Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnokról igazolt a DEAC

Négy év után vált csapatot Pongó Máté.:

:

A kulcsjátékosok szerződéshosszabbítását követően az első nyári igazolása is megvan a DEAC kosárlabdacsapatának, Pongó Máté Szolnokról érkezik a Debreceni Egyetem alakulatához. A bajai születésű 30 esztendős játékos komoly A-csoportos tapasztalattal rendelkezik, az elmúlt négy szezont az Olajbányász együttesénél töltötte, de azelőtt a PVSK és a Kecskemét csapataiban is megfordult. Az előző szezonban kupagyőzelemig és bajnoki ezüstéremig jutó irányító kétéves szerződést írt alá a debreceniekkel.

Négy nagyon szép évet töltöttem az Olajbányásznál két kupagyőzelemmel és két bajnoki döntővel. A klubbal és a szurkolókkal is nagyon jó kapcsolat alakult ki, rengeteg barátot szereztem Szolnokon, sok szép emlékem van az elmúlt időszakból, így abszolút jó szájízzel távozom. Nem volt egyszerű, de a családdal közösen végül a változás mellett döntöttünk, a Debrecennel pedig a kezdetektől egy hullámhosszon voltunk a felvázolt tervek tekintetében. Nagyon sok jót hallottam a DEAC-ról, a Debrecenben folyó munkáról és a körülményekről, nagyon várom már, hogy elkezdjük a közös munkát

– mondta átigazolása kapcsán Pongó Máté.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Olajheart2zterulezMarillionmilanka487Xero Recent comment authors
Olajheart2
Olvasó

Nagyon sajnálom,hogy nem maradtál Máté! Minden jót kívánok! Hajrá Olaj

Marillion
Olvasó

Egy top edzőt sikerült találnotok és meg is tartani….ezek után engem meglepett hogy nem maradt Szolnokon /nemzetközi kupa szereplés is/…de ő tudja!

zterulez
Olvasó

Pénz.

milanka487
Olvasó

Sok sikert Máté, köszönünk mindent!

KisArany
Olvasó

Biztam benn, hogy a Zetébe jön!

heraklith
Olvasó

Olcsóbban lehet sokkal jobb legióst találni nála. A 4 légiós szabály miatt kétszer annyit kérnék a használható magyarok, mint amennyit egyébként érnek (értsd: amennyiért találsz hasolnó képességű légióst).

Zetesziv
Olvasó

Zetébe remélem jobb jàtékos jõn

WSreborn
Olvasó

Sok sikert Máté! Köszönünk mindent! Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy elmegy, meg kellett volna tartanunk.
Nehéz lesz mással betölteni ezt a sokszor hàlàtlan de annàl fontosabb szerepet.

moldi56
Olvasó

Hát az biztos,hogy a körülmények Debrecenben kiválóak.Ott más baj van.Máté szerintem nem jó helyre ment.

Milivoj
Olvasó

Aki tőlünk eddig odament (Polyák, Tóth, Williamson), az elindult a lejtőn

Xero
Olvasó

Hát igen, de Pongó màr nem fiatal, családos ember. Gondolom már nem az a legfontosabb neki, hogy a kosárlabda karrierjében a legtöbbet fejlődjön, hanem hogy a lehető legtöbbet vegye ki belőle, amíg még aktív.. (ezzel szerintem nincs semmi gond)
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mennyire éri meg csilliárdokat költeni az edzőre, ha utána nem marad elég játékosra. Vajon tud-e így várat építeni..? Ha igen, akkor megnyithatja az utat a minőségibb edzők felé a magyar bajnokságban..

Milivoj
Olvasó

Persze, abszolút akceptálható Máté döntése, igazi sportember, rengeteget tett az Olajért…, a másik felvetésedre én is kíváncsi leszek, Vidin magasabb polcos edző, mint amilyen csapat vagyunk, de egy ilyen edző képes arra, hogy minden játékosból kihozza tudása maximumát…, már idén is ordító különbség látszott ahhoz képest, amit Szarvas kihozott belőlük

WSreborn
Olvasó

Sajnos ezen én is gondolkodtam, hogy ok hogy megtartjuk az edzőt nyilván nem kevés pénzért, de ha mellette nem telik jó játékosokra akkor mindössze a szarnak adtunk egy pofont….

Xero
Olvasó

Meglátjuk. Szerintem simán lehet, hogy a végén jól jöttök ki ebből. Vagy legalábbis pozitív irányba billen majd a mérleg. A rossz edző, jó játékos kombó láthatóan nem jó leosztás. 🙂 Ha be tud állítani mindenkit a sorba, és kihozni belőlük, ami bennük van, akkor újra lehet egy szép szolnoki év. Persze, bajnokságot nyerni.. na az egy nehéz ügy..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés