Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Sopron KC

Gasper Potocnik: Az egész idény alatt ezt vártuk.

Szolnoki Olajbányász - Sopron KC

Rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Frányó P., Csabai-Kaskötő B., Balogh Gy.

Szolnok: Warner - Badzim - Kovács - Subotic - Cakarun

Sopron: Elmore - Thompson - Fazekas - Borisov - Padgett.

Az alapszakaszgyőztes és Magyar Kupa bronzérmes Szolnok látja vendégül az alapbajnokságban nyolcadik helyen végző Sopron együttesét.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A bajnokság fő része, szakasza most következik, az egész idény alatt ezt vártuk igazából. A Sopron számára nagyon sok idő volt hogy felkészüljön erre a negyeddöntőre, párharcra. Mi három mérkőzést játszottunk a Magyar Kupán, így számunkra a fő feladat az volt, hogy mind fizikálisan, mind mentálisan regeneráljuk a játékosainkat. Jelenleg készen állunk és éhesek vagyunk a rájátszásra. Természetesen egy komoly mérkőzésre számítok, hiszen a Sopron egy jó csapat és nem véletlenül került be a rájátszásba, a meghatározó játékosai tapasztaltak és kiválóak. Mindenképpen a legjobb formánkat szeretnénk nyújtani és megtenni mindent a holnapi mérkőzésen. Győzni szeretnénk mind a klubért, mind a szurkolóinkért és jómagunkért, továbbá egy jó szériát szeretnénk elkezdeni holnap.

Kostas Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Számunkra nem a legelőnyösebb a rájátszás kezdése, hiszen három héttel ezelőtt játszottunk legutoljára. Azóta mindenki más játszott mérkőzéseket, mi viszont még nem. Próbáltuk ezt az időszakot hasznosan eltölteni, fenntartani a motivációnkat, hiszen három hétig nem volt mérkőzésünk és próbáltunk nem kiesni a ritmusból, mivel ez az időszak nem olyan, mint augusztusban volt, hiszen akkor voltak felkészülési mérkőzéseink. Most az alapszakasz első helyezettjével kell játszanunk, az egyik legfontosabb az lesz, hogy mennyire sikerült megtartanunk a motivációnkat és erőnket a játékhoz. Megpróbáljuk a Szolnok ellen a lehető legjobb teljesítményünket nyújtani és a legtöbbet kihozni a mérkőzésből. Minden posztra nagyon jó játékosaik vannak és közülük szeretném kiemelni Gibsont, akinek a védése kulcsfontosságú lesz. Tizenkét játékossal rendelkeznek és mint csapat, a palánk alatt nagyon erősek. Nagyon fontos lesz, hogy ezeket az előnyeiket védekezésünk során kontrollálni tudjuk.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
sobisBossesyVadaszSopronKCfanatibácsi Recent comment authors
sobis
Olvasó

ott voltam elkèpesztő pokoli hangulatú meccsen nyertünk a valaha volt legjobb soproni lègióssal a belgrádi cz. zvezda korábbi klasszisaval Karadzic csal. de a maihoz kèpest klasszis magyarok Stefi Molnar cs. Szakaly Szlavik G. Turcsan stb…

Bossesy
Olvasó

Nekem is eszembe jutott az a ’94-es párharc. A utolsó meccsre többszázan mentünk Sopronba Szolnokról. A Jászkun Volán állta a cehet emlékeim szerint és 2 vagy 3 busz is ment, valamint sok autó. Óriási hangulat volt a zsúfolásig telt teremben! Zúgott a csarnok végig, mi szolnokiak egyszerűen őrjöngtünk 🙂 Majd 3 ezer szurkoló, sok szolnoki, igazi play-off! Nálunk nem tudott azon a meccsen játszani Hosszú és Mérész és igazából Alexe (22/6) és Knézy (17/9) volt ponterős, Ivkovic akkor csak 9 poént tudott a közösbe tenni. A Sopronban akkor Karadzic, Molnár és Lekarauskas vitte a prímet, illetve Turcsán.Végül 3-1 gyel estünk… Olvass tovább »

SopronKCfan
Olvasó

40 perc koncentráció és csapatmunka. Van esély, sose add fel!
Hajrá Sopron!

ójajj
Olvasó

Sajnos egyszer már megégtünk a Soproni Ászok ellen a kilencvenes években. Az Olaj a 2., míg a Sopron a 7. helyről kezdte a rájátszást és a Sopron jutott tovább… Akkor senki sem számított erre… Most látok negatív előjeleket…

atibácsi
Olvasó

A nevedhez méltóan írtál. Ne legyen igazad! Én bízom a csapatban, és a hosszú pihenő altató hatásában is! Hajrá Olaj!

Vadasz
Olvasó

Harmadik volt az Olaj és hatodik a Sopron.

Németh Gergő
Olvasó

Mit a vereséget? Hajrá Falco!

WSreborn
Olvasó

Nagyon leírtatok ti minket, aztán nehogy visszanyaljon a fagyi…

Olajheart2
Olvasó

Szerényebben Gergő!

Olajheart2
Olvasó

Most kezdődik a tánc! Mindent bele fiúk! Hajrá OLAJ ❤?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés