Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnokon is elkezdték a munkát, még egy légióst keres a szakvezetés

Mindenkinek negatív lett a koronavírus-tesztje.

  •   :

:

Elkezdte a felkészülést a remélhetőleg októberben induló bajnokságra a Szolnoki Olajbányász. Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója az olajofficial.hu-nak elmondta, hogy már az első koronavírus-teszten is átesett mindenki.

– Gondosan meg kellett terveznünk külföldi játékosaink érkezését, hiszen úgy akartuk elkezdeni a felkészülést, hogy már legyen egy tesztünk tőlük is. Komolyan vettük a feladatunkat, s olyan tesztet végeztettünk el, mely a vérvétel és a torokból vett mintavétel után biztos eredményt ad.

Két hétig a munka mellett a csapatépítésre is kiemelten odafigyelnek az Olajbányásznál, például mindig közösen ebédelnek a játékosok.

– Úgy döntöttünk, az első két hétben közösen az Evezős Csárdában ebédel a csapat, jó, ha az első napokban már mélyülnek az emberi kapcsolatok is. Ezeken az ebédeken már velünk van Pór Péter szakmai igazgatónk és Pallai Tamás játékosunk is, mindketten a válogatottaknál töltötték az elmúlt napokat – tette hozzá az ügyvezető.

Az Olajbányász keretéből egy légiós hiányzik, Marjan Cakarun, Roko Badzim és Angelo Warner mellé egy négyes posztos játékost keres a szakvezetés a klub honlapja szerint. A csapatnál új ember még Pongó Máté és Zsíros Péter. A maradó Kovács Péter és Juhos Levente mellett a fiatalokkal, Pallai Tamással, Rudner Gáborral, Samuel Taiwoval, Frank Áronnal, Csák Bencével és Gilszki Erikkel kezdte a munkát Gasper Potocnik és Szarvas Gábor.

Fotó: olajofficial.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
milanka487DallasICEBEARmoldi56donnarumma Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Evezős Csárda😊
Csak nehogy Juhos dalra fakadjon🎤✌️

moldi56
Olvasó

Evezős Csárda…Egy exkluziv hely.Itt szokott reggelizni,ebédelni és vacsorázni a magyar kajak-kenu válogatott,amikor itt edzőtáboroznak,ill.amikor a válogató versenyek zajlanak.A pacalpöri itt fenomenálisan finom,tudom ajánlani.Ja,persze te nem szoktál errefelé járni,azt sem tudod hol van.Ha mégis meggondolnád jelezzél,vendégem vagy…

ICEBEAR
Olvasó

Ide nem járnak a naffalkotól,baseball sapkában rejtett kamerával,itt nem szokott gyerek verseny lenni!!

Dallas
Olvasó

Az exkluziv egy kicsit túlzás, azértnem rossz hely, azért ott esznek mert egy evező dobásnyira van a versenypályától 🙂 Ja jut eszembe csak 4 légiós ?

milanka487
Olvasó

Török másodosztály 🤔😂

donnarumma
Olvasó

Valóban nem jártam arra…
Nekem a “Csárda” szóra, cigányzene, nótaszó, véreshurka, pacalpörkölt, zsíros kenyér hagymával ilyesmi jut eszembe…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés