Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Sopron KC

Kosztasz Flevarakisz visszatér a soproni kispadra.

Szolnoki Olajbányász - Sopron KC

Bajnokság, 9. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, kedd, 18:00
V.: Cziffra Cs., Tőzsér D., Pozsonyi L. (Dernei G.)

Szolnok: Pongó - Badzim - Pallai - Subotic - Cakarun.

Sopron: McGill - Diggs - Ford - Sitku - Montgomery.

A válogatott szünetet követően újra férfi élvonalbeli kosárlabda mérkőzést játszanak, ahol a tabellán második Szolnoki Olajbányász látja vendégül az edzőváltáson áteső Sopron KC együttesét.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Mindenekelőtt szeretném megjegyezni, hogy sok minden balul sült el nálunk az elmúlt időszakban, de ez a kosárlabdában előfordul, rugalmasnak kell lennünk és a lehető legjobban kell megoldanunk a helyzetet. Őszintén szólva a legutóbbi meccsünk óta nem tudtunk a teljes kerettel együtt edzeni és öt az öt ellen is csak párszor tudtunk gyakorolni, mert betegségek, sérülések és a válogatottban szereplők miatt hiányos volt a csapat. Éppen ezért mindenféle tervezés, de még a gárda formában tartása is lehetetlen volt, szóval ez a meccs nem a lehető legjobb pillanatban jön a számunkra. A Sopronnak új edzője van, biztosan sok változás lesz a játékukban, emiatt nehéz bármi konkrétra számítani, inkább csak találgatni tudunk. Az SKC egy sokkal jobb csapat, mint amit a tabella mutat, mert rengeteg problémájuk volt korábban. Könnyen előfordulhat, hogy három hiányzónk is lesz, Cummings egyszer sem tudott a többiekkel edzeni, Solano adminisztratív okok miatt biztosan nem játszhat, míg Taiwonak is vannak problémái. Solano hiányozni fog, Cummings és Taiwo szereplése kérdéses. Mindez nem számít, mindenki, aki rendelkezésre áll megpróbálja majd a legjobbját nyújtani és meglátjuk, hogy mi lesz belőle a találkozó végére. A szurkolóink buzdítása sokat segítene rajtunk, mert nagy harcra és kemény mérkőzésre számítunk.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Ebben a rövid időszakban megpróbáltuk azt a filozófiát bevinni a csapat életébe, amit az elmúlt szezonban is képviseltünk. Egy olyan együttest szeretnénk, ami sok energiával kosárlabdázik, együtt játszik és jobban koncentrál a védekezésre. A Szolnok az előző idény alapszakasz győztese és azóta sem lett gyengébb a csapat, sőt. Az edző személye nem változott náluk, több légiósuk is maradt az együttesnél, csak pár új érkezőjük volt. Az Olajbányász szezonról szezonra erősebb lesz. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Jó dobóik vannak, jó a belső játékuk és az elzárás-leválásokat is magas szinten csinálják. Okosan, együtt kosárlabdáznak, jó a kémia közöttük. Megpróbáljuk majd a találkozó elejétől kezdve bebizonyítani azt, hogy mit szeretnénk majd mutatni a szezon során, de lépésről-lépésre kell majd haladnunk. Minden meccsből ki kell hozni a maximumot, ami természetesen minden mérkőzésen a győzelem. Ez persze nem lesz egyszerű, de meg akarjuk próbálni behúzni az összecsapást. Vannak olyan játékosok, akik nem 100%-os állapotban vannak, de azokon kívül, akik hosszabb időre ki vannak dőlve mindenki bevethető.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
WSrebornMiloKareem Abdul-JabbarZotyómotyóZsarkov Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Ilyen előjelekkel azt mondom ha 1 ponttal is csak nyerjünk, hozzáteszem Solano eddig semmi olyat nem mutatott ami miatt a hiànyára fognék egy esetleges vereséget. Cummings viszont nagy érvágás lenne, remélem játszik

moldi56
Olvasó

Hát amit megtudtam,a meccs eredeti időpontjában Solano nem volt nevezve,ezért nem játszhat.Így nézve várhattak volna még Rogic elküldésével.Most egy irányítónk maradt,Pongó.Nem tudom erre nem gondolt senki?

Milo
Olvasó

Ezért az egy meccsért fizettél volna Rogicnak plusz egy havi bért? Egyébként az volt idióta, aki erre nem gondolt anno a klubnál, hogy november 6-án már Solano legyen nevezve, amikor az eredeti meccs volt. Illetve utólag elég nagy kár, hogy nem játszottuk le, akkor a Sopron 4légióssal meg fiatalokkal jött volna. Most meg 5légiós, új edző stb. Azért remélem behúzzuk valahogy.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Rogić most hiányozni fog.

Zotyómotyó
Olvasó

Solano sztori az év vice.Bár, ahogy hallom a Csőzs elképesztően korlátolt, így annyira nem meglepő!

Olajheart2
Olvasó

Nem túl jó előjelek.. hajrá Olaj

moldi56
Olvasó

Vajon milyen adminisztratív problémája lehet Solanónak?Rejtély.

Olajheart2
Olvasó

Na erre én is kíváncsi lennék

Zsarkov
Olvasó

Protokoll szerinti karantén…

SopronKCfan
Olvasó

Most akkor 6 légiósunk van? Vagy hogy van ez? Amúgy hajrá SKC!

Vulcano
Olvasó

Gondoltam így 1 hónapnyi szünet után végre megnézek normális minőségben egy meccset.
Sajnos az M4 máshogy gondolta…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés