Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Sopron KC

A nyolcadik látogat a listavezetőhöz.

Szolnoki Olajbányász - Sopron KC

Bajnokság, 23. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., dr. Mészáros B., Lengyel Á. (dr. Gincsai J.)

Szolnok: Warner - Rudner - Kovács - Subotic - Cakarun.

Sopron: Elmore - Thompson - Fazekas - Borisov - Padgett.

A listavezető Szolnok látja vendégül a jelenleg nyolcadik Sopron KC csapatát az élvonal 23. fordulójában.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A Sopron az utóbbi időszakban a számukra két nagyon fontos meccset nyert meg. Jó formában vannak ők is. Veszélyes ellenféllel találkozunk, kemény meccsre számítok, sosem könnyű ellenük játszani. Megpróbálunk magunkkal foglalkozni és a legjobbat nyújtani. Meg kell állítanunk a tranzíciós játékukat, amelyben nagyon erősek. Oda kell figyelnünk a kinti dobóikra is és még sok másra is, de nem is érdemes ebbe jobban belemenni, hiszen nagyon sok dologra fókuszálnunk kell majd. Mint mondtam, a saját szisztémánkban kell játszanunk és hinnünk kell benne. Remélem, hogy mindenki egészséges lesz és sikeresek lehetünk, de az biztos, hogy nagyon nehéz meccs lesz.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: A Szolnok vezeti a tabellát, ami sokat elárul róluk. Úgy gondolom, hogy jelenleg ők a bajnokság legjobb csapata és nemcsak a helyezés miatt, hanem mert remek formában vannak. Mély keretük van, nagyon jól védekeznek, miközben a támadóoldalon is minden posztra van megfelelő játékosuk. Van, aki kintről nagyon veszélyes és van, aki a palánk alatt tudja hátára venni az együttest. Nekünk is megvannak az értékeink és az erősségeink. Minden meccsen versenyképesek akarunk lenni és minden meccsen harcolni akarunk a győzelemért, ezt szeretném holnap is. A védekezés lesz a kulcs és az, hogy megszerezzük a lecsorgó labdákat, mert a Szolnok nagyon erős a támadólepattanózásban is. Támadásban fontos lesz, hogy vigyázzunk a labdára, ne adjuk el sokszor a játékszert és jól járassuk azt. Jó, izgalmas mérkőzésre számítok. Bagó Martin beteg, míg Borisov és Thompson korábban sérüléssel küszködött, de bízom benne, hogy holnap már rendelkezésre állnak.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Tom67MásikVégétFújdMegmincusSopronKCfanSzzs Recent comment authors
Tom67
Olvasó

A forduló meglepetése lesz!

mincus
Olvasó

Azért jó lenne közelebbit tudni Gibsonnal kapcsolatosan. Jó lenne, ha az edző, vagy valamelyik vezető nyilatkozna, hogy a sérülés miatt nem játszik, vagy valami más dolog van a háttérben?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Sztem is mindenkit érdekelne.

SopronKCfan
Olvasó

Hajrá Sopron!

Szzs
Olvasó

Egy jó kis kosármeccs helyett megint nézhetjük a kiváló mtk-zte csúcsrangadót. Körmend-Falco, Olaj-Sopron,stb…, hogy egyik meccs sem ér meg egy közvetítést!? Köszönjük mindigo fos!

moldi56
Olvasó

Most már jó lenne ha Gibson bemutatkozna,amiért leigazolták.HAJRÁ OLAJ!

Olajheart2
Olvasó

Mindent bele Srácok!! Hajrá OLAJ

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés