Connect with us

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Zalakerámia ZTE KK

48 órán belül másodszor is pályára lép a Szolnok.

Szolnoki Olajbányász - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 5. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány G., Praksch P., Goda L. (Fekete L.)

Szolnok: Warner - Badzim - Pallai - Subotic - Cakarun.

ZTE: Duren - Delas - Bonifert - Vuko - Glenn.

Negyvennyolc órán belül a második mérkőzését játssza a Szolnok, amely legutóbb Sopronban győzedelmeskedett, most pedig a hármas vereségszériában levő Zalaegerszeget látja vendégül.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A Sopron elleni meccsünk után kevesebb, mint 48 órával lépünk pályára, éppen ezért egy kemény találkozóra számítunk. Nincs befolyásunk a menetrendre, amennyire tudunk, igazodnunk kell hozzá és megpróbáljuk a lehető legjobban regenerálni a játékosokat. Ez egy remek teszt lesz a csapatunk számára, sok energiát felégettünk Sopronban és most azok a kosarasok is több lehetőséget kaphatnak, akik eddig kevesebbet szerepeltek. A Zalaegerszegnek van néhány problémája, de nekünk ezzel nem szabad foglalkozni. Biztos, hogy veszélyesek lesznek, egész héten volt lehetőségük készülni belőlünk, bármi előfordulhat. Bízom a csapatomban és reménykedem benne, hogy megfelelően reagálunk a szituációra.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Több időnk volt felkészülni, a Szolnok egy nagyon kemény mérkőzést játszott Sopronban, ahol megmutatta, hogy mennyire erős csapatuk van, mennyire komoly tartás van bennük. Nagyon jól működtek, főleg a második félidőben. Egy masszív védekezésből kiindulva komoly teljesítményt nyújtottak az utolsó két negyedben. Arra készülünk, hogy játsszunk egy jó meccset és szeretnénk némi meglepetést okozni, hogy ha a lehetőség úgy adja. Tonko Vuko sérüléssel bajlódik, de reményeink szerint fog tudni játszani.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
DallasHunbasketTomiJockey EwingBascatbull Recent comment authors
Hunbasket
Olvasó

Az EC-ben 4 nap alatt lesz 3 meccsünk. A válogatottnak 5 nap alatt 4 meccse. Hozzá kell szokni ehhez és nem kell rinyálni.

Dallas
Olvasó

Csak azt az apróságot felejteted el leírni hogy ott az ellenfeleknek is 4 nap alatt lesz 3 meccs,és a válogatott se mindig egy friss kipihent új csapattal játszik,de mind1 .)

Tomi
Olvasó

Keller holnap még nem játszik Zetében, ugye?

Jockey Ewing
Olvasó

Nem szabad ezt félvállról venni! És nem is fogjuk! Szabó szereti a triplákat a ligetbe! HAJRÁ OLAJ!!!

Popcorn
Vendég
Popcorn

A Boldog Új Évet is elmaradt a ZTE Facebook oldalon az, hogy a csapatnál nincs vezetőedző már megse lepődök.Jó pár hete, hogy kijelentették hazai szakembert keresnek, mert Heinrich Róbert nem vállalja.Azóta mindenhol igazolások illetve történések vannak csak az Egerszegi klub került a Bermuda háromszög rejtéjei magasságába… Ismét.

Bascatbull
Olvasó

Bezzeg az egy gázszerelő mindenekfelett által felkarolt futball csapatunk! Minden esetre kíváncsi leszek, mit alkotnak megint szeretett csapatom vezetői!

makelovenotwar69
Olvasó

Azért ez a nem egészen 48 óra két bajnoki között, ráadásul az egyik idegenben, elég durva.
Bárkinek, még 10-es rotáció esetén is.

Borbély Lajos
Olvasó

Nagyon korrekt mindkét edző nyilatkozata.
A ZTE-nek csak akkor lehet némi esélye, ha a Szolnokból nagyon-nagyon sokat kivett a soproni mérkőzés és ha Vuko is játszik.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés