Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szolnoki Olajbányász KK – KTE-Duna Aszfalt

Év végén a szezon egyik legnagyobb meglepetésére készül Forray Gábor.

  •   

Szolnoki Olajbányász KK - KTE-Duna Aszfalt

Bajnokság, 13. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Praksch P., Győrffy P. A., Nyilas I. (Fekete L.)

Szolnok: Davis - Jones - Krisztics - Juhos - Tóth N.

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Djuraszovics - Karahodzsics.

Gasper Potocnik irányításával még veretlen a Szolnoki Olajbányász KK, amely zsinórban három győzelmet aratott, és már fellépett a dobogóra. A piros-feketék kerete új légióssal bővült, TJ Price a Kecskemét ellen debütálhat. A KTE stabilan tartja magát a középmezőny élén, legutóbb balszerencsés körülmények között kapott ki Oroszlányban.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: A kecskemétieknek nagyon jó szezonjuk van, nagyon okosan játszanak, tele vannak rendkívül tapasztalt kosarasokkal, élükön egy „hihetetlen Wittmannal”, aki évek óta jobb és jobb teljesítményre képes. Biztos, hogy kemény meccs lesz, sok energiával kell játszanunk, remélem, hogy végre teljes kerettel tudunk majd kiállni, mert eddig mindig hiányzott valaki. Már TJ Price is velünk edz, de még csak néhány napja készül a többiekkel, türelmesnek kell lennünk, hiszen még időre van szüksége, hogy megismerje a társakat, és elsajátítsa a figuráinkat. Bízom benne, hogy a nagyszerű szurkolótáborunk ezúttal is mellénk áll.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Nagyon nehéz meccsünk lesz, hiszen a Szolnok most azon a szinten játszik, ami elvárható volt tőle már a szezon elején is. Légiósokat és edzőt cseréltek, az elmúlt két meccsüket láttam, duzzadnak az önbizalomtól, elképesztően jó dobóformában vannak. A Pécs ellen tizennyolc triplát dobtak, ez már az extra kategória, de a Paks ellen is kifejezetten jó támadójátékot mutattak. Emellett nem elhanyagolható az sem, hogy igencsak feljavult a védekezésük, nagyon agresszívvé váltak. Ehhez kellett az is, hogy kicserélték a centerüket, Cakarun óriási dinamikával rendelkező játékos, elől-hátul nagy energiával játszik, jól fut, nagy segítségükre van. Nemrég TJ Price-t is leigazolták, mi úgy készülünk, hogy ő is játszani fog, óriási erősítés, ismerjük tavalyról, a liga egyik legjobbja volt, biztos, hogy nem felejtett el azóta kosárlabdázni. Nehéz rá felkészülni, mert mindent tud, komplett játékos. Az új irányítójuk is jónak mondható. Nem mondok azzal nagy újdonságot, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, viszont mi mindig mindenhol megpróbálunk nyerni, most is minden tőlünk telhetőt megteszünk. Az oroszlányi bajnokink után a játékosok kaptak egy kis pihenőt, 24-én és 25-én nem edzettünk, de 26-án este már újra munkába álltunk. Maximális koncentrációval és elszántsággal készülünk. Az utóbbi fordulók jó eredményeinek köszönhetően visszatért a hangulat a Tiszaligeti Sportcsarnokba, ez sem a mi malmunkra hajtja a vizet, bár azért ez a vendég csapatnak is pluszt adhat, hogy nem a cipőcsikorgást kell hallgatni a csarnokban. Biztos, hogy minket is szép számmal elkísérnek a szurkolóink, próbálunk nekik nem csalódást okozni, minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy év végén a szezon egyik legnagyobb meglepetésével rukkoljunk elő. Voltak kisebb problémáink, de mindenkire számíthatok.

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DudiSopronKCfanCsakaszombathelypbaskModus operandi Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Ha nem is sima, de biztos hazai.

SopronKCfan
Olvasó

Országos hazai

Csakaszombathely
Olvasó

Nem lesz meglepetés. Az Olaj hazai pályán meg fogja nyerni a meccset.

pbask
Vendég
pbask

Sima Olaj 👌

Modus operandi
Olvasó

Nem szombaton, hanem vasárnap lesz a mérkőzés!

Modus operandi
Olvasó

CSAK AZ OLAJKA!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés