyos emberek… Olvass tovább »

lujo
Olvasó

Jól összefoglaltad, azért remélem az utolsó mondatod nem jön be. Puskás- B közép 1-1, fújjuk le ezt a meccset, amíg visszafordíthatatlan dolgok nem történnek. Hajrá ZTE!

Dallas
Olvasó

Szivesen hozzászólnák a meccshez, de a kommentátornélkül-autokamera stilus…… ,hát még meglátom hogy belevágjak e 🙂

Vadasz
Olvasó

Puskás eddig jól megcsinálta. Lassan csomagolhat is.

Peter Griffin
Olvasó

Gratulálok a zalai “b-középnek”, hogy a fél ország előtt lejáratják egész Zalaegerszeget. Tisztulásról beszélnek, a szálkát keresik más szemében, a gerendát meg nem látják a sajátjukban…

Holló
Olvasó

Tisztulás akkor lesz, ha Stárics nem lesz a klubnál. Addig ez foltozás és nem tisztulás…

Bogyó
Olvasó

Kiabálni lehet, nyújtozkodva ugralhatsz,törödj bele, vagyis csittttt

csakazete
Olvasó

Te is csak az egyik károgó bohóc vagy…

Minden6ó
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez bár ez a játék a 8hoz iszonyat kevés lesz! A Kapos 4 légióssal játszott velünk egy egál meccset… Mr. Griffin Úr!Győzelem esetén irogatunk csak?Podcast,Zegről végre Fesztivál, Dokumentumfilm holnap Bolhapiac Artúrral,hétfőn meg teadélután Pestiesen Artúr módra… Mi jön még? Szerintem először tegyünk le valamit az asztalra utána jöjjön a lári fári meg a többi fiszem faszom Hétköznap ötven pontot se dobott az U20…Majd kikapott az örökrangadón a gigász de amiatt mert szar volt a szurkolás!? Megkérdezném Puskást Te normális vagy?Stárius Cornélius koppintott a buksira vagy a Polgi, hogy levettétek a fosnovellát?Kurvára kevés ez az egész a felnőtt csapattól… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Ilyen költségvetéssel ez egy óriási szégyen eddig…

Bogyó
Olvasó

Miért is??? Leülhetsz, eggyes ….

Peter Griffin
Olvasó

Köszönöm a kedves megszólítást! Sok cikkhez hozzá szoktam szólni, nem válogatok. Néhány meglátásom: Nem hiszem, hogy Artúrnak 4 hónap alatt meg kellett volna tanítania őket kosárlabdázni, nem ő az edző.
Szurkolás a második félidőben nem túl sok volt körmend ellen (vagy tv-n nem jött annyira át).
Lári-fári. Ha szerveznek valamit az a baj, ha nem szerveznek, az a baj? Ki érti ezt… Régen volt ilyen? Volt ennyi cikk és információ a csapatról? nem.

Peter Griffin
Olvasó

Tudod, Artúrral nagyon sokat nyerhetnénk, nagyon sok embert ismer, országos hírneve van a tv és a kosárlabda miatt (bármennyire is ágálnak ellene). Lehet, hogy az ismerősének az ismerősét meg tudná győzni, hogy jöjjön ide játszani. Ő meg hozná még egy haverját is, mert itt van közönség, meg lári-fári, jó itt lenni stb.
De amíg a szurkolók az öltözőben járkálnak, bohócnak öltöznek, meg budapesti c*gányoznak, addig ide senki nem fog jönni. Sőt, elüldözik azt is, aki itt van és tenni akar.

Holló
Olvasó

Peter Griffin igazad van…teljesen sajnos. Egy valamit viszont érts meg…amig Stárics a klubnál van kár bármit beleölni Artúrnak!! Stárics leamortalizálta ezt a klubot teljesen…

Bogyó
Olvasó

Szerintem is, Artúrral sokat nyerhetünk! Az öltözöt látogató bohocról ne is beszéljünk, siralmas, nem is tudom miért is nem tiltották ki, nincs rá szükség, egyszerüen szánalmas amit müvelnek???

Bogyó
Olvasó

Huuuu,szuper, te aztán tudsz ???

andrás
Olvasó

Úgy látszik a vezérszurkolónak lett igaza ??✌️

Csorvási az új Tóth Norbi, veszélytelen a gyűrűre?

Zte a kupadöntőn ott lesz..

Holló
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! A playoff közelébe nem lesz ez a csapat egyébként! Ennyi pénzből ezt…egészen elképesztő! Sok minden bennem van…így neki is állok. Dávidka te még tervbe se voltál,amikor a Torcida megalakult…milyen jogon kritizálod te a szurkolókat? Amikor az UZ már szurkolt, te pizzát hordtál. A te munkád kritizálható, mert egy nagy nulla…te csak ne kritizáld a szurkolókat,főleg te. A másik…Sorolom az elmúlt 20 év ZTE csapatkapitányait…Bogrogi Csaba, Bencze Tamás, Kámán Tamás, Gáspár Dávid, Mohácsi Máté, Szabó Zsolt…Révész Ádám tudod te hol vagy ezekhez az emberekhez képest? Béka segge alatt. Eredeti terv alapján Dusán lett volna az idei csapatkapitány…ő egy… Olvass tovább »

Peter Griffin
Olvasó

és erről Révész tehet, hogy Dusan nem igazolt haza, igaz?

Holló
Olvasó

Leírtam kinek az alkalmasságát bizonyítja ez.

Bogyó
Olvasó

Hu de bennfentes vagy ? Le a vezetök elött a kalappal, alakul ez, pénzhajhász maradjon ahol van ?

Manó
Olvasó

Nem fog hazajönni, amíg Stàrics van!

Bogyó
Olvasó

Kinek hiányzik??? Annyi pénzért van jó légiósunk?

Minden6ó
Olvasó

Kb minden Egerszeginek hiányzik!Kategórikusan ki lett jelentve nagyon sok embertől családtól, baráti társaságtól hogy Stárics és az ő elbaltázott döntései és az arrogáns viselkedése miatt nem jönnek meccsre!Ez egy “idegen csapat”

Bogyó
Olvasó

Dehogy, a pénz….

Bogyó
Olvasó

Maradj otthon, nézd a mindigon, akkor láthatod…Aki idöben kijött nyugodtan a kezdésre leült? Vagdalkozhatsz, nyugodj meg, ez a mi csapatunk, a mi játékosaink. A Dusánt maradjon csak ott, ahol van, jót tesz neki az új otthona, nem hiányzik.
Ez a mi csapatunk, ez a ZTE kk ???

Eztneked
Olvasó

Az ilyen “szurkolótól” mentsen meg a JóIsten minden klubot, mint amilyen te vagy. Meg, mint amilyen az a többi bohóc magukat vezér és törzs szurkolónak kikiáltott csicska. Hagyjátok magatokon a bohoc festést, tökéletesen hitelesek voltatok benne! Mindent elárul, hogy a saját szurkoló társaitok fütyülnek ki benneteket jobbról balról és szemből. Mert szánalmas banda vagytok, jobb lenne, ha el se jönnétek meccsre és a ZETE garázsba húzogatnátok egymás pöcsét. Szégyent hoztok a klubra, azokra az emberekre akik veletek egy légtérben vannak. Budapesti cigányoztok? Lehet el kellene mennetek oda kicsit szocializálódni, mert így ember nem viselkedik, ahogy ti. Leírod, hogy gratula, majd… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Magunkon is hagyjuk a bohócfestést! Azt meg majd mindenki eldönti akar-e meccsre menni vagy nem azt egyelőre ne te döntsd el rendben? Köszönöm szépen jól érezzük magunkat itt helyben több évtizede nem akarunk a nagy,csodálatos Pesten szocializálódni…menjél te oda itt senkinek nem hiányoznál! Fikázhatod a közeget,de sok embernek beletört már a bicskája a ZTE szurkolókba…szerdán darázsfészekbe nyúltatok,de nyilván már erre ti is rájöttetek…a Zete garázsos kretének,ahogy fogalmaztál akkor is itt lesznek amikor ti már sehol nem lesztek!!

Eztneked
Olvasó

Sehol semmilyen darázsfészek, csak egy csoport megkeseredett / frusztrált szar életű ember aki a hét feszültségeit jönnek levezetni a mérkőzésen . Ezek vagytok.

A ZTE szurkolok nem ti, hanem azok az emberek, akik körülöttetek vannak SZURKOLNAK és kifütyűlnek titeket a szégyenletes viselkedésért.

A Bicska pedig semmibe sem törik bele, ez nem az az év. Nem tudom érzékeled e, de a fasz rosszabbik oldalán álltok (;

Holló
Olvasó

Ezt majd meglátjuk! ?

kid67
Olvasó

Kicsit elvesztettem a fonalat, mi is a feladata Stáricsnak?Javíts ki ha rosszul tudom, a pénzt teremtse elő.”Ennyi pénzből ezt…”Ezt te írtad, vagyis feladat kipipálva, azt meg hogy kit hoztak ide az nem az ő sara.

hullahopp
Olvasó

Idén szerethető lesz ez a Kaposvár, egyáltalán nem jó játékkal egy ilyen szoros meccs zsinórban másodszor idegenben szerintem teljesen rendben van.

Ami SZERINTEM nincs rendben, az a zalaegerszegi szurkolók megnyilvánulása. Ezzel gyakorlatilag legitimálják a társuk teljesen vállalhatatlan tettét. Komolyan?

Bezse
Olvasó

Erről mit kell tudni ? Leìrnàtok ?

KKKfanta
Olvasó

Sajnos nagyon rossz napot fogtunk ki tripladobások terén 21/3 az nem sok, valamint sok támadópattanót (16) engedtünk. Price ma úgy döntött nem dob pontot. ? Ezek ellenére partiban voltunk végig. Szép volt menni kell tovább! Hajrá KKK!

Bezse
Olvasó

Ez itt egy kicsit Lazic felelőssége hogy nem küldött fel használható embert a Price helyett

HajraKapos
Olvasó

Néha úgy éreztem a bírókon, hogy az ő öltözőjükben is volt valaki a meccs előtt! 🙂 Gratulálok a csapatoknak, sajnos ma Price és a cserepad gyenge teljesítményét nem tudtuk elviselni. Reméljük a szebb folytatást. Hajrá Kaposvár!

KPSVRKK
Olvasó

Gyakorlatilag nincs 3as dobásunk és védésünk. A lepattanót nagyon megnyerte a Zete. Nem bír el a csapat egy ilyen rosszul dobó Pricet. Horti elzárásai ocsmányak és a végén konkrétan fellökték Hilliardot.
Van még mit dolgozni, de lesz jobb is.
Gratula Zegre.

hm
Olvasó

Horti egy favágó, már megszoktuk. Viszont nagyon ügyesen köpködi össze a saját csapata saját csarnokának parkettáját.
Nem láttam a meccset, de egyébként Csorvásitól nulla pont, Rolitól is csak kettő, meg úgy komplett a padról 4 és közel voltunk így is idegenben.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés