Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szombathelyen nyert, egy lépésre a bajnoki címtől az Egis Körmend

Újabb elképesztő végjátékot csináltak a csapatok.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend 78-81 (23-20, 19-13, 19-23, 17-25)

Rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Szombathely, Arena Savaria
V.: Kapitány Gellért, Győrffy Pál Attila, Ádám József (Bodrogváry Iván József)

Falco: Váradi 11/3, Somogyi 8, Benke 12/3, Golomán 6, Keller 8. Cserék: Verasztó -, Perl 10, Clark 5/3, Kovács 4, Barac 14, Hawkins -.

Körmend: White 15, Takács -, Szavics 8/6, Durázi 13/9, Gordon 16. Cserék: Stokes 12/6, Kiss -, Ferencz 2, Henry 15/3.

1-1-ről, Szombathelyen folytatták a felek az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki finálét. Kamau Stokes a körmendiek részéről bemelegített, végül a kispadon kapott helyet.

Egy jó Somogyi-Keller összjátékkal indult a mérkőzés, majd Benke is eleresztett egy középtávolit egy lábról (4-0). Szavics szerezte meg a piros-feketék első kosarát, rögtön egy triplát értékesített, de Váradi azonnal válaszolt (6-3). Feljött megint egyre a Körmend, de egyelőre fordítani nem tudott, erről Somogyi büntetői gondoskodtak (8-5). Benke távoli kettesével elment öttel a Szombathely, majd a hátvéd egy gólpasszt is kiosztott Kellernek, White 2+1-esével tudott válaszolni a piros-fekete alakulat (12-8). Ennél sokkal közelebb egyelőre nem tudtak jönni a vendégek, elsősorban Benke jó játékának köszönhetően járt előrébb a Falco (16-10). Henry jól szállt be a kispadról, ez új színt vitt a körmendiek játékába, egy tripla után egy büntetőt is bedobott (18-14). Elkezdett feljavulni az amúgy is jó védekezés mindkét oldalon, jöttek is a hibák. Kamau Stokes végül pályára lépett már az első negyedben, de így is meg tudták tartani az előnyüket a hazaiak. 23-20.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Henry pontjaival feljött egyre a Körmend a második felvonás elején, sőt, Gordon ziccerével meglett a fordítás is a vendégeknek, de Barac hamar válaszolni tudott, majd Kovács is visszatett egy támadólepattanót (27-24). A fiatal játékos még egyszer megvillant, futásba került a Falco, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (29-24). Kicsit megállt a támadójáték mindkét oldalon, ezen a Szombathely tudott előbb túllendülni, Perl kapott jó labdát (31-24). Gordon faulttal együtt zsákolt nagyot, a ráadás büntető azonban kimaradt, ám így is közelebb tudtak férkőzni a piros-feketék, újfent Gordont találták meg a társak, ezúttal Milos Konakov kért időt (31-28). Hiába Keller közelije, Durázi hármasa célt ért, már csak kettő volt közte. Golomán a sarokból reagált, majd Váradi harcolt ki egy sportszerűtlen hibát, elmentek héttel a sárga-feketék (38-31). Próbálta elkapni a pillanatot a hazai csapat, Váradi újabb két pontjával már 7-0-ás rohanásban voltak (40-31). Bár több lehetőségük volt a szombathelyieknek, nem tudták átlépni a tízpontos határt, végül White tört meg egy többperces gólcsendet (40-33). A hátralevő egy percben már csak Barac pontjait jegyezhettük fel, kilenccel ment a Falco a nagyszünetben. 42-33.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után Gordon szerzett kosarat, Váradi egy hármassal válaszolt, ezzel először meglett a közte tíz is a mérkőzésen (45-35). Barac zsinórban négyet is hozzátett, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (49-35). Egy ideig nem találtak be a csapatok, majd Gordon centerezett jól és Stokes triplája is beakadt, bejött tíz alá a Körmend (49-40). Keller próbálkozása szerencsésen hullott a gyűrűbe, de Stokes most elkapta a fonalat, újabb távolit küldött a helyére (51-43). Gordon révén lopta tovább a távolságot a vendég együttes, ám Benke szerzett labdáját követően Somogyi vitt végig egy gyorsindítást (53-45). White büntetőire Keller és Golomán szép összjátéka érkezett válaszként, majd White fejezett be jól egy akciót, továbbra is tartotta magát a Körmend (55-49). White nehéz dobása ment be, Szavics ziccerével pedig már csak kettő volt közte (55-53). Clark hazai szempontból fontos hármast küldött a helyére a sarokból, ám tovább ragadt ellenfelére a vendég alakulat, Durázi is jól célzott távolról (58-56). Clark büntetőzött jól, majd Antonisz Konsztantinidesz kapott technikai hibát reklamálásért, elment öttel a Szombathely (61-56). Az utolsó húsz másodpercben két nagy blokknak köszönhetően már nem született kosár, ezúttal is szoros végjátékra volt kilátás. 61-56.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Perl betörésével indult a záró felvonás, Henry küzdött nagyot a festékben a túloldalon (63-58). Barac középtávolról már a tizenkettedik pontját szerezte, míg Durázi két büntetőt tett a helyére (65-60). Váradi kosara következett, ám Henry továbbra is eredményesen kosárlabdázott. Barac és Stokes is kapott egy-egy technikait, majd Henry büntetőjével tovább lopta a távolságot a Körmend (67-63). Perl és Durázi kosárváltásával folytatódott a meccs, így maradt a közte négy (69-65). Három támadólepattanót szerzett egymás után a Szombathely, amelyet követően Benke triplája hullott be, időt kértek a vendégek (72-65). White nem hibázott a vonal mögül, míg Benke csak az egyiket dobta be (73-67). Stokes harcolt ki három büntetőt, kettő ment be, kicsivel több, mint két és fél perc maradt (73-69). Benke kosarat érően tette fel a palánkra a labdát, de Durázi újabb hármasával feljött egy triplányira a Körmend, két perc volt hátra (75-72). Gordon tette vissza a saját támadólepattanóját, mindössze egy pont volt közte, amikor labdát szereztek a piros-feketék. Szavics állt bele egy triplába, be is ment, ötven másodperccel a vége előtt átvette a vezetést az Egis Körmend (75-77). Perlnek ütöttek oda, aki most is csak egyet tudott bedobni (76-77). Negyvennel a vége előtt hosszas videózás után végül a Falcóhoz került a labda. Benke triplakísérlete lejött, leszedte a labdát a Körmend, Stokesnak ütöttek oda. Az irányító higgadt tudott maradni, háromra hízott a vendég előny, húsz másodperc maradt (76-79). Időt kért Milos Konakov. Nagyot védekeztek a piros-feketék, akik nyolc másodperccel az órán labdához jutottak. Perl szerzett labdát hamar, amelyből Barac dobott egy közelit, ami még felhozta egyre a szombathelyieket, de triplát kellett volna dobni, mert így nem maradt több ideje a hazaiaknak (78-79). White mindkét büntetőjét bedobta, Perl távoli kísérlete pedig lejött, Szombathelyen nyert az Egis Körmend, amely így egy győzelemre került a bajnoki címtől. 78-81.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

256 hozzászólás

256
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
122 Comment threads
134 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
122 Comment authors
CSAK AZ MTEHáló SzaggatóHunbasket HighlightLebronz dzsemszBlack Bird Recent comment authors
CSAK AZ MTE
Olvasó

“Most kell szerénynek lenni…” Talán már nem sokáig 🙂 ….

SzhelY
Olvasó

legyen bár ki a bajnok az a csapat megérdemli a falco azért mert 2-1 ről forditt a körmend meg azért mert szetthátránybol nyer

Hunbasket Highlight
Olvasó

Döntő 3. mérkőzés
2-1 a Körmendnek

Falco KC vs Egis Körmend
🟡78 -81🔴
(23-20, 19-13, 19-23, 17-25)

https://youtu.be/QXw22d-0KV4

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, nagyot küzdöttek és megérdemeltek! de nem lehetne már elengedni ezt a divatszurkolózást? értem, hogy szolnokon és körmenden megvan ez a kistérségi frusztráció, de könyörgöm van itt ember, aki életvitel szerűen szurkoló vagy ebből él? engedje már meg az a pár degenerált szakmunkás, aki a divatszurkolózik, hogy az élvezze a meccset aki akarja vagy aki tudott jegyet venni… a meccsről, konakov óriási hibákat követett el, amikor eladtunk 10 pontos előnyt akkor kért időt, a 4. negyedben végigmozizta miközben kaptuk a triplákat, fél éve ezt a gyenge váltéásos védekezést toljuk, semmi értelme, már az is látja, aki csak kicsit… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

“engedje már meg az a pár degenerált szakmunkás, aki a divatszurkolózik”
Ez most a Falco szurkolókra vonatkozik? Csak azért kérdem, mert még Bencze Tamás a Falco edzőjeként edszakmunkásozott a saját szurkolókkal kapcsolatban. 😁

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Nem nevesitettem egy tabort sem, gondolom szegeden is mindenki divatszurkolo, meg kecskemeten meg szolnokon

Piros Takaró
Olvasó

Nem lehet elengedni és nem is akarjuk:)
Majd ha nálunk látsz olyat, hogy elindulnak haza a szurkolók a lefújás előtt akkor beszélhetünk róla 😉

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Ertem h kormenden tenyleg nincs semmi mas szorakozasi lehetoseg, es t is elismerem, hogy valoszinuleg az egyik legjobb tabor az orszagban es le a kalappal milyen hangulatot csinaltak, de ez nem egy munka, hanem egy szorakozasi lehetoseg es azert mert vki azt hiszi ez a munkaja, nem azt jelenti, hogy masnak is ugy kell szurkolnia, valaki csak mozizni megy es ahhoz is joga van

Rouge
Olvasó

“.. valaki csak mozizni megy es ahhoz is joga van..”

Például Konakov

Lebronz dzsemsz
Olvasó

neki például pont nincs joga 😀 de ez kicsit vicces volt elismerem

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem a hűséges-divat és a szurkoló-néző két közel merőleges, de legalábbis nagyban eltérő tengely, én mind a négy kombinációval találkoztam már.

Csakaszombathely
Olvasó

Olyat azért láttam, amikor gyengébben ment a Körmendnek, hogy a vendégszektor bizony erősen foghíjas volt.
Azaz, a híres körmendi szurkolók jó része inkább otthon maradt, nem akarta végignézni csapata vereségét.

Mendez
Olvasó

Pedig nem kell messze menni.Ebben a szezonban ha jól emlékszem valamelyik hazai meccseteken balhézott össze az egyik szurkolói csoport az edzőtökkel, majd jópáran hazamentek.

Redbid
Olvasó

De, ezért messze kell menni, mert ez egészen pontosan Székesfehárváron volt, és az ottani az egész szezont tekintve leggyalázatosabb teljesítmény miatt, mutogattak páran Konsztantinidesznek, ő pedig vissza, ebből volt konfliktus és mentek ki páran a vendégszektorból.

mte7
Olvasó

Nagy gratula!!!
Mindörökké MTE!!!

Bikiki
Olvasó

En csak sargaparnat sajnalom.. micsoda falunap lesz penteken😎

Feherparna
Olvasó

Konakovnak valaki magyarázza már el, hogy nem attól lesz jó edző, hogy teátrálisan gesztikulál össze-vissza, és ordítozik néha, hanem fel kéne ismernie azokat a helyzeteket, amikor lépni vagy változtatni kell a játékon vagy a felálláson, nem pedig egy előre megírt kotta szerint vegigvezényelni (vagy inkább mozizni) a meccset, ha törik, ha szakad. Hát most tört is, szakadt is, de nem kicsit és nem először, és úgy látszik Konakov inkább feladja a bajnokságot, minthogy pl. Somogyit játszassa vagy időt kérjen, ha baj van… Hibázni lehet, de hogy valaki ilyen szinten ne tanuljon a saját hibáiból már meccsek óta, főleg a rájátszásban…… Olvass tovább »

szolnokbasket
Olvasó

Gratulálok Körmendre!
SZÍV-pénz: 2-1
Valamit mégis tudnak abban a rossz kis tornateremben…

Körmenden mindenki vigyen magával még 100 embert!!!

Mr.Anderson
Olvasó

Nevetséges vagy 😂 Máshol ingyen játszanak? Körmendi szívről max Ferencz Csaba beszélhet aki kitartott a Körmend mellett bármilyen volt a csapat minősége!

Redbid
Olvasó

Stokes kisebb csonthártyagyulladással játszott az Oroszlányi alapszakasz mérkőzésen történt üközése óta, erre sérült rá az első mérközésen, de játszani akar mert van szíve a sikerre!! Nagyon kevés légiós tenné meg ezt!!
Gordon-White sokszor 36-38perceket játszott, mégis ugyanúgy szakadnak meg most is a pályán! Csakúgy mint az amúgy is csupaszív Szavics és Henry is belead mindent!
Természetesen a magyar játékosok is ugyanúgy mindent megtesznek bárki is kerüljön a pályára!

Szóval esetleg le lehetne szállni a magas lóról, nem másokat minősítgetni továbbra is, hanem lassan észrevenni a valóságot!!
Ugyanis egyre közelebb az a bizonyos “nemes” de méretes testrésze 🙂

egismte1
Olvasó

Hihetetlen, meseszerű! Soha fel nem adva, küzdve, harcolva! Együtt!!! Szép volt fiúk!

red-black01
Olvasó

Szerintem álmodom az egészet, ne ébresszetek fel!
Még egyet. Kérem szépen.
Azoktól is akik itt lenn teszik a dolgukat és azoktól is, akik odaföntről segítenek.
Ugye Tomi…😉 ❤️🖤

Gecse J. Márió
Olvasó

Már megint hogyan és honnan!? Felfoghatatlan… Történjen bármi a továbbiakban, óriási büszkeség nekünk ez a szereplés! CSAK az MTE!!!

KD
Olvasó

Ahogy igértem, a tanulságokat majd a párharc végén, de két statisztikai adat mégis kikivánkozik: mai meccsen a vezetés időtartama 38:27-1:15, Körmenden a második meccsen 29:28-5:17, hárompontosok ma 14-42%, Körmenden 12-33%, a mi szemszögünkből.

Notorius Naftalinus
Olvasó

Igen, szèp a stat, de a gyôzelmet nem kell megmagyarázni a világon sehol. Èn ùgy làtom, hogy a Körmend jobban akarja ezt a bajnoki címet idèn, mint a Falco.

Marillion
Olvasó

Csak gondoltam olvasgatok! BB1..hogy engedhetik meg hogy ugyanazzal a névvel màsok az én felhasznàló nevemben valótlansàgokat irjanak??? Na mindegy akkor ti meg olvassàtok tovàbb azt aki nem én vagyok és ezutàn sem térek vissza csak ezt nem hagyhattam annyiban! Körmendnek gratulàlok megérdemelték!

Milivoj
Olvasó

Ne hisztizz Mari!

Anthony
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! Megérdemelték, így nem lehet nagy előnyt eladni főleg ha a Körmend vérszemet kap és szórják a triplákat.

Konakov remélem még időben kap észbe és tanul a hibáiból. Még semmi sincs veszve!

Hajrá Falco!

Very Alba
Olvasó

Nem tudom szétesik-e a csapat,de hogy máshol jár az eszük az biztos.Az Alba után ennek egy ujjgyakorlatnak kellet volna lenni.Ettől még nyerhetnek,de a Körmend sokkal szinpatikusabb.Hajrá Alba.

Mendez
Olvasó

Pontosan ugyanezt gondoltam én is, ha az Albán túljutunk akkor túlvagyunk a nehezén.
Már akkor is mélyrepülésben voltunk, de azt gondoltam valahogy kitartunk a végéig.
Nagyon úgy néz ki, hogy nem sikerül.
Semleges nézőként pedig a Körmend a szimpibb ezt aláírom.

SzhelY
Olvasó

hát én is úgy gondoltam ,hogy az igazi döntőt az albával lejátszotta már a falco és sétagalop de hál istennek rám cáfolt az élet,nagyon nehéz meccs lesz pénteken

Dudi
Olvasó

Üdv! Elfogytak számomra a jelzők. A Falcoval, a Körmenddel, és a körmendi táborral kapcsolatban. A Falco ma nem érdemelt győzelmet, pedig az utolsó pillanatig volt… A Körmend mindent jól csinált ma, még azt is amit nem….. megérdemelt győzelmet aratott. A körmendi tábor hangos volt, végig jól biztatták az övéiket,de piszkosul alpáriak. 4-szer hallottam a f…ó Falco ritmust, a minden bírót f…ó-t kb 3-szor, a Júdás gecit kb szintén 3-szor, az ellenfél játékosainak a szidása. Lehetne sorolni talán még, de a szurkolásuk fele mocskolódás. Miért??? Amikor átvették a vezetést, kis tizenéves fiú, mutogat ( 🖕). Egy mosoly kíséretében rálegyintettem, erre Ő:… Olvass tovább »

CsakazMTE
Olvasó

Nem szeretnélek megbántani, de pár idióta miatt nagyon megérdemlitek.🙂

Dudi
Olvasó

Mi az amit megérdemlünk, és ki az, aki ezt eldönti? Nem várok választ! Köszönöm 💛🖤

PL
Olvasó

Szerencsére a ti táborotok meg a baptista egyház szombathelyi csoportja!

Dudi
Olvasó

Nem szó nincs erről,de hagyjuk is, mert már megbántam, hogy leítam.

Senki
Olvasó

Mert ti szentek vagytok mi? Ha kikap a csapat bele kell másba kötni… Néz szét európába ember ütik egymást nem egy fasszopó rigmuson vannak felakadva… Inkább menj akkor színházba … Gondolom anno mikor fejbe basztátok puteszt akkor is mentél hogy rendet tegyél…

Dudi
Olvasó

Én kérek elnézést!! Igazad van hagyjuk. Nem kell a jópofizás!!!

Notorius Naftalinus
Olvasó

Én arra reagàlnèk- csapattòl függetlenül- hogy mutogat a 10 èves gyerek. Nem tudom mièt lepôdünk meg ezen, mikor a magyar tàrsadalom ezen a szinten van. A gyerek nem maga talàlta ki, hanem tanulta/elleste màsoktòl. Ez lehet körmendi, falcos, zetès bárki…
Egy kis pàrhuzamot vèlek felfedezni, mikor a fociban 30 000 gyerek fütyülte meg szidta az Angol válogatottat. A sportszerûség a nèzôtèren kezd elveszni, mivel minden csapatnàl van 20 csürhe aki azèrt megy meccsre, hogy feszkòt csinàljon. Szummàzva a fô problèma nem az hogy mutogat a 10 èves hanem hogy ezt làtja a lelàton ès viszi tovàbb magával.

SzhelY
Olvasó

egyet értek a komunikáció sajnos nagyon rossz irányba halad nem kérünk követelünk ha probléma van nem megbeazéljük és a másik kiírtásával fenyegetőzünk még a legkisebb probléma után is

Sajka
Olvasó

“Egy kis pàrhuzamot vèlek felfedezni, mikor a fociban 30 000 gyerek fütyülte meg szidta az Angol válogattat.”
Húbazmeg….. Nem szidták az angol válogatottat, csak az álszent, képmutató BLM-es térdeplést fütyülték ki, nem úgy mint a másik meccsen az angolok, akik a himnusz alatt voltak bunkók.
Gondolom te az az ostoba liberális széplélek vagy, aki a világot meg nem értve, eltartott újjal szopogatod a szójalattét.

Notorius Naftalinus
Olvasó

Gratulálok! 😀 Megfogtad a lényeget! 🙂

Black Bird
Olvasó

Szerintem nem teljesen érted, mit szeretett volna fentebb Notorius elmagyarázni. Elemezd újra ezt a sort:
“A gyerek nem maga talàlta ki, hanem tanulta/elleste màsoktòl”

u.i. magyarázd el, kérlek, miért álszent és képmutató a térdelés (ahogy pl. most/majd a fiadnak is elmagyaráznád, hogy miért kell fütyülni mikor az angol bácsik letérdelnek)

Sajka
Olvasó

Mi az amit nem értesz??
Egy képmutató, álszent térdeplés egy drogos bűnöző halála miatt, megspékelve egy egykor gyarmatosító, kegyetlenkedő brit birodalom mai polgárainak a lelkiismeretfurdalásával.
Aztán amikor tavaly az EB döntőn a néger srác kihagyta a büntetőt, akkor aztán kitört a brit rasszizmus a lélek mélyéről.
Na ez amitől hányok, és azoktól, akik ezt istenitik.
Hát kb ez mondanám el a fiamnak, de csak lányok vannak. 😏

Black Bird
Olvasó

Nem érted az egész térdelés dolgot. Olvass kicsit utána. Semmi köze a kegyetlenkedő múlthoz, a lelkiismeretfurdaláshoz (Neked van lelkiismeretfurdalásod, mert 44-ben önként és dalolva a Magyar Állam a zsidókat Auschwitzba?) Az Írek is térdeltek tavaly pl (ki is lettek szintén fütyülve), pedig ők nem egy “gyarmatosító, kegyetlenkedő birodalom”

Edukációs célja van. Figyelemfelkeltés. És nem, én sem térdelnék, de tartsuk tiszteletben egymást, egymás döntését. Ne térdeljünk, ha nem akarunk. De ne is fütyüljünk. Ennyi. Ilyen egyszerű.

Sajka
Olvasó

“Edukációs célja van. Figyelemfelkeltés.”
Megvan! Te vagy Southgate az angol kapitány. Ő mondta ezt az ótvar szöveget.
Azt hiszem itt befejeztem.
Te nyertél… Szevasz!😋

Dudi
Olvasó

Amikor már nincsenek észérvek….

Motoros
Olvasó

Nagyon magas a labda, de most kell nagyon észnél lennünk!
Ma ünnepelhetünk de csak csatát nyertünk, háborút még nem.
Pénteken lesz a legnehezzebb….

Hideg fej és forró szív!!!!
Előre a negyedikért!!!!

MTE!!!!

PL
Olvasó

Pontosan így van. Még nincs meg.

ldd
Olvasó

Sosem voltál észnél…add el a pezsgőt amit vettél…

Motoros
Olvasó

🤡🐦🤡🐦

Pursuit
Olvasó

Grat Körmendre!!megint sajàt magàt verte meg a Falco!!
Kijön többszàz ember hogy làthasson egy jó mèrkőzèst mert lehet hogy Ő valóban” divat”szurkoló de megszerette kosàrlabdàt!!mert nèpszeűsège itt Vas megyèben akkor is irigylèsre mèltó!!
A profi sportoló küzdjön a lefújàsig !!
ma este Aki Hitt Benne a vègsőkig
Elnyerte a győzelmet!!

Pènteken folyt köv.

CsakazMTE
Olvasó

Valaki nem tudja hol volt a falco tábor? Sehol nem láttam őket 🙂

pirosfekete
Olvasó

Otthon a fotelban!

PL
Olvasó

Még nincs vége, de meccslabdánk van!

De mondok nektek valamit sárgák!

Ti söpréssel akartatok nyerni!
Ti itt akartatok hálót vágni!
Nem lenne elég a szerény győzelem!
Ti meg akartatok minket alázni!

Hát sajnálom, ez NEM JÖTT ÖSSZE!

Gondolkodjatok el!
Minden tábornak beszóltok!
Nickneveket gyártva a Szolnoki csoportba beléptetek!
Arcoskodtok!
…hogy majd seprés lesz, meg minimum a bajnoki cím!

LÓFASZT MAMA! Csak azt kapjátok meg, amiért megharcoltatok!
Mert a falusi, jobbágy, paraszt csapat odavert ma nektek!

Élvezzétek!
Mert mi élvezzük!

Tisztelet annak a minimalis szombathelyi szurkolónak. Vannak!

Olajheart2
Olvasó

Óriási +1 ezért a két mondatért nagyon igaz!! “Nem lenne elég a szerény győzelem!
Ti meg akartatok minket alázni!”

PL
Olvasó

Köszönöm!
Tavaly Ti is megkaptátok ugyanezt, úgyhogy pontosan tudjátok, miről beszélek…

Johnyx
Olvasó

Innen már csak az lesz a nagy bukta, ha a Körmend elveszíti 🤣

PL
Olvasó

Nagyobb bukta, ha ezzel a kerettel nem lesztek bajnokok.

Talán kevés volt a pénz? Hanga Adit hozzátok haza…

Senki
Olvasó

Miért is?

Pojaca
Olvasó

Rengeteg hiba Konakovtól. Benke nagyon jó kezdés után érthetetlen padon tartása, Somogyi és Kovács vissza nem hozatala. Jobban jártatok volna a Kovács Benedekkel, mint a Clarkkal. Váradi terített betli játéka a végén, Zozónak ma nagyon nem ment. Én ezt írtam pár napja, No Zozo, no party! Nélküle stabil középcsapat lennétek!
A Körmend bátran nyúl a fiatalokhoz, akkor a Konakov miért fosik pályán tartani őket? Ha a végén a Somogyi, Benke, Perl, Kovács, Keller ötössel vagytok fent, nem bukjátok el.

Feherparna
Olvasó

Konakov inkább elbukja a bajnokságot, minthogy a fiataloknak bizalmat szavazzon.

KD
Olvasó

A tanulságok levonásával várnék péntekig/ vasárnapig, mert amit irnék, az nem segitene. Csak annyit, hogy a csapat most mutathatja meg a karakterét, ahogy tavaly Szolnokon az ötödik meccsen. Mindenesetre én még nem temetném a csapatot, aki már elkönyvelte, hogy a Körmend a bajnok, lehet, hogy csalódni fog. Hajrá Falco, irány Körmend!

2lee14
Olvasó

+1. Veszteni való innen már nincs.

Kendeffy Botond
Olvasó

De van, a bajnoki cím.

Bandy
Olvasó

Van kép arról, ahogy Savic dobol?

scarb73
Olvasó

Semleges szurkolóként, rohadt jó ez a döntő!
Izgalmas meccsek, teltházak, parádés hangulat, ilyen meccsekel lehet népszerűsíteni a sportágat!
Grat a Körmendnek, de még nincs vége, már nagyon várom a pénteket! 🙂

Rouge
Olvasó

A pénz nem dob kosarat,
ezt eddig is tudtuk…
de a szakma, az alázat és a tradíció az viszont igen.

A kupát már elbukták,
a bajnoki címet most fogják,
a divatbemutatónak vége, lámpa lekapcsolva, nézők idő előtt haza.

Az agónia elkezdődött,
lassan, de biztosan helyreáll a világ rendje.

Nagy GRATULA Körmendre! 🔴⚫️

Savariás
Olvasó

Akkor ezen logika alapján a tavalyi döntőben is a szakma, alázat és tradíció dobott több kosarat…. ugye?

Johnyx
Olvasó

Helyre állt azzal hogy a Szolnok sehol sincs 🙂

PL
Olvasó

Köszi Rúzs! Pénteken szurkolj! 😊

ldd
Olvasó

Az a jó, hogy nem kell izgulnod…

Csakaszombathely
Olvasó

Rúzsos, valamit összekevertél: nálatok, Szolnokon kapcsolták le a villanyt, nálunk még tart a bajnokság.

Roundmend
Olvasó

Nem dőlt el semmi, de innentől már akármi lesz a vége, két dolog kristálytiszta tényekben mutatkozott meg ma:
1: Nagy volt az arc, mint mindig, de legalább kicsit most alapállásba került
2: Egy kiélezett végjátéknak már az eredményét se várják meg a divatszurkerek, hogy egyáltalán nyernek-e és elindulnak haza, mert ha valakit nem gyaláznak le tükörsimán és nem tudnak fellengzős kéjes fejjel az ellenfél képébe vigyorogni, akkor az már nem is számít olyan jó bulinak Szhelyen!
ANTIHARCOSOK!

Redbid
Olvasó

A híressé lett ál arcok!

Be szoktak nekünk szólni, hogy minek szurkolunk olyan nagy elánnal amikor vezetnek bõven, mintha az MTE lenne előnyben, hát most már értem.
Ők fordított helyzetben hazamennek.
Ennyi 😉

törrögszultán
Olvasó

Kicsi sárga rigók, divat szurkolók!
Meccs vége előt elindultunk haza ..?
Szidjátok az edzőtöket akit egész évben istenként kezeltetek mert az első helyen végeztetek…
No ugye, hogy a pénz nem dob kosarat!!
Épül megint szilverhely!!
Jó mély alapot ássatok!!!
Hajrá Körmend!!!

rickipicasso
Olvasó

Sziasztok, Nagy gratuláció mindkét csapatnak. Emellett köszönöm is a mai estét. Körmendiként nem csak a győzelem miatt. Két kisgyerekem van, akik ma is és szombaton is végig izgultak a meccset és olyat láttak, amit lehet, hogy majd legközelebb csak évtizedek múlva láthatnak. Elővették az otthon ereklyeként őrzött kosárlabdát, amit 2 évvel ezelőtt írt alá az akkori csapat. Megtalálták Fepu aláírását és el sem hitték, hogy ilyen kincs van a polcunkon. Nagyon sokat beszélünk kitartásról, akaratról, csapatjátékról, arról,amit most látunk. Már megérte srácok, ezek a gyerekek rengeteget tanultak ebben a pár napban. Példaképek lettetek, egytől egyig. Aki játszik és az is,aki… Olvass tovább »

Zvezda
Olvasó

Correct!

Endre
Olvasó

Gratulálok a falconak jòl helyt álltak! Akciòs seprű eladò! 😀
Szurkolòk merre mentek a végèn akciòs volt a sör a hordòban?

Redbid
Olvasó

Nem, most készült a Falco sör!
Mentek “adakozni” a hordóba 🙂

ldd
Olvasó

Az szop aki a végén…

Motoros
Olvasó

Nyel.
Mint te🤡🤡🤡🤡

Nanate
Olvasó

Nagy gratula a Körmendnek Szolnokról! Otthon húzzátok be!

Leklibajsza
Olvasó

Történelmet írhatunk. Mi lehetünk az első csapat, aki úgy lesz bajnok, hogy mindent megtesz azért, hogy ne legyen az.

Motoros
Olvasó

Bajszi!
Ha 1.5 milliárdból semmit sem nyertekvaz az évezred blamája lesz🤣😂🤣😂

Leklibajsza
Olvasó

Az 1,5 milliárd euró, csak hogy mindenkinak tiszta legyen!😏

Motoros
Olvasó

🤡💰🤡💰🤡💰

Senki
Olvasó

Mondjuk a végén videózás után 1-1 hát mire való a videó…. Meg keller oda basz és nem azt nézik hogy szándékos e hanem hogy mennyi idő marad vissza….

PirosTakaró
Olvasó

EZ KÖRMEND!!!❤️🖤

Milivoj
Olvasó

Óriási győzelem a pályán és a pályán kívül is, hajrá MTE!

Savariás
Olvasó

Azért a hangulathoz sose feledd hogy ti kaptok egy teljes kényelmes szektort 500 fővel, mi meg egy arasznyi kis helyet kb 150-200 főre.

PL
Olvasó

10%.

Amugy a 180 vendegjegy se fogyott el Körmendre a kozepszakaszba, ugyhogy nem kell reklamálni.

Savariás
Olvasó

Középszakasz, amit mindenki csak túl akart élni sérülésmentesen? Ez komoly érv volt…..

PL
Olvasó

Aki szurkoló az középszakaszban is jár meccsre.

Senki
Olvasó

Ti kaptatok egy csarnokot bérbe,minekünk egy “istálló” van ti adtatok 350 jegyet ti meg 150-200 jegyet ahogy mondod.. miről beszélünk…

SzhelY
Olvasó

sajnos kicsi az istáló de annál hangulatosab

ldd
Olvasó

A jó hír…Durázi Krisztofer a válogatottba való… szívesen látnám az EB.- n …
A másik…a barbárok ha nyernek az szégyen lesz…

Motoros
Olvasó

Mármint a tökfilkóóóó? 🤣😂🤣😂

Szakember
Olvasó

Köszönjük szépen a Falconak ezt a jellemtelen szurkolást! 2 perccel a meccs vége előtt hazaindulni is bizonyítja, mekkora jellemtelen divatmajmok vagytok! Vas megye szégyenei! Jó hír nektek, hogy vasárnap nem fog lehalni a szerveretek, mert pénteken bajnokavatás😉 HAJRÁ MTE!!!

2lee14
Olvasó

Csak a tényleges divatok indultak haza, de azok menjenek is. Pénteken meg lesz ami lesz, úgyis csak magunknak köszönhetjük.

Pbask
Olvasó

+1

ldd
Olvasó

Ami meg van írva, az meg van írva…

Savariás
Olvasó

Nem megvédve senkit, de a nézők hite is elment amit sajnos a játékosoktól vettek át.
Körmend pont fordítva.
Ezért 2:1 oda…..

Rouge
Olvasó

“… Nem megvédve senkit, de a nézők hite is elment amit sajnos a játékosoktól vettek át…”

Mindig a szurkoló ad erőt és hitet a játékosnak.

Kivéve ha divatszurkoló.

Savariás
Olvasó

Tyuk-tojás…..mert ha bármelyik lelketlen vagy belexarik, az bizony átragadhat…..és nyílván nincs 3000 fős B közép egy csarnokban sem.

Katafa
Olvasó

Hova tűntél ratyi SàrgaPàrna ? 😂

MAFCdrukker
Olvasó

Lehet, hogy semlegesként nem illik ilyet írni, de tartom: ez a körmendi szív diadala volt. A jobb Falconak ma legalább 5 labdája volt lezárni a meccset – a Körmendnek elég volt egy esély. A falcosok testbeszédéből nekem az jött le, “nyugi, jobbak vagyunk, meglesz”; a körmendieknek meg Fepu kipontozódásra adott reakciójától Gordon büntető után visszagyötört pattanójáig minden gesztusából az jött le, hogy ez a párharc élet-halál kérdése. A Szombathely tavaly majdnem ugyanilyen helyzetből állt fel – Okornnal. Konakov végigmozizta az elmúlt hónapokat, most már csak hős vagy antihős lehet, középút nincs. Brutális lesz a negyedik meccs.

Meszes77
Olvasó

Vazze Rudi elbasztad a Tippmixem hosszabbítás nélkül nyertünk 😀😀! Mèg nincs vège, de ennél nagyobb esèlyünk mostanában lesz.

Meszes77
Olvasó

Ezen mit kell moderàlni 30 percig,????

Brazzo2022
Olvasó

Gratulàció Körmendre először is. Az én meglátásom szerint mi (a csapat és a szurkolók egyarànt) elhittük, hogy nem veszíthetünk hazai pàlyán, ők pedig elhitték, hogy nyerhetnek. És ahogy visszajöttek -14 ről ők úgy lettek egyre magabiztosabbak, nàlunk meg fehéredtek az arcok, hogy baszki mégis kikaphatunk… Mindezek ellenére meggyőződésem, hogy most nem egymásban kell keresni a hibát, mert edző, másodedző (!) és a játékosok egyaránt benne vannak a vereségben. Össze kell kapaszkodniuk, dacosnak kell lenniük, elővenni a hitet és a tudást, ami bennük van, és pénteken megnyerni a meccset. A 2. meccsen a Körmendnek pár másodperce volt visszahozni a sírból a… Olvass tovább »

Piros Takaró
Olvasó

Mendez,Sp meg mindegyik sárga geci.
Szeretünk titeket!!!😍😍😍😍😍

Háló Szaggató
Olvasó

Mi is téged piros retek 😀

Piros Takaró
Olvasó

xd

Pojaca
Olvasó

Ez egészen hihetetlen. Nem gondoltam volna 14 pontos előnyről. Be kell vallani, nem jó csapat ez a Falco. Szeged ellen 1 vereség plusz egy hosszabbításos győzelem, Alba ellen vereség és 2 egylabdás győzelem, Körmend ellen 2 vereség már és egy meccsre a bajnoki címtől az MTE. Ennyi rossz ját
ék nem véletlen, innentől a Körmendnek áll a zászló!
Gratulálok a Körmendnek!

Ballabolla
Olvasó

Ha szombaton nincs at az utolso masodperces tripla (DE VOLT!), akkor ma valoszinuleg bajnokavatas van…. De ennyin mulhat, es ez a szep a sportban. Vegig aggodtam a mai meccs miatt, rossz erzesem volt, ami sajnos be is jott. Tamadasban gyengek vagyunk es motivalatlannak is tununk, ami igazan szomoru. A vegen ereztem, hogy a szurkolomk tobbsegebol elveszett a hit es ami nagyobb baj, a jatekosokbol is. DE…: Meg nincs vege. Ez a Falco barmire kepes. Siman megtud verni BARKIT es BARHOL. Fel jell venni a kesztyut es behuzni idegenben a meccset. Meg lehet mutatni, hogy ki a jobb. Ma a Kormend… Olvass tovább »

Rolex
Olvasó

Oooo csodálatos kupaezüst(ja bocs ez nem ide)nagyfilkoooo!!!!
Sárgaraaaaatyiiiilk!!!
❤️🖤

Pbask
Olvasó

Ez amugy egy kommentben nem menne?

Háló Szaggató
Olvasó

pirosratyik

WSreborn
Olvasó

Ezt nem hittem volna, igenis létezik a legendás körmendi szív.
Óriási gratula az MTE-nek!
Mi lesz a Szentélyben pénteken atyaég! Belegondolni is durva.
Azt azért hozzáteszem hogy szerintem ez Okornnal 3-0 lenne a Falconak, de ugye a sportban nincs “ha”.
Ték-Ték-Ték viszont van!!!!!

Pbask
Olvasó

Egyetértek. Gasper a 12.helyezett Cibonából bajnok és kupagyőztes csapatot is csinált.
Másik véglet….

Ballabolla
Olvasó

Tavaly meg tavalyelott azert ot szidta megis itt mindenki. Szerintem nem a Konakov hibaja. Az osszes veresegunk 1-3 pontos, ez nem gondolom, hogy szegyen lenne. Nem csak a. Falco van a palyan es ez egy donto.

Petike97
Olvasó

Hát akkor mégis ki a faszomé?14 pont pontot leadunk nem kér időt inkább hagyja hogy tovább szenvedjünk,végjátékban nem kér időt hogy kicsit megnyugodjunk.végig teljesen fogalmatlanul nézte a meccset.Borzasztóan rosszul cserélgetett.Mentálisan nem tud pluszt adni a játékosoknak.Ez az ember nem ide való akármit is mondasz

Ballabolla
Olvasó

Akkor hogy folyott el mindharom idokeresunk a 4.negyedben, ha nem kert idot?….

A motivalasban lehet vannak hianyossagai, ezt alairom, de a jatekosok sajat motivaltsaga sem olyan, amilyennek lennie kellene, nem eleg “ehesek”.

Es dobni sem tud helyettuk pl. triplat.

Roundmend
Olvasó

Okornnal 3-0 lenne, lett volna? Németh Istivel, Trummerrel, Mujanoviccsal, Hainjevel, Toromannal meg nekünk lenne 3-0…Rosszul emlékszem talán, deaz első szhelyi meccsen ti feszegettéttek volna a molinóval hogy “élj a múltban ha fáj a jelen”…

Ballabolla
Olvasó

Pontosan…. Nem a multban kell elni. Ezzel a csapattal kell myerni es ezzel az edzovel. Nektek ugyanez a feladat. Egyszeru ez.

Ha ti fogtok nyerni, megerdemlitek, regota vartok egy ilyen sikerre, hogy ujra bajnokok legyetek. Es ha igy lesz, en mar most gratulalok.

De meg nincs vege.

Natko
Olvasó

Meg is nyerjük,hidd el.A játékosaitok között màr több ember szóban megegyezett más csapatokkal.

Zvezda
Olvasó

Én nem hiszem, hogy a Körmend fog nyerni. Tény és való megérdemelnék az elmúlt meccsek alapján. De a Falco a jobb csapat. A kosárlabdában 95%-ban a jobb csapat nyer.

Redbid
Olvasó

Azért ha ebbe kicsit belemegyünk, akkor bajban leszel 🙂

Lehet, hogy a Falco a jobb csapat, sőt akár ezt ki is jelenthetjük a keret alapján, de egyenlőre az események meg azt mutatják, hogy most a Körmend sokkal inkább csapat mint a Falcó, nem? 🙂

És a sokkal inkább csapat, a jobb csapat nem??
Nem lehet, hogy ezért van az 1:2? 🙂

caseyjones
Olvasó

Így is tele van ez a szezon meglepetésekkel – a Szeged kupaszereplése, a Falco kupaszereplése, a Kecskemét kupaszereplése, a Kecskemét négy közé jutása, a Szolnok korai kiesése a rájátszásban, a PVSK kiesése, a DEAC kritikán aluli szereplése -, ha a Körmend megnyeri a bajnokságot, az hab lenne a tortán. 😃 (Elvégre szerintem mindenki IS a Falcót tartotta esélyesnek az aranyéremre a szezon során.)

caseyjones
Olvasó

Hatalmas gratuláció a Körmendnek! Innen azért még visszahozhatja a Falco, de nem lesz egyszerű!

Pina_Noir
Olvasó

Fényjátékos, reflektoros NBA-s Falco bevonulás, a végére meg NB II-es meccsbefejezés.

Sárgarabszolga
Olvasó

ezek vagytok szombathelyike.sz.r divatok!!!
Hova mentek????? 😀 😀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés