Connect with us

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – PVSK-VEOLIA

Potocnik szerint a lehető legjobbjukat kell nyújtaniuk, ha sikeresek akarnak lenni.

Szolnoki Olajbányász - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 26. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Tőzsér D., Ádám J., Szilágyi B. (Gorka Sz.)

Szolnok: Warner - Rudner - Kovács - Subotic - Cakarun.

Pécs: Ruják - Carev - Funderburk - Budimir - Brkics.

A remek formában levő listavezető Szolnoki Olajbányász otthonába látogat a rájátszásért harcoló Pécs az élvonal 26. fordulójában.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: A nap végén minden győzelem ugyanannyira számít, nem érdekes, hogy ki ellen éred el. Igaz, hogy az Alba egy nagyon jó csapat és amit Székesfehérváron csináltunk az egy nagy dolog. De mint mindig, most is gyorsan el kell felejtenünk. Ezt megtettük és készültünk a Pécs ellen. A PVSK egy komoly csapat, amely tudja, hogy mit akar és azt, hogy hogyan játssza a kosárlabdát. Kemény meccsre számítunk, hosszú idő után hazai pályán szerepelünk. A lehető legjobbunkat kell nyújtanunk, ha sikeresek akarunk lenni. Remélem, hogy a megfelelő szinten leszünk ez a győzelem után. Bízom a játékosaimban és bízom benne, hogy jó szintet képviselünk majd a pályán.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Jól felkészültünk, de sok dolog nem tőlünk függ, hanem sokkal inkább a Szolnok játékán és azon, hogy milyen formában lesznek. Tele vannak energiával és magabiztossággal, főleg, hogy két győztes idegenbeli meccs után vannak. Erős, fizikális játékosaik vannak, erőltetik a kontaktusokat a mérkőzésen és mindig nyomást helyeznek a labdásra. Többek között emiatt is nagyon sikeresek. Természetesen ők a favoritok, de megpróbáljuk megváltoztatni a játékritmusukat és akkor talán sikeresek lehetünk. A Paks elleni győzelem után úgy utazunk Szolnokra, hogy játsszunk egy jó meccset nyomás nélkül. Van pár kisebb sérülésünk, de mindenki játszani fog holnap.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
mincus Recent comment authors
mincus
Olvasó

Az új játékossal Gibsonnal mi a helyzet? Sérülése ennyire komoly?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés