Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szombaton jön a Kosárlabdázás Napja

A tervek szerint a nyári olimpia több hőse is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt.:

:

Szombaton, a Hősök terén, a Kosárlabdázás Napjával zárul az idei streetball szezon. A szervezők idén is változatos programokkal készülnek.

A center- és dobópályákkal együtt összesen több mint 20 streetball pályát építenek majd föl szombatig, de a sok program miatt szükség is lesz a nagyszámú játéktérre. Délelőtt az MVM Budapest Open versenyein – amelyekre csütörtök éjfélig lehet nevezni a www.streetballnet.hu oldalon – még be lehet jutni a különböző korosztályokban, kategóriákban és ügyességi versenyeken a délutáni “nagydöntőkbe”, amelyeken a sorozat korábbi rendezvényeinek győztesei is pályára lépnek a végső győzelemért.

Színesíti a programot a 3×3-as Budapest-kupa, amelyen a különböző utánpótlás korosztályokban (U12, U14, U16, U18) a meghívott fővárosi fiú és lány csapatok mérik majd össze tudásukat, valamint az 1-1 bajnokság is.

A centerpálya programja is nagyon változatos lesz. Pályára lépnek speciális olimpiai és kerekesszékes csapatok, a Ladies Game keretében pedig az aktív versenyző kort néhány éve már maguk mögött hagyó hölgyek kosaraznak.

Még délelőtt köszöntik a régi Vasas Izzó/Tungsram korábbi játékosait, edzőit, majd jön egy rövid, de pörgős, látványos bemutató a Face Team akrobatikus csapatától, hogy utána a mind a mai napig utolsó felnőtt Európa-bajnoki érmet szerző magyar válogatottat, a 30 éve Izraelben Eb-bronzérmes női csapatot köszönthessék.

A tervek szerint a nyári olimpia több hőse is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt, sőt egy olyan egyedülálló sportfamília néhány tagja is, amelyben van több olimpikon, Eb- és friss vb-érmes egyaránt.

Forrás: MKOSZ

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Horvath Bela Recent comment authors
Horvath Bela
Olvasó

144. Kis kezdőbetűvel írjuk az ünnepek, a nevezetes napok, időszakok, a történelmi események nevét, például: a magyar kultúra napja, május elseje, március tizenötödike, nemzeti ünnep, a víz világnapja; anyák napja, farsang, hanuka, húsvét, karácsony, mindenszentek, nagyböjt, ramadán; a bécsi kongresszus, a francia forradalom, a honfoglalás, a mohácsi vész, az ónodi országgyűlés, a szabadságharc. [Vö. 164., 166., 191.]

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés