Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – MVM-OSE Lions

Egy győzelemmel bejuthat a Magyar Kupába az Oroszlány.

Szolnoki Olajbányász - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 13. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, csütörtök, 18:30
V.: Papp P., dr. Mészáros B., Goda L. (Hartyáni Zs.)

Szolnok: Solano - Pallai - Cummings - Subotic - Cakarun.

Oroszlány: Ihring - Carev - Miliszavljevics - Minchev - Burns.

A legutóbb egy utolsó másodperces triplával diadalmaskodó, második Szolnoki Olajbányász látja vendégül a Magyar Kupára hajtó MVM-OSE Lions csapatát a 13. fordulóban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Egy jó, szervezett csapattal találkozunk, amely remek rendszerben kosárlabdázik és egy olyan edző irányítja őket, aki tudja, hogy mit akar. Ez a folyamatosság hozza számukra az eredményeket, az edzői munka nagyban hozzájárul a sikerhez, nincs sok olyan csapat, amely olyan türelemmel rendelkezik, mint az Oroszlány az elmúlt években. Egy nehéz meccsre számítunk, ellenfelünknek minden posztra megvannak a minőségi játékosai. A lehető legjobban kell játszanunk, hogy ha a győzelemről akarunk beszélni. Számítunk a szurkolóink támogatására, velük karöltve remélem, hogy sikerül egy szép ajándékot adni nekik karácsonyra.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Ez egy nagyon fontos meccs lesz a Magyar Kupa szempontjából. Egy kemény idegenbeli találkozó vár ránk, ahol győznünk kell, ez esetben tudjuk kvalifikálni magunkat. Úgy készültünk, mint minden másik összecsapásra. Sok elzárást csinál az ellenfelünk támadásban, míg védekezésben keményen odateszik magukat, erre oda kell majd figyelnünk és mentálisan is készen kell állnunk, ha nyerni szeretnénk. Remélem, hogy mindenki egészséges lesz, ez majd holnap dől el.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ejjhafanaticfantasticdonnarummanyolcmegnyolc Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Azt hiszem a piros-feketék nyernek holnap.

donnarumma
Olvasó

x lesz:D

fanaticfantastic
Olvasó

Vagy Y

ejjha
Olvasó

Én leszűkítem olaj győzelemre.Az 1.1-es szorzó is sok.Az Ose a végén azon kapja magát,hogy a playout ellen kell küzdenie.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés