Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szombattól megáll a kosárlabdaélet Magyarországon

A szezonnal kapcsolatos végső döntést az MKOSZ elnöksége a március 17-i rendkívüli ülésén hozza meg.

  •   :

:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Magyarország Kormányának 2020. március 11-én hozott rendeletével összhangban értesítette tagszervezeteit a mérkőzések nézők nélkül történő megszervezésének feltételeiről.

Az MKOSZ részére a tagszervezeteinktől mai napon beérkezett írásbeli nyilatkozatok alapján egyértelművé vált, hogy a kosárlabda versenyrendszer mérkőzéseinek túlnyomó többsége a kormányrendeletnek megfelelő feltételekkel sem bonyolítható le a sportolók, sportszakemberek védelme, illetve a sportlétesítmények, iskolai tornatermek bezárása okán.

Mivel jelen körülmények között értékelhető versenyrendszer nem üzemeltethető, az MKOSZ 2020. március 14-én 00.00 órától korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti!

A 2019/2020-as szezonnal kapcsolatos végső döntést az MKOSZ Elnöksége a 2020. március 17-én 13.00-tól tartandó, az NB I. A csoportos sportszervezetek vezetőivel közösen megrendezendő rendkívüli ülésén hozza meg!

Bodnár Péter
MKOSZ főtitkár

  •   
18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
MAFCdrukkerkinemugralVulcanoÜvegtigrisDudi Recent comment authors
kinemugral
Olvasó

Falco nem akar kikapni, így nem utaztak el, hogy nehogy kiszopjanak a következő két meccsen, ésha netán eredményt hirdetnének ne lennének úgy bajnokok! vicc

Üvegtigris
Olvasó

Ja ha játék és a szavazat alapjàn hirdetünk bajnokot akkor jöhetnek a pozitív szavazatok aki az olajnak adná a bajnpki címet hajrá imduljon a szavazás HAJRÁ OLAJ BÁNYÁSZ👌😐😉

Molten
Olvasó

Kivancsi vagyok. Ha most vege. Legyen bajnok? Ha igen, ki legyen? Szavazzuk meg! En Alba drukker vagyok, de egyertelmuen Falco.
Ez csak jatek, senki ne vegye veresen komolyan!

Vulcano
Olvasó

Szerintem ne legyen inkább bajnok. Ha mondjuk a Falcónak ítélnék meg akkor is így gondolnám. Szerintem így senki nem akar bajnok lenni és ez a bajnoki cím akárkinek ítélik oda értelmetlen lesz és semmit nem fog érni.

MAFCdrukker
Olvasó

Ugyanakkor amennyiben nem lehet befejezni a bajnokságokat, jussunk fel, hiszen mi vezetjük a B-t, melynek győztese jövő évi A-tagságot nyer. Sajnálom a Berényt, de ez így lenne fair!

ldd
Olvasó

Szeretném kérdezni/tudni …
Az UP edzők a hátralévő időszakra ki lesznek fizetve?

Luffanat
Olvasó

Ez jó kérdés. Hétfőtől nem lehet bemenni az iskolákba, így edzeni sem lehet. Kell erre is egy állásfoglalás, hiszen az edzők TAO pénzből vannak fizetve.
De én arra tippelnék, hogy nem lesz bér…

nick19
Olvasó

Szerintem most csak fel kell függeszteni a bajnokságot. Aztán meglátjuk mi lesz. Lehet, hogy egy hónap múlva javul a helyzet és az élet lassan majd visszatér a normál kerékvágásba. A középszakaszt biztosan törölni kell. Az alapszakaszt be lehet fejezni, ha szükséges sűrített menetrenddel, és jöhet a rájátszás, ha úgy alakul, akkor nem 3, hanem csak 2 győzelemig tartó párharcokkal.
Ha egy-másfél hónap alatt sem javul a helyzet, akkor idénre sajnos tényleg GAME OVER!

ldd
Olvasó

Szeretném kérni a segítségeteket! Ha másnak, más csapattal kapcsolatosan… van információja arról, hogy a klub vezetés mit tervez a játékosok kifizetésével kapcsolatosan, ha 03.17.-től le van fújva a bajnokság, kérem ossza meg velünk! (Az én infom … ha valaki előbb tudta és ezért ágált a felfüggesztés mellett, elnézést kérek!) Amennyiben a bajnokságot 03.17.-től befejezettnek tekintik, a játékosok nem kapják meg a szerződés szerinti bérüket és bónuszaikat. lehet vitázni… szerintem… A szerződés szerinti alapbér ki nem fizetése szerződésszegés ( és oriási geciség! ). A bónuszt szerintem a játékosoknak el kéne engedni, nehezen védhető. A következő 6 hónapra jövedelem nélkül elengedni őket…… Olvass tovább »

Cole
Vendég
Cole

Épp most állt ki értük, meg a szövetség is azzal, hogy felfüggesztik a bajnokságot. Remélhetőleg (max) 1-2 hónap szünet után javulni fog annyira a helyzet az országban, hogy aránylag kockázatmentesen folytatni tudják, tehát valamilyen módon befejezni a bajnokságot és nem a legrosszabb forgatókönyv következik be. Végülis Európában vagyunk, csak sikerül ennyi idő alatt megfékezni a vírust, ha Kínában gyenge 4 hónap alatt sikerült. Ha mégis le lenne fújva végleg a bajnokság, akkor gondolom az érvényes joggyakorlattól függ, hogy abban az esetben mi történne. A klubok nylván sok bevételtől esnének el és ezáltal valószínűleg a játékosok is. Ez törvényszerű. Ez lenne… Olvass tovább »

Dudi
Olvasó

Bocs, de sztem kínai emberek fegyelmezettebbek, mint az európaiak. Ott 4 hónap kellett, Nem hiszem, hogy 1 hónap alatt itt lecseng a dolog. És akkor ott lesz az edzéshiány (+1 hónap). Tehát sztem legalább 2 hónap pihi. Ez azt jelentené, hogy ha màjus közepén újraindulna, ha a középszakasz ki is marad, július végéig tartana jó esetben is, nagyon optimistán számolva. Hàt nem tudom…. Nehéz ügy sajnos!

Cole
Vendég
Cole

Nehéz. Kizárólag elméleti síkon: 1 hónap alatt szerintem sem cseng le, de az sem mindegy, hogy addig folyamatosan romlik-e még a helyzet, vagy már esetleg pár hét múlva látszani fog valami fény az alagút végén. Az sem mindegy, ha teljesen nem is lesz vége addig a járványnak, mennyi kockázat marad. A Kínaiak szerintem is fegyelmezettebbek, de Európában talán rendezettebbek kicsit a viszonyok. Ez csak kompenzál valamit. Bár, amiket néha olvasni lehet… 🙁 A középszakasznak szerintem alapból semmi értelme nincs, azt az Olaj kedvéért találták ki akkoriban, amikor “kinőtte” a magyar bajnokságot. De a rájátszás is necces már most is. Nehéz… Olvass tovább »

Dennis
Olvasó

“Az MKOSZ március 17-én végső döntést hoz.”
Az én olvasatomban ez annyit jelent, hogy a 2019/2020-as bajnokság eddig tartott és nem tovább.

MAFCdrukker
Olvasó

Csak nem?

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Keddtől ti is lehúzhatjátok a rolót.Ebben a fél évben beiratkozhatnátok esetleg valamilyen újságíró továbbképzésre. Mindenkinek ez lenne a legjobb.

Expert
Olvasó

Itt is lesz pár hozzászólás. Jönni fognak a pár napja is értetlenkedők.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés