Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Szolnokon is nyert a Falco

Tökéletes hetet zárt a címvédő.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 69-85 (22-21, 14-23, 14-19, 19-22)

Bajnokság, 10. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Benczur Tamás, Nagy Viktor, Pozsonyi László (Hartyáni Zsolt)

Szolnok: Clay 7, Little 12, Pallai 5/3, Thomas 9/3, Wiggins 8. Csere: Pongó Má. 3/3, Lukács 9/3, Arabo -, Eads 14, Rudner 2, Révész -.

Szombathely: Pot 13, Tanoh Dez 2, Benke 7/3, Tiby 14/6, Keller 10/3. Csere: Verasztó -, Jordano 6/6, Krivacevic 6, Takács -, Barac 4, Pongó Ma. 8/6, Perl 15/3.

Pot büntetőivel vette kezdetét a mérkőzés, Keller ziccerrel jelentkezett, Benke tempója hullott a gyűrűbe. Lukács büntetőivel 3 és fél perc után a Szolnok is feliratkozott az eredményjelzőre, Pot csinált 2+1-et, Clay volt pontos a vonalról, háromszor. Tiby dolgozta meg Lukácsot, Little Benkét verte meg, Barac két büntetője után Little egy tempót süllyesztett el (9-13). Perl ziccerezett, Eads válaszolt, aztán egy 2+1-et is bemutatott, Pongó Marcell tört be remekül. Tanoh Dez szerezte meg első pontjait, Thomas talált be kintről, Rudner egyenlített. Perl tempója után Pongó Máté dudaszós triplája zárta a negyedet. 22-21

Krivacevic dobott akrobatikus ziccert, Lukács felelt azonnal a túloldalon, Thomas értékesítette büntetőit. Pongó dobott nagy hármast, majd Krivacevicet is megtalálta a festékben, Miodrag Rajkovics időt kért. Jordano hármasával folytatódott a játék, Wiggins egy pontot a vonalon hagyott, Jordano megint nem hibázott távolról, így az Olaj időt kért (29-34). Clay küldte helyére a büntetőit, Tiby zsákolt, Pot is hibátlan volt a vonalról, Eads kosara után kért időt Milos Konakov. Keller zsákolt, Pallai szórt egy hármast, de Keller azonnal visszadobta ezt. A félidőt Tiby kosara zárta, így 8 pontos előnnyel vonult a szünetre a Falco. 36-44

Eads nevéhez fűződtek a félidő első pontjai, Tiby talált be a sarokból, Pot dobott könnyű ziccert. Keller bedobott büntetője után technikait kapott, Eads dobta be a megítélt büntetőt, Perl tempója ért célt (39-52). Little fejezett be szépen Benke mellett, Tiby két büntetőt dobott, Benke is, Lukács a sarokból volt pontos. Tiby válaszolt, Perl kosarával már 17 pont volt közte. Krivacevic dolgozott meg keményen két pontért a festékben, Lukács zsákolt, a negyed utolsó pontjait Thomas szerezte. 50-63

Keller értékesített két büntetőt, Little tört be nagyszerűen, Eads dobta át Benkét. Little büntetőivel jött be 10 pont alá az Olaj, Barac tett fel könnyű ziccert, Pot két büntetővel növelte tovább a differenciát. Wiggins szerzett két pontot, Eads Keller felett süllyesztett el egy tempót, Benke szórt egy triplát. Wiggins dolgozott nagyszerűen Keller mellett, Pot mutatott be egy 2+1-et, Little és Clay kosara után kért időt Konakov (66-75). Perl talált be távolról, Wiggins egy pontot a vonalon hagyott, Perl viszont nem hibázott. Pongó hármasa gyakorlatilag lezárta a lényegi kérdéseket, így a Falco az Alba után, a Szolnokot is legyőzte. 69-85

247 hozzászólás

247
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
49 Comment threads
198 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
61 Comment authors
Tadamolajos001EvandroGarrett27Rózsabimbó Recent comment authors
Csakajót
Olvasó

Azért egy-két dolgot nem értek. Nyilván most is lesz, akinek nem tetszik, de hát ez van. Amikor a FALCO nem jó játékkal szoros meccsen kikapott itthon a Malagától a BL-ben, és hiányérzetünk volt, majd kikaptunk Szegeden (elvileg nem azonos célokért küzdünk), majd szintén kifogásolható játékkal vesztettünk Görögországban BL-meccsen, és néhányan leírtuk, hogy tudjuk hogy ennél több van bennünk, és hogy ennél több kell, meg hogy több játékos formáján kívül játszik (ugye pl. az 1/6-os dobások nem jók , és a 4+ eladott labda), akkor jöttek sokan azzal, hogy “fúj mit csinálunk, 1 vereség és a csapat ellen fordulunk, stb…). csak… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Nagyon kevés filcos tette szóvá a szegedi vereséget, volt aki bújdokolt is….

Rózsabimbó
Olvasó

Leszállhatnátok már arról a magas lóról, igaz csak egy póni az, de akkor is! A Malaga elleni vereség segíteni fog!

albc
Olvasó

Majd akkor fognak , mikor már nem lesz az öreg .

Csakajót
Olvasó

te vilagbarma román

Csakajót
Olvasó

te csapatod mikor játszik a Malaga ellen ? (az ellen a Malaga ellen, aki augusztusban a Real Madridot is megverte, és spanyol kupanyőztes, bronzérmes. ) álmodozz csak…tavalyi heti tipped is bejött, mert annyira értesz ehhez… bohóc, barom, antimagyar vagy

Csakajót
Olvasó

tavalyi= múlt , bocsesz, szóval a dátumot írd 😀 😀 😀

Rózsabimbó
Olvasó

Sárga a sálad…….remélem tudod a folytatást!

Vulcano
Olvasó

A Malaga egyébként nemrég elvette a Real veretlenségét, akik addig a bajnokságban és az euroligában 15-0-al álltak…
De ez a két idióta ezt honnan is tudná.

albc
Olvasó

Mondtam már, hogy élőben személyeskedj! De akkor garantálom, hogy több kommented nem lesz itt.

Csakajót
Olvasó

Az a póni még mindig sokkal magasabb, mint a te törpe csivavád !

olajos001
Olvasó

Most olvasom, hogy tegnap volt a fogyatékosok világnapja! Hát akkor nem lehet, hogy erre akarták felhívni a figyelmét? 🙂

olajos001
Olvasó

Grat a Falconak. Simán vertek minket, ha 30-cal kellett volna győzniük, annyival győztek volna.

Nálunk az edzőt azonnal el kell küldeni, viheti magával Clayt és Wigginst is. Helyettük egy komolyabb irányító, Szasza meg próbálja meg!

Szurkolás szokásos, semmi extra, ami egy Olaj-Falcon eddig ne lett volna! Ákoska kicsit fejben gyenge, ezt tudtuk eddig is. Pedig nem is őt szidta a tábor, Uri Geller volt emlegetve! De ez se tetszett neki! De legalább a meccs után nem jött ki nyújtani! Csak tanítható! 🙂

Hmafino1
Olvasó

És erre még büszke is vagy! Hát bravó!

Evandro
Olvasó

Hallom a csürhe megint hozta a szintjét. A szolnoki vezetőség hozzájárulásával, akiktől semmilyen elhatárolódás nem érkezett a szégyenteljes viselkedésre.
Ilyenkor kéne bejönnie az MKO$Z-nek. Báder “úr” szerint jó ez a minta? Jó reklám ez a sportágnak? Ez proli stílus sok kisgyermekes családdal fogja megszerettetni a kosárlabdát, vagy inkább tovább állnak és keresnek más lehetőséget?
1 hónap telt el a Voja incidens óta, de továbbra se sikerült összeülni az FB-nek és bármilyen szankcióval sújtani az olajkát. Persze ahhoz dolgozni is kellene valamicskét, érhető. Jó ez langyos középszar itt mindenkinek.

albc
Olvasó

Sírjál csak. Régebben sokkal durvább dolgok mentek, és mindenhol. Ez nem színház, mint fehérváron. Milyen voja incidens? Tényleg tolták a nőjét.

Evandro
Olvasó

A 2. vagy aki a fehérvári színházzal jössz. Mondtam én olyat, hogy az a követendő példa?
A régen minden jobb vót mantra. Jajj. Legnagyobb bullshitek egyike.
Kit érdekel? Számos mód van arra, hogy belemásszanak a fejébe, anélkül, hogy morálisan aggályos lenne.

albc
Olvasó

Hát inkább káromkodás, mint a nyugdíjas otthon. Nem bullshit divatmagyarkám. Most már egy kis autistázástól is ki van a nép, holott még igaz is. Anno meg dobta a büntetőt a góbi ricsi,azt mondta neki az ivkó hogy vigyázz ha bedobod gond lesz, aztán volt is este fekete merci, hogy csak egy példát mondjak.

Evandro
Olvasó

Ahogy érzed kicsi szittyám. Akiben nincs morális iránytű, hiányzik belőle az empátia, azt megértem, hogy nosztalgiával gondol arra az időszakra.

albc
Olvasó

Nem kell olyannal empatikusnak lenni, aki visszaél a helyzetével. Mint az autista.

Mendez
Olvasó

Te is pontosan ugyanígy teszel, névtelenül és arctalanul autistázod.
Állj oda elé és mondd a szemébe.
Megnézném ahogy összehajtogat, mint egy lufit. ????

Tadam
Olvasó

Albc.
Látszik ki mit hozott otthonról…????

albc
Olvasó

Ez nem erről szól.

Vulcano
Olvasó

Na azt én is megnézném.
Szerintem Ákos csunyán nézne rá, ez az albc gyökér már akkor összehugyozná magát.

albc
Olvasó

Nem tud csúnyán nézni, mivel egy hisztis gyerek te divat geci.

albc
Olvasó

Élőben és elég hangosan kapta.

Garrett27
Olvasó

Gondoltam hogy simán nyer a Falco, mert mi jelenleg nem ezen a szinten vagyunk, de hogy lett volna esélyünk ha csak kicsivel kevesebb az eladott labda, a kihagyott büntető, a ritka gyengén dobott hárompontosokról nem is beszélve, az több mint bosszantó. Sajnos a légiósaink, Thomast kivéve, még az Olaj szintjét sem ütik meg. Eads ahhoz képest amit anno beharangoztak róla, nekem nagy csalódás. Wiggins súlytalan centerben, Little meg teljes középszer, nem légiós szint. Aztrán meg itt van Clay, aki streetballozni próbál, csak nem tud. Szaladgál körbe-körbe, dobásai felejthetők, a védelmet meg képtelen megbontani. A légiós kontingens kritikán aluli teljesítménye mellé,… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Hajrá Malaga!

Wombat
Olvasó

Igazi magyar kosárdrukker vagy

Mendez
Olvasó

Nem mintha különösebben meghatna, hogy kinek szurkolsz, de még ahhoz is ostoba vagy, hogy felfogd, ha kiesik a Falco annál rosszabb lesz nektek, nem kell hét közben utazgatni és meccseket játszani, nyugodtan készülhet a hétvégi bajnokikra.
Aztán csúnyább lesz a vége, mint az elmúlt két meccs volt.

Rózsabimbó
Olvasó

Csak a Malaga!

Hmafino1
Olvasó

Hú b+! De buta vagy!

Csakajót
Olvasó

az hát, annyira, hogy nem is érti, nem is érzi, hogy mennyire égeti magát. Nincs mivel felfogja…De hát ilyenek is elférnek ebben a nagy világban. (Vagy ugye magyarellenes, az 1 magyarázat )

Mendez
Olvasó

Szegény Laposvár kolléga újabb kedvencei térdeltek le az elmúlt héten. 🙂

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak, régen néztem ilyen nyugodtan Szolnok meccset, pláne idegenben. Tévedtem, hiába csak a 11-es játszott és a 10-es nem, mégsem volt több esélye a Szolnoknak. A hazaiaknál szorgos iparosok játszottak, daráltak, de ez ezen a szinten kevés. Igazán senkitöl sem kellett extra, igy is sima volt.Jöhet szerdán a Malaga, ott mi leszünk a Szolnok, az esélytelenek nyugalmával játszhatunk. Remélem egy szoros meccs összejön és tízen belül leszünk. Hajrá Falco!

Aranyalba
Olvasó

Sajnos az idei tényleg az utóbbi 10 év leggyengébb bajnoksága. A mi 10-1ünk is csalóka, a Falco meccs megmutatta hol a helyünk. Egyáltalán nem emelkedünk ki, csak a szoros meccseket behúztuk idegenben (Szeged, Pécs, Paks) . Tegnap például az első félidőben 4 légiósunk 7 pontnál járt. Persze Őket nem cserélném a ma látott szolnokiakra, mert nálunk 4 azért magyar szinten jó. De akik itt azt írták, hogy jó kis döntő lesz, azok szerintem nagy tévedésben vannak.Ez a Falco még azt is elbírná, ha beesne 2-3 sérülés és Jordano jelenleg kb Wiggins szint 🙂

JR.BENITEZ
Olvasó

Jordano kb Wiggns szint??? Uhhh ember totál vakon vagy ne haragudj hogy ezt írom. Kb 5 meccsen húzott ki minket a slamasztikàból a semmiből bedobàlt triplàival. Falcon kívül bárhol húzó ember lenne ebben a bajnokságban. Tipikus Cowels amúgy. Ő is csak triplát dobált. Aztán megsérült Brown és Pót, játszott 30 percet és extra volt. Én biztos nem cserélném Jordanot, nagyon kell nekünk. Ez a csapat közel 50et vert pár nap alatt az Alba, Olaj duóra, és Jordano simán játszik 20 perceket. Nálunk nem adják ingyen ezeket a perceket. Korábban Barac volt a szídàs tárgya. Csak azt elfelejti mki hogy amikor… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

És még egy! Tanoh Dez Andrist sokat láttuk tavaly játszani fiammal, amikor nem volt Olaj meccs, mentünk ki Honvéd meccsre főleg miatta.. mert sok kosárlabdázó budapesti gyereknek volt példaképe a tavalyi szezonban, és miatta ültek a lelátón a gyerekek.. Lehet mínuszolni, de nem vagyok meggyőződve, hogy a fejlődése érdekében jó döntés volt a falco ( nem is értem minek kellett nekik, mikor ők Magyarország legjobb utánpótlás nevelő bázisa..) Ha azért ment oda Andris, hogy bajnokságot és kupát nyerjen akkor értem.. különben nem.. Természetesen más szerepben volt a tavalyi sikeres Honvédos évében, de szerintem még egy-két évet lehet jobb lett volna… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Ugyanígy látom, tavaly nem egy 20 pontos meccse volt, sorsdöntő pillanatokban volt vezér, most meg egy ifiből felkerült megszeppent fiatal benyomását keltette, igaz, nem is nagyon passzoltak neki…, mondjuk a fizetése legalább 1M-el több havonta

agyas
Olvasó

Tanoh Dezt senki nem kényszerítette. Azt értem, hogy egy szolnoki azt szerette volna, ha oda megy. A mai meccs Andrist látszott igazolni.

Olajheart2
Olvasó

Te jó ég… komolyan ezt tudtad leszűrni.. h jöjjön Szolnokra ezt szerettem volna..
na ez a nem semmi..

donnarumma
Olvasó

Akkor hova kellett volna mennie?
A Honvédot kinőtte a Falco meg sok neki???

donnarumma
Olvasó

Nézőpont kérdése…
Azért Andris jelenleg minden edzésen profi játékosokkal edz.Megküzdhet minden labdáért-kosárért.Nála jobbaktól rengeteget tanulhat. Arról nem is beszélve, hogy a Bl ben milyen játékosok ellen játszhat! A védekezése már most klasszisokkal jobb, mint 1 évvel ezelőtt! A profi mentalitást az is jellemzi, hogy szeretik a kihívásokat-Andris is ilyen.
Hanga is játszhatna Fehérváron és dobhatna minden meccsen 30 pontot…
Szerintem Andris nagyon jó helyen van(a fejlődése szempontjából)

Wombat
Olvasó

Tanoh Dez Andris a fejlődése érdekében jövőre a harmad osztályba igazol, hogy a fejlődése érdekében 50 pontokat dobhasson, meccsenként 42 percet játszva. Hiszen ez mindennek a fokmérője. Mindezt csakis a fejlődése érdekében.

Xero
Olvasó

Már vártam, hogy valaki hozza a Tanoh-témát.. 😀 A tegnapi meccs óta még nem jött elő.. A kosárlabda csapatjáték.. Nem biztos, hogy csak attól fejlődsz, hogy azt csinálsz, amit akarsz a pályán. Nem mindegy, hogy edzésen egy Perl Zolin, egy Pongó Marcin vagy egy u20-ason védekezel. Pl. védekezésben egyre jobb a srác. Én látom a fejlődést rajta a szezon eleje óta. Ha figyelted, 1 félidőn keresztül rá volt bízva az Olaj irányítója.. Először ezeket kell jól csinálni itt, aztán kapni fog más feladatot. Ha idén bizonyít, akkor jövőre talán “felnőtt játékosként” számol vele Milos. De ezeket a lépcsőfokokat itt végig… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Szerintem itt mind a hárman nagyon rossz szemüvegen keresztül nézitek a véleményemet, de nincs ezzel baj szívetek joga így tenni, ahogy nekem is leírni a véleményemet!
Wombat, Xero nyugodtan gúnyolódhattok.. Szót nem írtam dobott pontokról.
Szívből kívánom, hogy nektek legyen igazatok, és sikerüljön neki olyan szintre eljutni magyar vagy külföldi viszonylatban, ahova adottsága, tehetsége predesztinálja!

donnarumma
Olvasó

Tényleg érdekelne! Miért választott rosszul? Mi lenne neki a jó? Hol kellene lennie most?

Olajheart2
Olvasó

Leírtam véleményem nem írom le újra ne haragudj. Nem tényként mondtam, hogy nem jó a Falco! Annyit mertem leírni, amire ráugrottatok, hogy másnak látom, mint tavaly, és véleményem szerint látva nagyon sok utánpótlás meccset, ahonnan megérkeznek a felnőtt bajnokságba és minden megváltozik .. és abban a kezdeti nehéz időszakban sok függ attól, hogy mennyit játszanak.. és itt a tehetségesre gondolok.. játszani játszani játszani meccseken sokat.. mint anno Perl és Váradi.. ezért sajnálom, hogy odajutott a magyar bajnokság, hogy noname nulla senki légiósok játszanak magyarok helyett.. én személy szerint biztosan csökkenteném a légiósok számát.. látva a csapatok többségében milyen légiósok játszanak..… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Nem gondolom, hogy bántóan “ugrottam” a témára.Nem ez volt a szándékom.Azért is írtam, hogy nézőpont kérdése!
mellékesen jegyezném meg:
többet játszott mint Jordano, mint Barac, vagy mint Pongó!
Ugyanannyit játszott mint Keller vagy Pot.
Ja és többet játszott mint nálatok Pallai(lehet hogy Ő is rossz helyen van és a Honvédba kellene játszania 34 perceket?költői)

Olajheart2
Olvasó

Pongó Marcinak is többet kellene Pallainak is, és minden magyarnak.. minőségi légiós kell a bajnokságnak mert tőlük tanul a magyar.. de én úgy látom évről évre egyre gyengébb légiósok fordulnak meg a magyar bajnokságban.. jönnek és mennek.. nevükre se emlékszünk.. a magyarok maradnak … nekem nem előrébb való egy senki amerikai aki előtte azt se tudja hol van Magyarország egy magyarnál..

Kovari Andras
Olvasó

Azert nem mindegy, hogy kikkel edzhet hetrol hetre. Sokkal tobbet tud itt fejlodni mint egy Honvedban. Ott valoban tobb labdaja volt egy meccsen de ha Hanga peldaul Szolnokon jatszik akkor van egy 25 pontos atlaga de mivel a Madridban meg a Barcaban nyomta igy 7-8 pontos atlaga volt. Elhiheted jovore meg tobb szerepe lesz neki es szepen fel lesz epitve.

MindigNO
Olvasó

Egy mondat. Rajkovic agresszív, alkoholista ember. Minden edzésen balhé van. Nincs csapatjáték, ennyi a gondd.

oilers
Olvasó

Foci analógiával nekem az edzőnkről Leekens jut eszembe. A magyarok mellé inkább 3 extra hajtós légiós, de mi most igazoltunk egy ötödik közepeset. Ez nem a szerezhető csapat receptje.

Olajheart2
Olvasó

Pont ez beszéltük szurkolótársammal meccs után..
Inkább 3 jó légiós, és a magyarjainknak több játékpercet játszanak, mert egyáltalán nem rossz a magyar magunk..
Más.. valóban gyenge a légiós kontingens.. de a bajnokság is rémséges.. falco alba…
Aztán bármi lehet még ezzel a csapattal is..
Én semmit nem tudok belső dolgokról, de azért messze még a bajnokság vége ahhoz, hogy ne próbálják meg rendbe tenni!!! Remélem sikerül!!
Csak az Olaj!!

oilers
Olvasó

Ha nem megyünk vissza nagyon az időben, a Subotics, Durham, Barnes hármasra simán lecserélném a mostani ötöst.

Olajheart2
Olvasó

Mi is mondtuk Őket!!

Benito31
Olvasó

Hát, gyerekek, énis már 2000 óta sokmindent megéltem, de egy ekkora semmilyen, lelketlen, enervált szar légióskontingenst még nem basztam! Rajkovic, én nem tudom ki találta, mit látott meg ebben az emberben, de igen, amikor valaki tényleg a 16.percben veszi észre, hogy jagechát van egy Ádi, gyere játsz egy kicsit, az gázos! Az, hogy egggggyetlen egy értelmezhető figurát nem láttam az egész meccsen, az is gázos. Most egy egyszerű elzárás leválástól, amit kb. maguktól próbálgatnak kialakítani folyton, mert már 7. életévükbe megtanították nekik, had ne oboázzam le magam. Hány olyan helyzet ugrik be bárkinek, amikor pl. egy üresen álló emberig játsszák… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Semlegesként azt sajnáltam, hogy a meccs mindössze egy félidőig volt izgalmas.

nazol
Olvasó

Helló Pupákok! Több dolog is van. 1. Játék: borzalmas. Mmint az Olajnál. Ez a Falco Perl és Benke nélkül is rommá verne minket, ha igazán felpörög. Mondhatnám, hogy ha felvenném a mezt és rám jönne ki az open, többször beverném, mint ezek a tucatlégiós szarok. Csakhogy nincs open. Mert játék sincsen, lófasz sincs. A légiósoknál már csak az edző szarabb Szolnokon. Nulla elképzelés, nulla kidolgozott figurák, nulla. Akinek megy, vagy harcol, lecseréljük. Az nagy szerencsénk, hogy idén olyan fos mindenki, hogy talán beférünk a 8ba. Falco: félgőzzel, simán, minden izzadságszag nélkül átlépett rajtunk. Gratulálok nekik. Szurkolás: pásztor már elmondtam, itt… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Minden szavad arany…

YoWassupFam
Olvasó

Most se teljesen a pc-ről van szó. Kálmán lacika hány meccset és aranyat nyert nekünk? Na és Dzunics , Mészáros, Czigler? Ákos és Voja mikor hagyott úgy ott minket mint Ivko? Itt egyesek vagy csak pár éve járnak meccsre leszarva a történelmünket vagy szimplán fejben ilyen szinten vannak. Amíg nincs normális játékunk mint pl az Albánál és a Falconál addig jöhet ide akárki nem fog semmi se történni. Csak példának: ott a Clippers Hardennel, PG13vel és Leonarddal. Egy fos az egész mert nincs normális team systemük… ez kinek a dolga kiépíteni? Hát nem a játékosoké… nem lenne szar ez a… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Rajkovics szakmailag nem lenne rossz edző, szerintem pontosan tudja, hogy mit szeretne viszontlátni a pályán, DE(!) minősíthetetlen stílusa van, a játékosok nehezen viselik, ezért – ha esetleg van is bennük több – belesz@rnak az egészbe…, valamit csinálni kell, mert a bajnokság végéig nem lehet fenntartani ezt az állapotot

YoWassupFam
Olvasó

Lehet tudja mit akar látni csak épp játékot nem tud rá kitalálni. Ugyan úgy nézünk ki team system szinten szeptember eleje óta ahol még csak edzőmeccsek voltak. Nincs játékunk és nem hiszem, hogy ez a játékosok dolga. Az itt lévők közt (wigginsen kívül) már mind megmutatta , hogy egyénileg nem rosszak. Edző kell akinek nem annyi a pedagógia , hogy Pallai Tomit(!!!) lekurja mint az állat azért mert egy kemény blokkba fent akadt és kaptunk egy 3ast… olyan edzőt aki ki is tudja viteleztetni azt amit látni szeretne ergo kitalál rá egy játékot. Jelen pillanatban a bajnokságban a kompetens edzők… Olvass tovább »

Parus major
Olvasó

Ma az edzőtökben több tüzet láttam, mint a pályára lépő játékosokban összesen. De ti látjátok jobban, mi a szitu nálatok. Szerintem az önmagában nem baj, ha az edző üvölt időkérésnél, csak legyen oka és legyen következetes. Végülis nem cserkészcsapatot vezet.

Milivoj
Olvasó

Nem az a baj, hogy van benne tűz és üvölt a meccsen, Potocnik is ilyen volt…, a gond, hogy a hétköznapok is tele vannak feszültséggel, nemcsak a játékosok nem tudják elviselni, hanem a klub vezetői, alkalmazottjai se nagyon

Mogyi19
Olvasó

Akkor miért nem tesznek lépéseket?

Milivoj
Olvasó

Valami látszatintézkedés állítólag volt már, de nem sok eredménnyel…, Csősz egy kiváló gazdasági szakember, de alapvetően opportunista és konfliktuskerülő…, meg nyilván egy felelőtlen döntésnek komoly anyagi következményei is lehetnek, az meg Potocnik után nem fér bele

Mogyi19
Olvasó

Világos, köszi.

YoWassupFam
Olvasó

Szerződést felbontani csak úgy nem lehet ill ha meg is teszed az anyagilag nem tuti , hogy megéri lásd Poto. Sok helyen pont ezért nem cserélnek mert nincs keret kifizetni azt az összeget amit a szerződés bontás vonna maga után.

YoWassupFam
Olvasó

Persze semmi baj nincs önmagában azzal ha üvölt timeoutkor ha van oka rá de azt ne vulgárisan tegye egy 22 éves játékossal akire amúgy a legkevesebb panasz van és minden meccsen szívét, lelkét kiteszi… persze wiggins csak pacsikat kapott… érted mire gondolok?

Parus major
Olvasó

Igen értem. Okornnal ugyanezt éltük meg Szombathelyen, nekem se tetszett. De ha azt nézzük, hogy azok a fiatalok, akiket leüvöltött, vagy betörtek és profitáltak a vasszigorból, mint Krivi, vagy azóta máshol sem váltották meg a világot. Gasper sokszor pokróc stílusával lerakta az alapjait egy olyan csapatnak, ami azóta megnyert mindent. Végülis valószínű neki volt igaza.

Parus major
Olvasó

Igazad van, ne legyünk álszentek. Falco-Albán 30 pontos vezetésnél szólt a “seggem törlöm egy szolnoki sállal” és hasonlók. Keller Ákit meg lassan bármivel ki lehet akasztani sajnos. Az más lapra tartozik, hogy eddig még nem láttam technikait azért, mert a füléhez teszi valaki a kezét. Szerintem az edzőtöknek adjatok még időt, ha már Potocsniknak ennyit adtatok, de ezek a légiósok, hát egyik se győzött meg. Olaj szerbek nélkül? Nekem fura. Nemcsak irányítót, centert se igazán látok nálatok. A magyar bajnokság színvonalát mutatja, hogy az utóbbi 20 év leggyengéb Szolnoka is jó a harmadik helyre.

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Korrekt!

Csakajót
Olvasó

Bravó Falco! És még nem játszottunk igazán jól, szóval ennél több van bennünk!

andrás
Olvasó

Szolnokon szar a foci, nincs ami elnyelje az ostoba parasztokat, akik így a kosáron élik ki magukat.
Az ország csürhéje ????

Xero
Olvasó

Amúgy pont ezen gondolkodtam én is 😀 Hiányzik oda egy focicsapat és megoldódnának ezek a problémák..

Best2
Olvasó

Szopnoki csürhék ismét megmutattátok mennyit értek, csak a gusztustalan vetkőzésetek hiányzott, nyomik!

Piffinger
Olvasó

Sajna a légiósaink teljesen enerváltan játszanak és ez már több meccs óta látható.
Eads sztem jóval többet tud, de úgy tűnik mintha csak szórakozna.
És akkor itt jön az edző szerepe.
Valamit nagyon nem csinál jól.
Olyan mintha a légiósok abszolút nem foglalkoznának vele, nincs tiszelet, nincs alázat.
Érthetetlen, hogy azt az embert, Révészt, akinek dobbana a szíve, s aki hajtana, nem játszatja!!!

Mindegy…
Kicsik vagyunk MI ehhez…

HAJRÁ OLAJ

C. Sándor
Olvasó

Bravó! Bravó! Bravó! A szolnoki szurkolók egy jó adag csürhe és nagy szégyen a városra.A bírók azért tették a dolgukat a hazaiak javára, ez pedig a kosárlabda szégyene.

JR.BENITEZ
Olvasó

Ez felesleges. Mindenhol van normális és pár bolond.

fanaticfantastic
Olvasó

Pontosan így van.

Mivanmivan
Olvasó

Gratulálok s Falconak, az elejétől kezdve sima volt. Sajnos mi ennyit tudunk, tucat, középszintű légiósaink vannak. Nyilván, erre van pénz, de nekem jövőre egyik sem kellene…

Expert10
Olvasó

Remélem a tripla-dupla podcast következő adásában a Mogyoró meg a haverja ismét kifejti, mennyire veszélyes a Falco számára a hosszú rotációja, illetve hogy bajban leszünk ha Zozó nem hoz extrát…:)
“Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.”

Csakajót
Olvasó

Azaz?

Mogyi19
Olvasó

😉

Heindrich
Olvasó

Nem volt koncepció a támadó játékunkban. Teljesen megérdemelten nyert a falko.

Milivoj
Olvasó

Na, így 10 forduló után kijelenthető, hogy ennyire gyenge, karakter nélküli légióskontingens legutóbb kb. 20 éve volt, de azt akkor se engedte meg magának egyik se, hogy egy rangadón tűz nélkül, akaratgyengén menjen fel a pályára…, ezek a maiak ezt is megengedik maguknak.., idén se fogunk előrelépni.
A Falco is az utóbbi 5 év leggyengébbje, az más kérdés, hogy a magyar bajnokságból így is toronymagasan kiemelkedik, simán nyertek, jár nekik a gratuláció

milanka487
Olvasó

Remélem lesz következménye a mainak…

SárgaPárna
Olvasó

Jah és a szövetség keddi bejelentése után lesz sírás Szolnokon 🙂 🙂 🙂

JR.BENITEZ
Olvasó

Legalább lesz műsor kedden is. Ütős páros lesz az biztos

WSreborn
Olvasó

Párnával inkàbb nem beszélgetnék így inkább téged kérdezlek, hogy miről van szó?

JR.BENITEZ
Olvasó

Szöv kap

Suns
Olvasó

😀 Made my day.

heraklith
Olvasó

Végre hivatalosan is bejelentik az együttműködést? Marad a falkó is vagy felveszitek a szövetség (mint legnagyobb támogató) nevét?
Ha jól tudom az új megállapodás értelmében már ti választhatjátok majd a jv-ket is, ha már úgy is évek óta ti fizetitek őket.

JR.BENITEZ
Olvasó

A Körmend fizette a bírókat ha emlékszel… A szövetséget ne emlegesd, mert mintha kiestetek volna, aztán mégsem…

Szurker
Olvasó

Most kellene nevetni ezen a frenetikus viccen vagy ráérünk később is?
Mondjuk tőled nem is vártam többet ennél..

Vulcano
Olvasó

Ha nincs az a simlis megoldás a szövetség részéről, akkor most a B csoportban pattogtatnátok.
Szóval nálatok többet senki nem köszönhet a szövetségnek denevér.

albc
Olvasó

Bíró vásárlás után a helyedben csendbe lennék….

Vulcano
Olvasó

Kicsit bővebben.
Csak mert ennyiből nem tudom melyik konteóra reagáljak.

albc
Olvasó

Neked a tény a konteó. Bírót vett a nyugger gyuri anno.

Vulcano
Olvasó

Szóval mikor vettünk bírókat?
Írd le pontosan mikor, milyen bírókat, mennyiért, miben nyilvánult ez meg, milyen téves ítéleteket hoztak a javunkra.
Gondolom ha ilyenekkel dobálózol és a vízióidat ténynek állítod be akkor alá is tud támasztani valamivel.

albc
Olvasó

Sokszor. Az általad viziónak vett dolgokról még kép is van a neten,sőt van egy ilyen dal is.

Vulcano
Olvasó

Ha sokszor akkor ezek szerint pár másodperc alatt tudsz kokrétumokat is hozni.

albc
Olvasó

Most is írtam fentebb. Kép, dal. Szövegértésed nagyon gyenge.

Vulcano
Olvasó

Tehát semmi konkrétumod nincs, csak provokálsz, mert más örömöd nincs az életben.

albc
Olvasó

Két konkrétumot is írtam. A matek sem erősséged.

Szurker
Olvasó

Tudna, de túl nagy és alantas munka lenne számára három kattintással velünk is megosztania mindezt/mindezeket.
Kár érte, kiváló ügynök volt…

albc
Olvasó

Te kijössz a hóra vulkánnal ellentétben?

Vulcano
Olvasó

Nem veszed észre, hogy senki nem akar egy agyatlan trollal találkozni, aki még egy meccset sem képes megnevezni, ahol állítólag bírokat vettünk?
Ez a “van fenn kép a neten” akar lenni amúgy az érved?
Most nézzem végig a 600 trillió neten fenn lévő képet?
Mi lenne ha inkabb ideírnád vagy belinkelnéd a válaszokat a kérdésre?

albc
Olvasó

Személyeskedni élőben kell! Nem érveltem. Tényt írtam.
Nem jársz meccsre , így hogy tudnád mi zajlik a pályán?

Vulcano
Olvasó

Elég nagy fogalomzavarban szenvedsz a “tény” kifejezést illetően.
Próbálom eldönteni, hogy te vagy heraklith vagy e a nagyobb idóta,de egyszerűen nem tudok dönteni.
Bár heraklith mostanában ugyanazokat a konteókat nyomja, te viszont bármikor tudsz valami új hülyeséget előrántani.
Amúgy ténlyeg döbbenet, hogy egy név nélküli fórumon név nélkül írogatnak az emberek.
Ha ennyire nagy az arcod akkor miért nem írod egyébként a neved meg teszed ki a pofád profilképnek?
De az is elég ha dobsz egy facebook fiók linket ide aztán akkor meg tudjuk beszélni a dolgokat.
Gondolom semmi akadálya.

albc
Olvasó

Fogalomzavarról te ne. Személyeskedni élőben kell, ennek nincs köze ahhoz hogy itt, hogy írogatunk.
Nem Facebook, meg kép ember. Élőben! Face to face, de mivel nem jársz meccsre, így esélytelen.

Vulcano
Olvasó

Erre a válaszra számítottam.
Nem fűztem túl nagy reményeket feléd.
Konkétumok még mindig nincsenek, pofádat meg nevedet még mindig nem vállalod, pedig az arcod az hatalmas, hogy te milyen kemény lennél személyesen aztán még a nevedet se mered leírni.
Te heraklith, pojaca vagy bimbó másik accountja vagy amúgy egy ilyen senkinek nem szurkoló, amúgy full Falco fóbiás álruhában?

albc
Olvasó

Konkrétumot írtam, nem tudod értelmezni, nem az én bajom. Élőben vállalok pofát és nevét, te ott sem, szóval csak csend.

Rózsabimbó
Olvasó

Ilyen az, amikor a hülye okoskodik!
Pihizz kicsikét!

albc
Olvasó

Az a hülye aki mondja.

Tadam
Olvasó

Albc.
Képzeld én láttam enteket, orkokat, tündéket, hobbitokat a neten. Sőt kép és videó is van róluk. Akkor az is valós?
Ember, mi ez az óvódás szintű érvelés?
Ha ezt egy bíróságon adnád elő, lehet kiröhögnének, de lehet megkérdőjeleznék az értelmi szinted.
(Ki is az autista?)
Bizonyítékot elő, addig hangember vagy!
Ja, és az én apukám erősebb. Bi-bi-bi. ????

albc
Olvasó

Nem érveltem. Tényt írtam. Óriási különbség!

Mendez
Olvasó

🙂
Szegény denevéreknek csak ez maradt, a bírózás meg a játékosok fenyegetése.
50 pontos cumik után persze valahol értem őket.
Nehéz elfogadni a valóságot.

Mendez
Olvasó

Ha bírókat vett a Gyuri, akkor miért nem sétálsz be a bizonyítékaiddal a hatósághoz és jelented fel?
Miért itt próbálod bizonygatni az igazadat név és arc nélkül?
Csak itt nagy a pofád, ha tényleg cselekedni kell ahhoz már csicska vagy?

Vulcano
Olvasó

A legnagyobb csicska a fórumon.

albc
Olvasó

Élőben személyeskedj, már mondtam.

Vulcano
Olvasó

Kétlem, hogy a gumiszobában fogadhatsz látogatókat.

albc
Olvasó

Élőben ilyeneket nem mernél mondani.

albc
Olvasó

Mert én a filcot leszarom, csak az ilyen divatokkal van gondom mint a vulkán. Éva! Ha te is akarsz találkozni, állok elébe.

Marillion
Olvasó

heraklith,neked nem mindegy hogy mi lett a végeredmény? Nem a Zte-t győztük le!

Vulcano
Olvasó

Őket majd jövő héten.
Bár ez a szerencsétlen akkor szerintem leugrik a hídról.

Suns
Olvasó

Neked egyre rosszabb, bár azért elég jól bírod.
Vasárnap gyere ám 😉

Csakajót
Olvasó

Nem. Az van, hogy az összes pénzed megy a Falconak. Én erről tudok. Bár ugye azon max. a takarítót fizetjük ki 1 meccs után.

Csakajót
Olvasó

Jaj herehugy, napról napra alulmúlod magad.. De ne hagyd abba… Jól szórakozunk rajtad. A bb1. hülyéje vagy

CSAK AZ MTE
Olvasó

Balfék, ne gondold, hogy az a Falconak jó lesz, többet nem tudjátok hívni mikor a sportcsoki majd becsusszan a gatyába!

Mendez
Olvasó

Hihetetlen nálatok ott a faluban, hogy bármit be tudtok magyarázni magatoknak, Delast, Okorn-t, bármit.
Még szerencsétlen qrvaaanya fepuka is benyalta és el is sírta a kamerákba ország-világnak, hogy jött Okorn elmondta a frankót és láss csodát nyert a Falco.
Miközben annyi történt, hogy átugrott megnézni volt csapatának egy meccsét.
Azt eddig is tudtuk, hogy nem vagytok fejben erősek, de azért szólok, ha holnap valaki elrikkantja magát Körmenden, hogy a Föld lapos, akkor ne dőljetek be neki.

Vulcano
Olvasó

Megnézném mondjuk, ahogy Ferencz a Tv-ben a lapos Földről értekezik.

SárgaPárna
Olvasó

Jah és majdnem a torkomon akadt rosé, amikor zúgott a “Pallai Tomi”….

Redbid
Olvasó

Ugye ugye, mióta mondjuk, hogy fejezd be a szopást mert még baj lesz 🙂 🙂 🙂

Rózsabimbó
Olvasó

Szádra ne vedd a Pallait, te sárga mocsok!!

SárgaPárna
Olvasó

Tovább bővült a szolnoki repertoár:
– magyar válogatott játékos halott édesanyjának gyalázása
– magyar válogatott játékosok agyhalott másodedző általi fenyegetése
– magyar válogatott játékos barátnőjének megfenyegetése
és most jött egy súlyos betegség kifigurázása, magyar válogatott játékos gyalázása…

Mindegy, játszottunk egy jó edzőmeccset.

WestChampi
Olvasó

Voját kihagytad párnitó, akinek több aranyat is köszönhettek!
#ruzsostradicio

fanaticfantastic
Olvasó

Boruljatok össze, sárgák.:D

WestChampi
Olvasó

Cáfold a a tartalom valódiságát.
Ma is hallhatta ország-világ.
Vagy a vehemencia addig megy csak, amig az oda-vissza arcoskodás szar végén ti csücsültök?

fanaticfantastic
Olvasó

Nem cáfolom. Viszont én ki szoktam állni a szélsőséges megnyilatkozások ellen. Ilyet felétek nem szoktam tapasztalni. Amúgy a “cigányparasztozás” nálatok elfogadott. A kettős mérce. Ez ami mulatságos.

albc
Olvasó

A tradíciót én úgy értelmezném most itt ami te írtál lentebb. Azt írtad küzdött az olaj, meg hogy ennyire volt elég. Azt kell tudni, hogy ahol régen ( mint a szolnoknál ) volt eredmény, amit ma látott az mocsok gyenge, az az ilyet nehezen emészti meg. Sima 60 százalékos pörgéssel nyert a falco.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem kérdés, hogy nem ehhez szoktunk..

moldi56
Olvasó

Szerintem Perl még csak meg sem izzadt.

milanka487
Olvasó

Rólunk igazából csak annyit hogyha időben cselekszünk még lehet jó szezonunk, a play-offban egy meccset idegenben bárkitől ellehet csenni, csak ahhoz csapat is kellene!

Kovari Andras
Olvasó

Regen voltam ilyen nyugodt egy Szolnok-Falco meccsen. Megmondom oszinten nem ilyen Szolnokra szamitottam. Ha ez a legios komtingens marad naluk akkor a 4 is bravur kategoria lesz nekik.
Akos technikaija vicc volt nagyon konnyen befujtak.
Nem jatszottunk full gazon de ma ez is eleg volt grat a csapatnak.

moldi56
Olvasó

Csak annyit adtatok ki magatokból,amennyi éppen szükséges volt.Mi történt Gráczer Gyuri bá-val,nem ült ott a pad végén,hiányoltam.

moldi56
Olvasó

Keller amióta elment az Olajtól,semmit nem változott.Ugyanolyan ideggyenge most is mint anno.Emlékszem rá Bolognában a final fouron úgy kellett 3 embernek lefogni,hogy kárt ne csináljon magában.Most is,tök értelmetlen hülyeségen húzta fel magát,de a lényegen amúgy sem változtatott.

Xero
Olvasó

Mondjuk ezen a meccsen pont semmit se csinált.. 😀 A technikaija egy vicc volt. Amikor ma esetleg felhúzta magát, igazából magával dühöngött, hogy elrontott valamit, nem mással.. Kb. egész meccsen nevetett. Nem igazán volt oka túlidegeskednie magát.

Wombat
Olvasó

Annyira ideggyenge, hogy bárhol játszik, bajnok lesz

Rouge
Olvasó

No pointguard, no game….
minden idők leggyengébb irányítója az Olajnál.

A falconak jár a gratula, bár ezt eddig is tudtuk: bajnoksághoz sok, a BL-hez kevés.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

YoWassupFam
Olvasó

Kérlek definiáld az irányító szerepét. Nem kérek semmi többet csak ennyit.

milanka487
Olvasó

Igazából lehet definiálni, de a mi irányitónk sajnos semmiben sem jó!

YoWassupFam
Olvasó

Akkor definiáld kérlek te.

milanka487
Olvasó

A mai kosárlabdában az irányítónak a csapat irányítása mellett, gólpasszokat, de leginkább pontot kell dobnia! Azok akiknek nincsen 5 válogatott játékosok nem tehetik meg hogy egy légiós is ilyen pontszegény legyen!

moldi56
Olvasó

Szerintem ennyit még Sebők Bandika is nyújtott volna és itt van a szerepe az edzőnek.Erőltette Clayt,de látta,hogy nem ment neki a játék.Voltak olyan percek,amikor csak 1 amcsi volt fent.Ez minden elmond.Sajnos a többi amcsi is beleszürkült a mezőnybe,nem voltak képesek kirángatni a csapatot a kátyúból.

JR.BENITEZ
Olvasó

Tehát szerinted a PG az Olaj gyenge pontja? Nem egy meccset néztünk. Magyarok nem kapnak vagy percet vagy felelősséget. Légiósok meg…. az általatok szidott Baracot se adnám egyikért. Finom voltam? Nem tudom mikor láttam ennyire színtelen szagtalan Olajt. Pongó Lukács Pallai Rudner Révész magyar sorral

Rouge
Olvasó

Ezek szerint tényleg nem egy meccset néztünk.

Amikor Pongó irányított 17 percig, +5 ponttal mentünk,
amikor Clay volt a pályán 23 percig, akkor -21…

Támadásban mezőnyből 1/6,
védekezésben pedig óriási lyuk:
az egy dolog, hogy az egy fejjel magasabb Pot lazán átdobta,
de még lábbal is megverte…

JR.BENITEZ
Olvasó

Azt is nézted említett játékosok kikkel voltak fennt, illetve Falco ötös hogy nézett ki. Nézd vissza. Köszönöm

Kovacs
Olvasó

Ez egyedül az irányítón múlik?

moldi56
Olvasó

Pedig szegény Clay-nek a szülei is ott ültek nem messze tőlünk.Biztosan nem tudnak magyarul,de azért megértették,hogy nem voltunk elragadtatva a srácól.

fanaticfantastic
Olvasó

Gyermeteg hibáink voltak. Erre , plusz a rengeteg kihagyott büntető. Megérdemelték a sárgák. Küzdöttünk. Rövid a pad, na. Ez tény.

donnarumma
Olvasó

Nyílván lesz ez máshogy is..
De idegenben simán nyerni – öröm.
Szép volt fiúk!

milanka487
Olvasó

Először is gratulálok a Falconak! Abszolut megérdemelten nyertek!

Noname
Olvasó

Csúnya Falco!
Megint a bírók segítették! Ja, nem!!!

Soós Sándor
Olvasó

Ez a Pozsonyi vén bírót honnan szedtétek elő? Neki se sikerült megnyeretni a szolnokkal… Ott voltunk, sima meccs volt még izgulni sem kellett. Köszönjük, hogy telt házzal megcsodáltatok minket és kiégtetek a végén. Szolnokba 3 néger nagyon gyenge…

fanaticfantastic
Olvasó

Tipikus sárga kommentelő…

Soós Sándor
Olvasó

Tények. Melyikkel nem értesz egyet?

fanaticfantastic
Olvasó

Alapjában nem írtál hülyeséget. Nekem ez a nagyképűség nem tetszik. Ami nálatok általában alap…

albc
Olvasó

Nagyképűek. De most van mire. Félgőzzel is nyertek. Az albát is alázták, de ekkora kerettel az lenne a vicc ha nem nyernék meg a bajnokságot.

fanaticfantastic
Olvasó

Nyilván így van. Szerintem értelmetlen az egész bajnokság. Vulcano provokálásait figyelmen kívül fogom hagyni, most. Fóbiás.

albc
Olvasó

Hosszú távon lesz értelmetlen. Ugyanaz lesz mint a fociban. Fradi aztán a többi. Fogynak majd a nézők, stb. Vulcanot pedig a sajátjai is utálják, azért csinál több nicket. Nevetni kell rajta, és leérvelni, utána csendben van.

Hmafino1
Olvasó

Én azt nem értem,hogy miért értelmetlen a bajnokság? Melyik csapatnak tiltották meg,hogy jó játékosokat vásároljon? Ezt a húlyeséget valaki felkapta,ti meg szajkózzátok.

albc
Olvasó

A legnagyobb pénzügyi kerettel a címvédő rendelkezik. Még ha azt kamuzzák is hogy csak hatodikak e tekintetben. Ez bőven elég.

Vulcano
Olvasó

“Megveszünk mindenkit”
“Tőlünk csak az mehet el, akit küldenek.”
#szolnoki_szerénység

albc
Olvasó

Szolnoki szurkeszek ugyanolyan nagy arcúak voltak, amikor ők arattak. Most ti vagytok ugyanolyan nagy arcúak.

fanaticfantastic
Olvasó

Érthető. Akkor sem voltam köztük amikor arcoskodtak. Most is kiálltam,pld. Voja gyalázása ellen. Ne általánosítsunk. Viszont a sárgák közt alig van szerény figura.

WestChampi
Olvasó

Talán mert a csendes többség nem a bb1 et kotorássza ?

albc
Olvasó

Akkor úgy fogalmazok, többségében mindkét oldalon sok a nagy arcú. Kevés a kivétel.

WestChampi
Olvasó

Legalább valaki látja a fától az erdőt. Ezt juttasd el a fantasztikus professzor agyáig is, mert egyenlőre csak a double standardra képes.

Milegyenaz
Olvasó

Az egyik tábor köpködi a játékost, a másik “emlegeti” a volt asszony szokásait ..

Csakajót
Olvasó

Igen, a szolnoki tábor a sajátjait köpdösi. BRAVÓ!

Soós Sándor
Olvasó

Nem szerettem volna nagyképűnek tűnni csak amiket láttam a mérkőzésen azt írtam le. Izgulni sem kellett szerencsére. Pedig sok eladott labdánk volt.

moldi56
Olvasó

Akkor még finoman fogalmaztál.

Xero
Olvasó

Gratula Fiúk! Ez meglepően sima volt.. Kíváncsi leszek, mit lehet majd kihozni ebből a Szolnokból. A magyar mag az egyik legerősebb, de a légiósok között, mintha csak mindegyik egy megbízható “jó” lenne, de nincs köztük extra.
A végén mi volt az a kurva gyengézés? Szerintem amúgy a tőlük telhetőt megtették, küzdöttek végig becsülettel.. Persze presztizs, meg minden, de a győzelem tök irreális elvárás volt..
Mi meg amit a héten hoztunk, az megsüvegelendő. Kicsit féltem tőle, hogy a szerdai bealtat, de beletettük ebbe a maiba amit kellett.. Eltartott egy darabig, de összeálltunk 🙂
Hajrá Falco!!

YoWassupFam
Olvasó

Hat gyerekek… ez egy nyerhető meccs lett volna ha nem ilyen ostobán játszunk… ostoba passzok, olyan hibák amiért u14-ben lerángatnak a pályáról és vissz se mész(nem mintha ezzel a “pedagógiai” húzással egyetértek). Fváriak pár napja kiegyeztek volna azzal ha ezzel a Falcoval játszanak… rengeteg hibával játszottak de hát kijött a különbség a 2 edző között. Rajkovic Wigginsel együtt mehetne a darálóba. Wiggins center létére 0(!!!) db lepattanóval zárt a mellé eladott 4 labdáról nem beszélve ill. nem kevés pontot miatta kaptunk továbbá nem kevés ponttól fosztott meg minket a fos és ostoba játèkvál és mondhatni a mezőny legszarabbja volt. Imo… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Wiggins… Hát nem jó. Maradjunk ennyiben.

FalcoParádé
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak!!!
Szerintem az elmúlt évek leggyengébb Szolnokja!!!
Amerre járunk s kelünk………

Master1
Olvasó

Az Alba után a Szolnok is be lett árazva. Ma annyi volt a különbség a szerdaihoz képest, hogy fél gőzzel játszottunk.
Amúgy most már értem az új szolnoki névadó szponzort. Ennyi hulladékot, ami a nézőtéren van, valahogy össze kell gyűjteni…:)

fanaticfantastic
Olvasó

Ti…. a példás szurkolók..:D

Freebulletz
Olvasó

Mindig bámulatos, amikor a kis híjján milliárdos összevásárolt csapatotok végigveri a mezőnyt, ti meg álnaívan rácsodálkoztok, hogy asssztamilyenkurvaLYókvagyunk 😀

Vulcano
Olvasó

Akkor ti tavaly miért nem
vertétek végig?
Ja igen a Voja, Szöszi, Pongó, Somogyi plusz 4 légiós sorral rendelkező csapatotok az természetesen
nem volt összevásárolt.
Nálunk pedig a legjobb játékos a saját nevelésű Perl Zoli volt, mellé volt egy fénykoran túl lévő Keller meg egy legjobb védőjét elvesztő idegenlégió.
És még így sem sikerült egy ezüstön kívül bármit nyernetek.
Szóval érthető a frusztráció.

albc
Olvasó

Tavaly is a falcoé volt a legerősebb keret. Oda veszel egy szöszit, aki látjuk hol játszik idén. Ebből látszik, hogy fogalmatlan vagy.

Milegyenaz
Olvasó

Hagyjuk már, sokkal erősebb keretetek volt már tavaly is. Senkinek semmi esélye, idén meg főleg nem. Nincs is ezzel semmi baj, csak így elég értelmetlen végig játszani a szezont, akár már most vághatjátok a hálót.. ..

Mendez
Olvasó

Mennyire kell elfogultnak lenni ahhoz, hogy valaki a tavalyi Alba és Falco keretére azt írja, hogy erősebb volt a szombathelyi?
Fehérváron volt 3 válogatott plusz egy rutinos Szabó 4 légióssal ez alsó hangon is 8 használható játékos.
A Falconál a döntőre maradt 4 légiós köztük egy abszolút kiegészítő szerepre szánt Barac, és két válogatott, ráadásul Pot közel sem volt 100%-os.
Ezt akárhogy nézem 8 a 6 ellenében, de te ebből kihozod, hogy a Falco kerete sokkal!!! erősebb.
No komment.
A rohadt nagy igazság az, hogy Konakov lemeccselte a csapatodat, ennyi a titok.

albc
Olvasó

szabó látjuk most hol van. Barac mint kiegészítőd magad sem hiszed el.

Milegyenaz
Olvasó

Akkor matekozzunk kicsit, az a 8-6 inkább legyen 6-6, Szöszi messze nem a régi volt, Diong meg max. aranyos messzire azért nem mentünk velük…Ehhez jött Somogyi aki befeszült már csak a sárga szinttől is, Pongo utolsó Albas meccsét elnézve, valószínűleg jól célzott a köpő emberetek, mert azért Ő sem volt toppon…És azt írtam, idén főleg nem… tehát a tavalyiban volt ráció…Az idei keretek elemzését hagyjuk. De mondom no para tuti nyertek….

Csakajót
Olvasó

Fáj,mi? Hadd fájjon. Remélem sokáig.

WestChampi
Olvasó

Szolnoki tradició á lá rúzs két felvonásban:
Kúrják az asszonyt- Buzi Vojvoda- Buzi Keller- Autista- Szombathelyi cigányok, basszátok az anyátok- Kurva gyenge

Na megyek inni egy jack danielst Mocis ajánlásával, a színdarab véget ért.

albc
Olvasó

Három igazat kiabáltak. ( Mocsok gyenge volt az olaj, voja nőjét tényleg tolták, illetve keller autista. )

WestChampi
Olvasó

Attól még küzdöttek becsülettel, nem szartak bele egy percig sem. Ez ma ennyire volt elég.

albc
Olvasó

Falcoparádé komnentelővel értek egyet.
Elmúlt évek leggyengébb szolnokja. Fél gőzzel nyert a falco.

Milegyenaz
Olvasó

Persze, Dee csupán az elsőhöz van közük, mint szurkolók …

albc
Olvasó

A falcosok meg bírót vettek anno, az se különb.

Vulcano
Olvasó

Mikor vettünk bírót?
Eltörött az ujjad vagy miért nem fejted ki?

albc
Olvasó

Már többször leírtam. Azt hogy nem érted, nem az én szegénységi bizonyítványom.

Vulcano
Olvasó

Az ostoba fröcsögést és bármiféle alátámasztást vagy konkrétumot nélkülöző konteókat nehéz is lenne értelmezni.
Itt a lehetőség.
Írd meg hogy melyik meccsen vettünk bírót, milyen bírót, mennyiért és mik voltak azok az ítéletek amiket a mi javunkra fújtak tévesen.
Ja, hogy te olyat nem tudsz, mert csak a hergeléshez és vagdalkozáshoz értesz mindössze.
Jé, ki hitte volna…

albc
Olvasó

Fentebb is írtam. Van kép és dal is, csak olvasni kellene tudnod.

Vulcano
Olvasó

Kurva vicces, hogy fosod ki magadból a kommenteket minden Falco cikk alatt, mikor konkrétumokat kérnek tőled akkor meg csak terelsz.
Ez idő alatt már kb 10szer válaszolhattál volna a kérdésre.
Nem érdekel semmilyen video.
Engem a te válaszod érdekel a kérdésre.
Mintha galambbal sakkoznék komolyan.

albc
Olvasó

Nem csak falco cikkekhez kommentelek. Adtam konkrétumot. Nem érdekel a videó, tehát nem érdekel a tény.

Vulcano
Olvasó

Milyen videórol beszélsz?
Linket dobj légyszi.

albc
Olvasó

Hirtelen érdekel?

Vulcano
Olvasó

Hát ha már arra hivatkozol mint megdönthetetlen bizonyíték esetleg megoszthatnád.

albc
Olvasó

Ebből is látszik, hogy nem jársz meccsre.

Vulcano
Olvasó

Na elvitte a cica a videót vagy mi van?

albc
Olvasó

Tanulj meg olvasni! Fenn van a neten, ha tényleg falco meccsre járó lennél tudnád, de nem jársz divat geci.

Motoros
Olvasó

comment image

SzhelY
Olvasó

még szerencse,hogy a Falco szurkolók csak a Weöres Sándor színház nézői közül kerül ki

Szurker
Olvasó

Nagy gratula a srácoknak az utóbbi két meccsért!
A mai meccsen a 2.,3. negyedbeli játékunk kifejezetten tetszett.
Csak így tovább Malagában is!

Falco! ????????

Krokodildundee
Olvasó

Fêlgôzzel…mondjuk ez a Szolnok egy szedett vedett gittegylet.A szurkolóik szintjèt meg most az egèsz orszàg làthatta.Ha egy szóval kell jellemezni:csũrhe..

fanaticfantastic
Olvasó

Így, ahogy itt jellemezted őket, te sem vagy különb.

WSreborn
Olvasó

Kb reális eredmény sajnos és még meg sem izzadt a Falco.
Továbbra is azt mondom, hogy ennél sokkal jobbak leszünk, a Falco minden szempontból más kávéház.
Jöhettek szidni, én legalább nem bújok el ha elpicsázzák a csapatomat.
Marillion neked és a csapatodnak gratulálok.
Hajrá Olaj!!!

p.borisz
Olvasó

Korrekt!

Jones
Olvasó

Szép gesztus, sportszerű hozzászólás.

Marillion
Olvasó

WSreborn…Az edzőtök is e tájról jött,délszláv játékos/ok kellenének hozzátok is mint szokott…az edző és a szakmai stáb ezt észre kellene már hogy vegye! Persze kivülről könnyű okosnak lenni ha meg kell húzni egy bizonyos határt és esetleg nincs rá keret…akkor dobjatok ki pár oda nem illő Amerikait és abból a pénzből jó délszlávot nálatok ehhez mindig jó érzékkel nyúltak…viszont hasonló jókat kívánok neked is!

Vulcano
Olvasó

Hatalmas gratula srácok!
Mindenki hozzátett.
Ákos te pedig ne is fogalkozz a 3 rigóval, csattanós választ adott a csapat a végére.
Hajrá Falco!

WestChampi
Olvasó

De most ezt félretéve, Vulcano, mi a tököm volt a két technikai? Marcinál illetve Ákosnál? Ilyen a világon nincs, s mégis van!

WestChampi
Olvasó

Az meg a legviccessebb, hogy fordított esetben a zalai denevér már itt verné a nyálát sokadmagával ..

Vulcano
Olvasó

Nem láttad, hogy Ákos milyen agresszív fenyegető módon nyúlt a füléhez, miközben a békés sportszerű szolnoki tábor felé nézett?
Az ilyen megfélemlítő viselkedést nem tűrhették el a bírok, ezért vasszigorral csaptak le Kellerre.

WestChampi
Olvasó

Vicc…Nem ezen múlt, de ma 8-an voltak a pályán végig..
Ennyi.

p.borisz
Olvasó

Jaja,és még így sem sikerült őket játékban tartani…

2lee14
Olvasó

Legnagyobb sikerélménye ma a Szolnoknak az autistázás volt, ami hűen tükrözi a színvonalat is.
Szép volt, Malagában tisztes helytállást!
Hajrá Falco!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok,jobbak voltunk.Megvan annak a maga bája,mikor a kultúrát,puerto ricoi-szolnoki tábor ciganyozik…az autista helyretette őket, ennyi.

WSreborn
Olvasó

Csak szólok, hogy 1db roma sincs a b-közepünkben,
Grat.

p.borisz
Olvasó

Mondjuk értelmes is pont ugyanannyi van ezek szerint…grat.
Ha a tradicionálisan frankó táborban nincs is,a környék bővelkedik barnább bőrű honfitársainkban,legalább öngólt nem kellene rúgni….bár ez arrafelé nagy elvárás…

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyarcú f.sz..

p.borisz
Olvasó

Mi volt ebben a nagy arc? A tények makacs dolgok…
A mondatod másik felét javaslom, ne a tükörrel szemben állva add ki magadból, bár szép dolog az önkritika…

WSreborn
Olvasó

Vicces amikor az értelmiségi polkorrekt nyugati így nyilvánul meg. Egyénként Vazsmegye sincs híján barna bőrűeknek, tapasztaltam párszor….

p.borisz
Olvasó

Cigányoztam?Anyáztam? Úgy érzed, megsértettelek emberi mivoltodban? Dehogy. Csak fáj…

fanaticfantastic
Olvasó

“a környék bővelkedik barnább bőrű honfitársainkban” Te írtad.

Csakajót
Olvasó

Na mesélj erről WSreborn.. Mikor? Vendégszektorban Arénában? Vegyél vissza… Amúgy csak még kell nézni a tv-ben a szolnoki b közepet. Aztán mindenki eldöntheti. Nézd meg te is.

WestChampi
Olvasó

Legközelebb több büntetőt kell fújni, hátha.
Játékos füléhez nyúl, erre technikai..:D
Szolnoki sajátosság

zterulez
Olvasó

Teljesen jogos volt a tekó, mivel hergelte a közönséget. Az más lapra tartozik, hogy mit skandáltak neki.

Vulcano
Olvasó

Hergelte a közönséget…
Oké

Csakajót
Olvasó

De tavaly O’relly többször bemutathatott, faszát fogdoshatta a Falco szurkolók felé. Semmi következmény.
Ákos tök intelligensen reagálta le. De hát hiába a bírók megpróbálták, nem jött be.

Kovacs
Olvasó

Mondtam én, hogy nem itt fog megállni az a vonat.

Suns
Olvasó

Trummer Rudi for president!
Gratulálok srácok.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés