Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – OSE Lions

Gasper Potocnik egy kicsit tart ettől a mérkőzéstől.

Szolnoki Olajbányász - OSE Lions

Bajnokság, 21. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs., Benczur T., Kovács N. (Faidt M.)

Szolnok: Warner - Rudner - Kovács - Subotic - Cakarun.

OSE: Anderson - Abell - Bíró - Morgan - Anda.

Nehéz hét után láthatja vendégül a pihentebb OSE Lions csapatát a Szolnoki Olajbányász a férfi élvonal 21. fordulójában.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: Őszintén, nem szeretném használni ezt a szót, de egy kicsit tartok az előttünk álló két mérkőzéstől a mögöttünk hagyott időszak miatt. Sokat utaztunk, edzeni nem edzettünk, csak mérkőzéseket játszottunk, melyeken sokat kiadtunk magunkból. Sok tapasztalatot szereztünk a nemzetközi porondon, most pedig visszatérünk a magyar bajnokságba, ahol természetesen nyerni kell, de ez nem könnyű. Nagyon nehéz meccsre számítok, az Oroszlány nagyon fizikális, atletikus csapat. Kemény lesz, a legjobbunkat kell nyújtanunk, ha sikeresek akarunk lenni a végén. Természetesen felkészültünk ahogy tudtunk, remélem, hogy a játékosok megfelelően reagálnak. Ha ez így lesz, akkor harcban leszünk a két pontért, de még egyszer el kell mondanom, hogy nagyon kemény lesz. Nem lesz esélyünk, ha nem a legjobbunkat nyújtjuk. Jelenleg úgy néz ki, hogy mindenki tud játszani holnap, remélem, hogy ez így is marad.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Végre volt időnk edzeni, ami azért is fontos, mert van egy új játékosunk, akit be kell építeni. Az idő nagy részét magunkra fordítottuk, de természetesen a Szolnokból is készültünk. Nagyon erős csapat az Olajbányász, amely a nemzetközi porondon is jól szerepelt és bár nem jutott tovább a csoportból, a harmadik helyet megszerezte egy nagyon erős kvartettben. Nehéz, fizikális ellenfélhez utazunk, készültünk arra, hogy nagy nyomást helyeznek majd ránk a védekezésükkel és a zónájukkal. Mindenki készen áll a meccsre.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

HAJRÁ, PIROS-FEKETÉK !!! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés