Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász – MVM-OSE Lions

Hazai pályán venne revansot a Szolnok.

Szolnoki Olajbányász - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 21. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
-

Szolnok: Durham - Lukács - Rudner - Szubotics - Williamson.

Oroszlány: Illés - Dimitrijevics - Barnjak - Carev - Werner.

Az eddig igencsak hullámzó teljesítményt nyújtó Oroszlány a tabella második helyezett Szolnok csapatához látogat. Az előző forduló során az Olajbányász Pakson aratott győzelmet, míg az OSE hazai pályán a Debrecen ellen szenvedett vereséget. A két együttes ősszel lépett utoljára pályára, amikor is egy végletekig kiélezett találkozón végül az Oroszlány nyert 86-84-re.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: “Egy kellemetlen ellenfél látogat hozzánk a bajnokság következő fordulójában, akinek az erejét már a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk. Agresszívan kosárlabdáznak, mondhatni faulthatáron, ami rendkívül veszélyessé teszi őket. Nagyon fontos lesz, hogy erre az agresszivitásra hogy reagálunk, legfőképpen 1:1, illetve 2:2 szituációkban, tehát a felkészülés során is erre fektettük leginkább a hangsúlyt. Az elsődleges cél viszont továbbra is az, hogy kicsivel jobban játszunk, mint az előző mérkőzéseken. Lépésről-lépésre haladunk, de azt gondolom Pakson már látható volt a fejlődés, s remélhetőleg ezt a saját közönségünk előtt is folytatni tudjuk. Nem lesz egyszerű dolgunk, de tisztában vagyunk az elvárásokkal, és mint mindig, most a győzelem a cél.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Rendkívül gyorsan kellett/kell visszaszereznünk a magabiztonsságunkat egy nagyon nehéz mérkőzés, egy fájó vereség után. Ha röviden értékelnem kellene a DEAC elleni meccset, akkor azt gondolom, hogy három negyeden keresztül megmutattuk, hogy pontosan milyen határozottan is tudunk kosárlabdázni. Ebből kell erőt merítenünk a Szolnok ellen is, és megpróbálni meglepetést okozni. Szerencsére nincsen új sérültünk, vagy betegünk, az egyetlen, aki továbbra is kérdéses, az Jacob Calloway, akiről továbbra sem tudjuk, hogy pontosan mikor térhet vissza a pályára.”

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WSrebornJózsipapaEllenívelfogult vagyokOlajheart2 Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Ezt nagyon be kellene húzni srácok!

Ellenív
Olvasó

Nem lesznek bírók?Hajrá Ose!Hajrá Oroszlányi Bányász!

Józsipapa
Olvasó

Cziffra – Frányó – Pozsony a
három játékvezető…….

elfogult vagyok
Olvasó

Piros-fekete az isten!
DE hajrá OSE!!!!!!!!

Olajheart2
Olvasó

Mindent bele fiúk!
Csak az Olaj ❤🖤

fanaticfantastic
Olvasó

Két ,nagyon komoly meccsünk lesz a héten. Mindenképpen: HAJRÁ OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés