Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – Naturtex-SZTE-Szedeák

Összecsap a tavalyi második és a harmadik.

Szolnoki Olajbányász - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 1. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Győrffy P., Ádám J., Csabai-Kaskötő B. (Bogárdi J.)

Szolnok: Rogic - Badzim - Pallai - Subotic - Cakarun.

Szeged: Persons - Polányi - Cook - Hunt - Alston.

Az első forduló egyik nagy rangadója lehet a Szolnok és a Szeged összecsapása, ha a két csapat előző szezonbeli helyezését nézzük, hiszen az Olajbányász másodikként míg a Szedeák harmadikként zárt.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Őszintén szólva, nem fókuszáltunk túlságosan a Szegedre az elmúlt időszakban, de nem azért, mert nem tiszteljük őket, éppen ellenkezőleg, ők egy nagyon jó csapat, jó edzővel és egy remek eredménnyel a múlt szezonból. Viszont a szituáció, amelyben vagyunk jelenleg nem engedi meg, hogy túl sok figyelmet fordítsunk az ellenfelünkre, most saját magunkon kell dolgoznunk. Nagyon az elején járunk a szezonnak, ez teljesen normális, de azért is kell ezt tennünk, mert az elmúlt időszakban több hátráltató tényező is érintett minket. Megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni és megpróbálunk harcolni a végső sikerért holnap. Ez az, amit tehetünk jelenleg, minden más szituációfüggő.

Szrecsko Szekulovics, Naturtex-SZTE-Szedeák: Szerintem jól készültünk a nyáron, a felkészüléssel is elégedett vagyok. Sikerült beépíteni az új játékosokat – a négy légióst és Filipovic Stefant -, mi is várjuk már, hogy kezdődjön a bajnokság, ami egy kicsit korábban indul, mint szokott. Szolnokon nehéz mérkőzésre számítok, mondhatjuk úgy is, hogy ez egy rangadó lesz, hiszen ők másodikok, mi pedig harmadikok voltunk az elmúlt szezonban. Egyszer már találkoztunk a felkészülés során, de ahhoz képest teljesen más csapattal állnak ki. Úgy gondolom, hogy a támadással nem lesz gondunk, remélem, hogy jó lesz a védekezésünk is és akkor lehet sanszunk a győzelemre.

28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
nazolMarillion2lee14RózsabimbóKD Recent comment authors
nazol
Olvasó

Hát elindult az éves szájkarate, a szokásos segghülyék vezetésével… Bevallom, nekem ez már nagyon unalmas, valamint értelmetlen is. Egy bajnok lesz idén is, és egy kupagyőztes. A többi lófasz habbal. A többi csak nyálazva vergődés és fröcsögés az addig vezető úton + kárörvendés. Az nagyon megy.
Tavaly senki nem várt minket a döntőbe, ehhez képest 10 percre voltunk a bajnoki címtől. Idén, sztem nagyobb elvárásokkal vagyunk mi szurkolók, hisz egyben maradt a gerinc, de reálisan a 4 közé tenném magunkat.
Sérülésmentes szezont kívánok mindenkinek!
(Bízom Pótkocsiban és a délszláv kommandóban.)
Hajrá Olaj!

Marillion
Olvasó

Nem is értem a Szolnokiakat…Nekik is megvolt ugyanez mint most a Falconak…akkor az miért volt màs…mióta a vàltozàs lett arról meg a Szombathelyiek Falco szúrkolók tehetnek? Nőjjetek màr fel emberek…ezen múlik valakinek is az életvitele hogy mikor ki a bajnok? Szolnokiak tele a vitrin Szombathelyhez képest és még sokàig így is marad…akkor meg minek ez a balhézàs! Oda vissza nem kedveljük a màsikat…és ennyi! Sok sikert Szolnokra is és minden klubnak és szúrkolóinak! Tudjunk meccsre menni làssuk egymàst! Ezt az egészet értünk csinàljâk! Hajrà Falco!

2lee14
Olvasó

Hajrá Szeged!

SárgaPárna
Olvasó

Jelenlegi információink szerint Szarvas Gabi egyetlen szegedi játékos megfélemlítését sem kérte, a szolnoki szurkolók egyetlen szegedi játékos elhunyt anyukáját sem gyalázták! Európa szele befújt a Tisza partra! Gratulálok!
HAJRÁ SZEGEEEEED!

Roko
Olvasó

jaja. és már majmok sem ugralnak és huhognak a lelaton,legalábbis most mar nem errol ir az europai sajtó. ja az nem is nalunk volt.

Rózsabimbó
Olvasó

Rohadj meg! Jobb lesz neked, hidd el!

Rózsabimbó
Olvasó

Dögölj meg Sara!

WSreborn
Olvasó

Valamint nem cigányoznak éremátadás közben és nem “minden szolnoki fasszopóznak” a magyar himnusz közben a szombathelyi mintapolgárok. Emellett az Alpok Tales 20. évada első részében közlik, hogy nem ők a leggazdagabb csapat és minden játékost tisztességesen, azaz nem szerződéseket megkerülve igazoltak le.

Vulcano
Olvasó

A “dögöljön meg minden vasi” sokkal színvonalasabb rigmus.

Vulcano
Olvasó

Ha már felhozod a tisztességet, a Paksnak szerintem ehhez a témához lenne egy-két szava. Tudom, tudom. Vojvoda leigazolása is teljesen tisztességes volt…

KD
Olvasó

Hajrá Szeged és Szrecsko!!!

Vulcano
Olvasó

Én nem szeretnék belemenni a két oldal vélt vagy valós sérelmeibe.
Inkább mindkét csapatnak kívánok egy izgalmas, sérülés mentes mérkőzést. Esélylatolgatásnak részemről nem nagyon van értelme, mivel eddig egyik csapatot sem láttam élőben játszani. Alapból a Szolnokot mondtam volna egyértelmű esélyesnek, de kérdés hogy az új irányító pl, hogyan illeszkedik be. Szóval egy ki-ki meccsre számítok.

WSreborn
Olvasó

A sárgába öltözött magyar válogatott nem lehetett túl izgalmas és kielégítő, hiszen már itt tobzódik alpoklegalja színe -java, ami nem baj, nyugodtan irkáljanak a szombathelyiek, hülyék mindenhová kellenek. Pár megjegyzés: A háló és vitrin témát szajkózó félcédulások helyében én csöndben lennék, mivel a falco ellen az elmúlt 30 évben összesen 5 azaz ÖT döntőt játszottunk ebből 1 azaz EGY darabot sikerült megnyerniük azt is erős bírói hátszéllel. Aki szerint pedig 1000 néző van egy éles tétmeccsen Szolnokon (a Szeged elleni edzőmeccsen volt 1200) az orvosi kezelésre szorul. Az idegenbeli szurkolásról pedig ajánlom figyelmébe a 2019 kupadöntőt, amikor 600an leszurkoltunk 1500… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Nem napbarnított pondró neked még az első osztály is gondot okozott, egy négybetűs város nevét sem sikerült lekaparnod az agyadhoz hasonlóan elcsökevényesedett kezeiddel.
A kődobáló meg seggszáj csupán a tulajdonságaid és cselekedeteid alapján megválasztott becenév, ezt nem kell szégyellned, hívhatnálak szardarabnak is mert születésed óta erősen hasonlítasz erre a végtermékre is.

WSreborn
Olvasó

k*rva gyenge

Vulcano
Olvasó

Ne zavarjon, hogy te ugyanúgy szoktál megnyilvánulni, mint akiket most számon kérsz. Meg vicces, hogy írsz egy ilyen esszét 1 azaz 1 db falcos beszólása miatt. Aki amúgy nem is az csak annak mondja magát.

Németh Kristóf
Olvasó

Tényleg nagyon sajnállak bele betegedtél a Falco utálatba már egy Szolnok-Szeged cikkbe is őket szidod. Két jó tanácsom van foglalkozz a csapatoddal vagy keress fel egy orvost mert nem tesz jót neked.

WSreborn
Olvasó

Nem betegedtem bele, csak a palotapincsi-szindrómátokra hívtam fel jelentéktelen figyelmeteket…

Vulcano
Olvasó

Meg godnolom a Falco cikk alatti szolnoki trollok kommentjei felett elegánsan átsiklottál, szokás szerint.

donnarumma
Olvasó

kíváncsian várom hogy milyen is a:
“Makulátlan edző.. makulátlan csapat.. makulátlan szurkolók.”

Olajheart2
Olvasó

Mi sose mondtuk ezt magunkról, én biztosan nem vagyok az! Veletek ellentétben,akik ennek sokszor hangot adtok.. Hallottuk ezt már Okorntól jó párszor, Benkétől is, és persze folyamatosan olvashatom itt a szurkolóktól.. Hajrá Olaj! Sikeres idényt kívánok a csapatomnak!

Vulcano
Olvasó

Fura, én ilyet nem hallottam.

WSreborn
Olvasó

az nálatok van

SárgaPárna
Olvasó

Szolnokon van már új háló vagy a Szegednek kell vinnie?

Roko
Olvasó

‘18ban halot vagtunk, az van felkötve

Vadasz
Olvasó

A Falco ellen vágtunk párszor, majd valamelyiket felrakjuk.

SárgaPárna
Olvasó

Ugyanolyan vitrinetek van, mint a Körmendnek????

Roko
Olvasó

ugyanolyan.
ugyanugy csak szopoalarcban,terden csuszva csodalhatod meg. bazmeg

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés