Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnokon már ma is lehet jegyet venni, de nézők számát korlátozzák

Türelmet kérnek a klub vezetői.:

:

2020. május 1-én szombaton 18.00 órától, már a szurkolók is megtekinthetik a Szolnoki Olajbányász – DEAC bajnoki elődöntőt is.

Elfogadva a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének ajánlását, a fertőzésveszély csökkentését és a sportolók és sportszakemberek védelmét figyelembe véve csökkentették a nézőszámot és előírták a maszk kötelező használatát – írja hivatalos honlapján az Olajbányász.

A Tiszaligeti Sportcsarnokban ezért kötelező lesz a maszk viselése a szurkolók számára, valamint tilos lesz az érintkezés a nézők és a mérkőzés résztvevői között. Emellett a szombati mérkőzésen még korlátozott lesz a beengedhető nézők száma. Ez azt jelenti, hogy 1300 szurkolónk nézheti meg a helyszínen az összecsapást.

További kormányzati enyhítések esetén a későbbiekben ez a létszám fokozatosan növelhető lesz.

Felhívják a szurkolók figyelmét, hogy az idei szezonra megváltott bérletek továbbra is a 2020/21-s szezonra vonatkozó szabályok alapján érvényesek.

Ezúttal is biztosítják a szurkolóik számára az előzetes jegyvásárlást. A pénztárak az alábbi időpontokban lesznek nyitva:

Pénteken 14 – 18.00 óráig
A mérkőzés napján, szombaton a csarnok pénztárai 17.00 órától nyitnak.

A beléptetés új szabályai, valamint a korlátozott befogadóképesség miatt a csarnokba való bejutás a megszokottnál hosszabb időt vehet igénybe. Ezért kérik a szurkolóikat, hogy türelemmel várják ki, amíg kollégáink ellenőrzik a belépésre való jogosultságot. Egyúttal javasolják, hogy a tumultus elkerülése érdekében a megszokottnál hamarabb érkezzenek a sportcsarnokhoz.

A Szolnoki Olajbányász egy pontos szabályzatot is közzétett: 

A mérkőzéssel kapcsolatban az alábbi szabályok vonatkoznak a szurkolókra. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ezek betartását ellenőrizni fogjuk.

A kormányzat döntésének értelmében a 18 évnél idősebb nézők csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be a mérkőzésekre. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre!

A 18 évnél fiatalabbak számára nem kötelező a védettségi igazolvány a belépéshez. Azonban életkorukat nekik arcképes igazolványuk felmutatásával kell igazolniuk.

Játékosaink egészségének védelme érdekében a csarnokban a szurkolók számára kötelező a szájat és orrot takaró maszk viselése!

Kérjük Önöket, kizárólag akkor váltsanak jegyet, ha már rendelkeznek plasztik védettségi igazolvánnyal. Azok a 18 évnél idősebbek, akik a védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni, nem léphetnek be, s a megvásárolt jegyük árát sem áll módunkban visszatéríteni.

A bejáratoknál kollégáink mérni fogják a testhőmérsékletet. Akinél a mért érték eléri a 37,5 Celsius fokot, azt nem léphet be a csarnokba!

Kérjük a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőket használják!

A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus nem megengedett! A játékosokkal való fizikai érintkezés tilos!

A játéktérre, valamint a csarnok elzárt területeire belépni tilos!

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés